הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקות חלבון חדשות

FriendlyN

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אני חייל, האוכל שמספקים בבסיס לא מספיק. חזרתי להתאמן כי שפצו את המכון כושר בבסיס (עכשיו יש כלובים חופשיים,הכל) מתאמן כבר חודשיים.

העניין הוא שאני זוכר רק את המותגים הפופלאריים שזה דיימטייז ואופטימום, ולאחרונה אני רואה דיבור על אבקת כמו BPI,PURE,PROBODY

מאוד נזהרתי מלפתוח כזה אשכול,אני בדקתי בלינקייה ובחוקי הפורום,מותר לקבל חוות דעת על מוצרים.

האם אפשר לקבל חוות דעת על האבקות החדשות יותר שנכנסו לשוק? במיוחד על BPI כי להרבה יש פה את המותג ואני רוצה לדעת מה מיוחד בו.

אני חייל, האוכל שמספקים בבסיס לא מספיק. חזרתי להתאמן כי שפצו את המכון כושר בבסיס (עכשיו יש כלובים חופשיים,הכל) מתאמן כבר חודשיים.

העניין הוא שאני זוכר רק את המותגים הפופלאריים שזה דיימטייז ואופטימום, ולאחרונה אני רואה דיבור על אבקת כמו BPI,PURE,PROBODY

מאוד נזהרתי מלפתוח כזה אשכול,אני בדקתי בלינקייה ובחוקי הפורום,מותר לקבל חוות דעת על מוצרים.

האם אפשר לקבל חוות דעת על האבקות החדשות יותר שנכנסו לשוק? במיוחד על BPI כי להרבה יש פה את המותג ואני רוצה לדעת מה מיוחד בו.
האבקה היחידה שאתה צריך לקנות בתור חייל לדעתי היא myprotein, לא תמצא יותר זול ממנה בארץ או בעולם, ובארץ כרגע היא נמכרת ב180 שח, אני יכול להמליץ על טעמים מוקה, שוקולד בראוניז ופאי תפוחים.
אה ויש לה את בדיקות המעבדה הכי איכותיות.

לא יודע להמליץ על my protein....
אני יכול להמליץ לך על pure המחיר לא יקר מידי וכל הטעמים מדהימים.
כל שאר אבקות החלבון סתם יקרות

• פותח/ת השרשור
האבקה היחידה שאתה צריך לקנות בתור חייל לדעתי היא myprotein, לא תמצא יותר זול ממנה בארץ או בעולם, ובארץ כרגע היא נמכרת ב180 שח, אני יכול להמליץ על טעמים מוקה, שוקולד בראוניז ופאי תפוחים.
אה ויש לה את בדיקות המעבדה הכי איכותיות.

לא יודע להמליץ על my protein....
אני יכול להמליץ לך על pure המחיר לא יקר מידי וכל הטעמים מדהימים.
כל שאר אבקות החלבון סתם יקרות

מה עם BPI?

תקשיב, האבקה היחידה שמישהו בארץ שלא אכפת לו מכשרות צריך לקנות היא MYPROTEIN.
אם מציעים לך אבקה ב180 שח לשק של 2.5 קג עם 80% חלבון שיש לו את בדיקות המעבדה הכי טובות בעולם ואתה רוצה לקנות אבקה אחרת אז בהצלחה.

ממליץ על met-Rx

לא חדשה בשוק אבל לא כולם מכירים אותה כאבקה (יותר בתור חטיפי חלבון היא נמכרת )
ממש טעים בעיקר השוקו !

חד משמעית My Protein. טעימה, זולה ומתערבבת בקלות. אה ובכל שק יש 100 מנות ולא 70 כמו ברוב האבקות. קניתי קפה מוקה ושוקולד מנטה וזה טעים מאוד.

חד משמעית My Protein. טעימה, זולה ומתערבבת בקלות. אה ובכל שק יש 100 מנות ולא 70 כמו ברוב האבקות. קניתי קפה מוקה ושוקולד מנטה וזה טעים מאוד.
זה לא מדויק, ברוב האבקות מנת הגשה גדולה(24 בערך לעומת 19ב MP ,אני מתיחס פה לכמות החלבון במנות) יותר ולכן כמות החלבון בסקופ גדולה יותר, אם תרצה מנות של MP עם אותה כמות חלבון אתה תקבל בערך 70 מנות.

נערך לאחרונה:
זה לא מדויק, ברוב האבקות מנת הגשה גדולה(24 בערך לעומת 19ב MP ,אני מתיחס פה לכמות החלבון במנות) יותר ולכן כמות החלבון בסקופ גדולה יותר, אם תרצה מנות של MP עם אותה כמות חלבון אתה תקבל בערך 70 מנות.
עדיין יוצא יותר מנות בשקית של מיי פרוטאין. 70×25=1750 ו100×19=1900.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית