באמת רק בנאדם אחד אמר דעה נגד?
אתה מזכיר לי את חבר שלי, שנים חפר על כמה שלא טוב פה ושהוא הולך לעזוב.. בינתיים הוא פה
הכי קל להתלונן והמצב לא מושלם, אבל בכל מקום יש חסרונות, ופה אתה לא זר ואפשר לחיות טוב..
לך תלמד משהו.. אולי אפילו תנסה לשפר את המצב פה..
תקרא את כל הפוסט. בכל מקרה, להרבה אנשים אין אפשרות כספית לעבור מפה כי זה נטו להתחיל מחדש ולא לכולם יש זין לכל הבלאגן הזה אז הם מעדיפים להתפשר ולהמשיך לאכול פה חרא. אני לא קונה את כל החרטא הזאת ״אנטישמיות״ ולשחק אותה הכי מסכנים בעולם. גם כל הבולשיט על עם מלוכד עלק.. עם מלוכד חחח.. יוני אמר נכון כשקורה רק משהו כולם פתאום רושמים סטוטסי בולשיט וצביעות על כמה שקורבן הפיגוע מסכן. ותוך יומיים הכל נשכח. הצביעות חוגגת פה חופשי חביבי. הכפייה הדתית המגוכחת שיש במדינה הזאת שוברת כל שיא של טימטום. כל אחד משחק לי אותה צדיק עלק. בשבתות הכל פאקינג מת פה בחגים הכל מת וגם העסקים שרוצים להיות פתוחים סוגרים אותם בכפייה ולפעמים אפילו באלימות. והמשפט הדבילי הזה גם לא עובד עלי - ״זאת מדינה יהודית מה לעשות״ מדינה יהודית בתחת שלי. אם לא הייתה פה כפייה דתית ואם פחדניהו לא היה מלקק לש״ס את שק האשכים בכל בוקר, חצי ממדינת ישראל הייתה פתוחה גם בשבתות וגם בחגים כי הייתה בחירה חופשית. תראה איזה גועל נפש הולך היום ויהיה עוד יותר גרוע ולא, לא בגלל שזאת מדינה יהודית קסומה וקדושה אלא כי הכל כסף ושחיטות.