Mishel Mishayev משתמש משקיע 3,828 961 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 6,632 0 3,828 961 5/8/17 #2 לירון, למה לא לבצע חיפוש? תזונה ותוספים - International Society of Sports Nutrition Position Stand: HMB תזונה ותוספים - Effects of Leucine and its metabolite, β-hydroxy-β-methylbutyrate (HMB) on human skel תזונה ותוספים - HMB supplementation: clinical and athletic performance-related effects and mechanisms תזונה ותוספים - Effect of HMB supplementation on body composition, fitness, hormonal profile and musc תזונה ותוספים - ריכוז מחקרים על תוספים לא יעילים... יעיל?! במינונים מסוימים אולי, ישנה מחלוקת מאוד גדולה בנושא. נכון להיום ישנם מחקרים שתומכים במינון מאוד גבוה שמחינת עלות לועלת כבר הופך להיות לא כל כך משתלם. The Effect of a 12-Week Beta-hydroxy-beta-methylbutyrate (HMB) Supplementation on Highly-Trained Combat Sports Athletes: A Randomised, Double-Blind, Placebo-Controlled Crossover Study להבא לבצע חיפוש, הנושא נטחן מכל כיוון.
לירון, למה לא לבצע חיפוש? תזונה ותוספים - International Society of Sports Nutrition Position Stand: HMB תזונה ותוספים - Effects of Leucine and its metabolite, β-hydroxy-β-methylbutyrate (HMB) on human skel תזונה ותוספים - HMB supplementation: clinical and athletic performance-related effects and mechanisms תזונה ותוספים - Effect of HMB supplementation on body composition, fitness, hormonal profile and musc תזונה ותוספים - ריכוז מחקרים על תוספים לא יעילים... יעיל?! במינונים מסוימים אולי, ישנה מחלוקת מאוד גדולה בנושא. נכון להיום ישנם מחקרים שתומכים במינון מאוד גבוה שמחינת עלות לועלת כבר הופך להיות לא כל כך משתלם. The Effect of a 12-Week Beta-hydroxy-beta-methylbutyrate (HMB) Supplementation on Highly-Trained Combat Sports Athletes: A Randomised, Double-Blind, Placebo-Controlled Crossover Study להבא לבצע חיפוש, הנושא נטחן מכל כיוון.
LioRiX משתמש פעיל 612 42 נק' מוניטין: 58 0 612 42 6/8/17 #3 רק לציין שלפני כל שימוש בכל תוסף שהוא (אולי חוץ מחלבון), תראה שאתה לוקח את האימונים, השינה והתזונה לרמה המקסימלית מבחינת אידיאל, לפחות למספר חודשים.
רק לציין שלפני כל שימוש בכל תוסף שהוא (אולי חוץ מחלבון), תראה שאתה לוקח את האימונים, השינה והתזונה לרמה המקסימלית מבחינת אידיאל, לפחות למספר חודשים.
NeCHineCh משתמש פעיל 464 73 נק' מוניטין: 112 0 464 73 8/8/17 #4 אני צורך ואני מאוד מרוצה מהתוצאות . אבל כמו שאמרו מעלי - תלוי בסוג האימונים ובתדירות ובמטרות .. מה שכן אני יודע שהרבה מחקרים כן תומכים בלאוצין בשילוב עם חלבון
אני צורך ואני מאוד מרוצה מהתוצאות . אבל כמו שאמרו מעלי - תלוי בסוג האימונים ובתדירות ובמטרות .. מה שכן אני יודע שהרבה מחקרים כן תומכים בלאוצין בשילוב עם חלבון