הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון שומנים ופחמימותק

אוסנת

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
אני יודעת שהדברים האלה לא בריאים בפני עצמם אבל עדיין צרכה עזרה בבקשה וייעוץ. מה עדיף לדיאטה כאילו אני יודעת שיש קטע של שומנים ופחמימות ולא יודעת מה עדיף שיהיה פחות.. אז האופציות הן כאלה: 200 גר אורז לבן עם שמן (די הרבה) והמבורגר מהצומח (4 אחוז שומן) או 200 גר אפונה ירוקה עם שניצל תירס (8 אחוז שומן) מה עדיף מהאופציות? אני פשוט לא רוצה לאכול כל יום פחמימה כי זה יותר מדי אני חושבת אבל מצד שני גם אוכלת הרבה שניצל תירס וכאלה. אל תכתבו לי בבקשה משהו אחר כי אלה האופציות כרגע. אני במעונות ותקועה עם זה

אני יודעת שהדברים האלה לא בריאים בפני עצמם
ממש לא נכון, אין שום דבר רע בפני עצמם, אולי אם יש בהם כל מני מרכיבים לא בריאים בפני עצמם כמו שמן דקלים, אבל חוץ מה אין בעיה אמיתית.

200 גר אורז לבן עם שמן (די הרבה) והמבורגר מהצומח (4 אחוז שומן) או 200 גר אפונה ירוקה עם שניצל תירס (8 אחוז שומן) מה עדיף מהאופציות?
את יכולה לאכול את שניהם, אפילו לגוון ולאכול יום ככה ויום ככה, פשוט צריך לראות איך זה נכנס בתפריט שלך, שיהיה תפריט מאוזן.

אני פשוט לא רוצה לאכול כל יום פחמימה כי זה יותר מדי
זו כבר אובססיה, לאכול פחמימה כל יום לא רק שזה לא חכם, זה גם פיזית בלתי אפשרי, כמעט כל דבר מכיל כמות מסויימת של פחמימה.

אוסנת, אני באמת מאמין שאת צריכה לפנות לאיש מקצוע, כי זה נראה כמו הפרעת אכילה, זה אני אומר לך ללא צל של ספק.
אל תתכנני לעצמך את התפריט, תלכי למישהו שיודע מה הוא עושה שיחליט בשבילך, אני לא חושב שזה חכם שאת תחליטי לגבי מה את אוכלת, כי זה ממש נראה כמו אובססיה מסוכנת לאוכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית