הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתבסס על תרגילי הבסיס או לא

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
אז.. לבצע אך ורק סקווא/דדליפט/בנץ'/דחיקת כתף עם מוט/חתירה וכו כמו שמפורט בSS או שהתוכנית הזו לא מתאימה לי בכלל?!

אני בחור רזה מאוד וגבוה (190), מתקשה לצבור מסה ולצאת מהרזון הזה.

מה המטרה שלך? מה המשקל? בן כמה? יש רקע באימונים?

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך? מה המשקל? בן כמה? יש רקע באימונים?
בראש המטרה היא "להפסיק להיות רזה". אני מאוד רזה, הגוף שלי רזה וארוך (בגלל הגובה)
ואני מת לשנות את זה. המשקל בערך 78, בן 24, אין רקע ספציפי אבל אני כן מבין את התרגילים והטכניקות
ויודע לבצע אותם.
כמו שכתבתי, המטרה היא לשנות את עצמי פיזית לגמרי ואני לא אנוח עד שזה יקרה 😃

בראש המטרה היא "להפסיק להיות רזה". אני מאוד רזה, הגוף שלי רזה וארוך (בגלל הגובה)
ואני מת לשנות את זה. המשקל בערך 78, בן 24, אין רקע ספציפי אבל אני כן מבין את התרגילים והטכניקות
ויודע לבצע אותם.
כמו שכתבתי, המטרה היא לשנות את עצמי פיזית לגמרי ואני לא אנוח עד שזה יקרה 😃
SS היא לא התוכנית הכי אידיאלית למסה אבל למתאמן מתחיל היא תעשה את העבודה עם תרגילי עזר לידיים ומתח במקום הקלין.
אתה יכול כמובן להשקיע ביעוץ ו/או הדרכה ולקבל תוצאות יותר טובות או ללמוד בעצמך ולתכנן תוכנית שיותר תתאים למסה, אבל אם אלו לא אופציה אז SS זו אפשרות טובה יחסית.

SS היא תוכנית כוח.
תקח FBW עם תרגילים מורכבים והכי חשוב תאכל

תמיד אפשר SS. כל עוד אין לך בעיות בריאותיות בגב או משהו

אני הייתי מתחיל עם fbw קודם לפתח את הגוף באופן כללי ואחכ להתמקד ספציפי בשרירים ..

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מתחיל עם fbw קודם לפתח את הגוף באופן כללי ואחכ להתמקד ספציפי בשרירים ..
ונניח שהלכתי על FBW ולא על SS - איזה תרגילים לבצע בה? רק מורכבים?

די עשו לי סלט כבר לגמרי ובינתיים אני שורף את הזמן.. חלק אומרים רק מורכבים, חלק אומרים לי מבודדים וחלק אומרים לעשות גם וגם..

איזה תרגילים לבצע ??????

ונניח שהלכתי על FBW ולא על SS - איזה תרגילים לבצע בה? רק מורכבים?

די עשו לי סלט כבר לגמרי ובינתיים אני שורף את הזמן.. חלק אומרים רק מורכבים, חלק אומרים לי מבודדים וחלק אומרים לעשות גם וגם..

איזה תרגילים לבצע ??????

בעיקר מורכבים אבל לא רק , גם עבודה ישירה על הידיים, בטן, ותאומים, אבל לא כדאי להגיע לכשל כדי שתתאושש תוך 48 שעות

נערך לאחרונה:
הדבר הכי חשוב בלא להיות רזה זה לאכול, אתה צריך להיות בפלוס קלורי.
לגבי איך התוכנית אמורה להיראות, בגלל שאתה מתחיל אין חשיבות גדולה במיוחד לתרגילים הספציפיים, אבל עדיף ללכת על תרגילים כמה שיותר מורכבים או ווריאציות שלהם, והייתי ממליץ בסגנון FBW, או מקסימום AB, עם התקדמות לינארית לפחות בהתחלה.
תוכנית שאני די אוהב למתחילים היא candito linear program, תחפש בגוגל אתה תמצא אותה עם כל ההסברים, היא תוכנית AB די מאוזנת ויעילה.

שום תוכנית לא תעזור לך אם לא תאכל

Back
למעלה תחתית