הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות תפקוד בשלפוחית ואימונים

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
לפני המון זמן בעקבות שתייה מרוב והתאפקיות ואני חושב שגם אמונים נוצר לי בעיות בשלפוחית.
בהתחלה זה התחיל שכתחושת שתן ואי יכולת נתינה,אי נעימות בשלפוחית התחתונה.
לאחר מספר רק של בדיקות הכל נמצא תקין, חוץ מנפח שלפוחית גדול פי 2 מהנורמה ותחושת שתן מאוחרת.
היום אחרי הרבה זמן יש שאריות מידי פעם וקושי להתחיל שתן מידי פעם, האורולוג הבחן את זה בעיות תפקוד נרכשות.
ובנוסף נפח גדול- אחד האורולוגים אמר לי שאין בעיה להתאמן ואין מצב שזה מאימונים אלה בגלל שתייה וכדומה והתרגלים לא טובים.
ואחד האורולוגים אמר לי לא לעבוד עם מורכבים.
שוב באשכול בעבר חשבתי שזה בגלל מורכבים היום אני מבין שזה גם בלי אימונים אותו דבר.....
למישהוא יש מידע בנושא ?? אולי ?
הינה אשכולות קודמים שפתחתי לגבי הבעיה- ייעוץ - בעיות בסוגרים
היא קיימת כבר הרבה זמן וכנראה בגלל הזנחה ואי טיפול טוב החמירה

היי. בכנות ומכל הלב. לך לפיזיו רצפת אגן פעם אחת , תשקיע במקום לסבול מהבעיה כל כך הרבה זמן ולחפש פתרונות בפורום.

• פותח/ת השרשור
היי. בכנות ומכל הלב. לך לפיזיו רצפת אגן פעם אחת , תשקיע במקום לסבול מהבעיה כל כך הרבה זמן ולחפש פתרונות בפורום.
הלכתי.....כבר מטופל במשך חודשיים אין שיפור כי אין קשר...... יש בעיה תפקודית בשלפוחית ולא ברצפת אגן .
השלפוחית לא תמיד מתרוקנת כמו שצריך ומשאירה שאריות תקינות של 30-50 סמ"ק והבעיה שבמקום לא להרגיש אותם אני מרגיש אותם והן שולחות אותי לשירותים מהר מאוד מה שיותר לחץ על שרירי הבטן בנסיון להוציא אותם .....ואי איפוס של לחצי השלפוחית ......ותחושה מוטעת של שארית גדולה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית