ייעוץ פגות תוקף של אבקת חלבון

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
כמו שבטח רובכם ראיתם, אמינו שופ יצאו במבצע של אבקת חלבון מחברת myprotien ב180 שקל, ואני תכננתי בלי קשר למבצע הזה לקנות שתי אבקות במבצע זוגות ב500, עכשיו נוצר מצב שאם אני אוסיף 40 שקל אני אוכל לקנות שלוש אבקות.
הבעיה היא הפגות תוקף של האבקות, אני לא יודע עד מתי המחיר ישאר 180 ולכן אני רוצה לקנות שלוש אבקות אבל אני פוחד שעד שאני יגיע לשלישית היא תהיה פגת תוקף (כי בטח יעברו איזה 4 חודשים עד שאני יגע בה)
השאלה היא בעצם, כמה זמו לוקח לאבקה להפוך לפגת תוקף?
סליחה על החפירה 😃

לאבקות חלבון בדרך כלל יש תוקף ארוך מאוד, במיוחד שהן סגורות הרמטית, אני לא הייתי דואג במקומך, אתה גם תמיד יכול להתקשר לשאול לגבי התוקף של האבקות.

בכל מקרה תלך ותבדוק על המוצר עד מתי הוא ספציפית בתוקף
אל תשכח שכל תהליך היבוא לקח זמן
אבל בגדול גם אני מתכנן השבוע לקנות 3-4 שקים ואני פשוט אחליט כשאגיע לשם

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה תלך ותבדוק על המוצר עד מתי הוא ספציפית בתוקף
אל תשכח שכל תהליך היבוא לקח זמן
אבל בגדול גם אני מתכנן השבוע לקנות 3-4 שקים ואני פשוט אחליט כשאגיע לשם
תודה רבה לכולם, אני אגיע לחנות עם 540 שקל וכבר יחליט שם לפי התאריך שרשום על השק אם אני יקנה שלוש.
יש לי עוד שאלה לגבי האבקת חלבון הזאת, עד עכשיו קניתי קופסא, ולא הייתה יותר מידיד בעיה כי היא הייתה נסגרת, בשק- אם פתחתי, איך אני אמור לסגור? כאילו זה לא יהרוס את האבקה אם השק ישאר פתוח?

תודה רבה לכולם, אני אגיע לחנות עם 540 שקל וכבר יחליט שם לפי התאריך שרשום על השק אם אני יקנה שלוש.
יש לי עוד שאלה לגבי האבקת חלבון הזאת, עד עכשיו קניתי קופסא, ולא הייתה יותר מידיד בעיה כי היא הייתה נסגרת, בשק- אם פתחתי, איך אני אמור לסגור? כאילו זה לא יהרוס את האבקה אם השק ישאר פתוח?
יש להם סגירה חכמה לשקים, חזקה כמו מכסה הברגה

יש אפשרות לסגור את השק בצורה הרמטית אחרי שפתחת

למה לקנות 3 שקים? לפי מה שהם רשמו בפוסט זה לא מחיר מבצע אלה מחיר רגיל שהיה בכל החנויות כל הזמן
בלי אותיות קטנות
בלי מבצעי זוגות
בלי קנה קבל.

180 שקלים ליחידה!

• פותח/ת השרשור
למה לקנות 3 שקים? לפי מה שהם רשמו בפוסט זה לא מחיר מבצע אלה מחיר רגיל שהיה בכל החנויות כל הזמן
בלי אותיות קטנות
בלי מבצעי זוגות
בלי קנה קבל.
180 שקלים ליחידה!
שמע, זה מחיר מאוד זול וקשה לי להאמין שזה המחיר שיהיה גם בעוד חודש...אני אהיה באמת מאושר עד הגג אם המחיר הזה ישאר קבוע כי אז אני אחסוך הרבה מאוד כסף, אבל עדיין קשה לי להאמין.

מייפרוטאים עובדים על עקרון קופיקס, שזה מחיר זול מאוד למוצר איכותי, ככה שמוכרים כמויות ומרוויחים.
אין סיבה שהמחיר לא יישאר, אתה יכול לבדוק באתר שלהם ולראות שהזמנה משם תהיה הרבה יותר זולה מכל שאר האתרים אם תזמין דימטייז או אופטימום.
גם אם מתישהו יעלה ל190 או אפילו 200 עדיין מחיר זול, בטח אם מסתכלים על זה ששק הוא 2.5 קילו עם לא פחות מ100 מנות (לעומת כ70 בכל שאר החברות).

• פותח/ת השרשור
מייפרוטאים עובדים על עקרון קופיקס, שזה מחיר זול מאוד למוצר איכותי, ככה שמוכרים כמויות ומרוויחים.
אין סיבה שהמחיר לא יישאר, אתה יכול לבדוק באתר שלהם ולראות שהזמנה משם תהיה הרבה יותר זולה מכל שאר האתרים אם תזמין דימטייז או אופטימום.
גם אם מתישהו יעלה ל190 או אפילו 200 עדיין מחיר זול, בטח אם מסתכלים על זה ששק הוא 2.5 קילו עם לא פחות מ100 מנות (לעומת כ70 בכל שאר החברות).
אין מה להגיד אתה צודק, אבל עדיין אני מעדיף לא לקחת סיכון, כי בסופו של דבר מי שמחליט על הנחירים זה החנות עצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית