הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יחס בין מתניים לירכיים

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
שמתי לב שאצלי עצמות האגן יותר רחבות מאשר המתניים וזה קצת מציק לי. רציתי לדעת אם יש דרך לדעת האם זה באמת נחשב גוף נשי לפי המדידות של המותניים והירכיים(היקפים). אני מודד מתניים במקום הכי צר וזה יוצא לי 83, וירכיים במקום הכי רחב זה יוצא 89. במראה זה נראה לא אסתטי, רציתי לשמוע מאחרים מה מצבם ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה

• פותח/ת השרשור
דווקא רגליים? הבעיה נמצאת מעל הרגליים..כאילו יש חלל בין האגן לטורסו..קצת מזכיר גוף גיטרה אבל זה לא מובהק. בכל מקרה אשמח לשמוע על מידות של אנשים כדי לדעת מה מצבי בערך. אני רואה אנשים שאצלם יש קו ישר בין הטורסו לאגן וזה נראה יפה יותר

דווקא רגליים? הבעיה נמצאת מעל הרגליים..כאילו יש חלל בין האגן לטורסו..קצת מזכיר גוף גיטרה אבל זה לא מובהק. בכל מקרה אשמח לשמוע על מידות של אנשים כדי לדעת מה מצבי בערך. אני רואה אנשים שאצלם יש קו ישר בין הטורסו לאגן וזה נראה יפה יותר
אה אוקי, בילבלתי את האיזורים שם.
אתה צריך לאמן את שרירי הליבה שלך, סקוואט ודדליפט לרוב יספיקו

אני חושב שלהתאמן באופן כללי יעזור.
שהגב, ידיים, חזה, כתפיים ורגליים גדלים - זה יעזור הרבה לפרופורציה.

לא הייתי שם דגש מיוחד על שום חלק.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן על כל הגוף..אבל עיקר הרעיון של הפוסט היה להבין כמה אני "מיוחד" עם הבעיה הזאת, האם ההפרש בין ההיקף מותן(החלק שבו ההיקף הכי צר) לבין היקף האגן(במקום הכי רחב), האם ההפרש הזה הוא סביר.

לא ציינת אם אתה מתאמן מתחיל אבל בעיקרון אחרי זמן אימונים אתה אמור לפתח פרופורציה יותר מאוזנת עם רגליים גדולות כתפיים וגב וככה המותן תראה קטנה יחסית.

למה זה משנה כמה אתה מיוחד?
לכל אחד יש מבנה ומאפיינים שונים.

אם אתה מחפש סיבה לתרץ, לא חושב שתמצא אותה כאן.

תתאמן טוב ובסוף תשכח שזה קיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית