בתור אוהד ליברפול אני מקווה שסיטי יחרבנו להם בפה...רוני דופק את השיטי כמו שהוא יודע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתור אוהד ליברפול אני מקווה שסיטי יחרבנו להם בפה...רוני דופק את השיטי כמו שהוא יודע
תפילתך נדחתה ע"י אלוקים.בתור אוהד ליברפול אני מקווה שסיטי יחרבנו להם בפה...
לריאל מדריד יש חתיכת דור המשך, עם או בלי זיזו2-1 על טוטנהאם , אף אחד לא מדבר מילה.
צ׳לסי תדבר חזק בליגה העונה (טופ4)
ותמשיך במירוץ ההתחמשות לקראת זכיה בליגת האלופות אחרי שריאל תגמור את הקדנציה עם זידאן
ריאל מזכירה מאוד את בארסה של פפ שחקנים קרובים אחד לשני במשחק פוזשן גבוה הרבה מסירות כל אחד מחפש איך לפרגן צעירים מדהימים בניה דור המשך קטלנית בלי רכישות מפוצצות(לפחות בשנתיים האחרונות) הדוגמא הכי טובה זה הגול של קסמירו אחרי 44 מסירות זידאן פשוט יודע לגעת בשחקנים ולהוציא מהם את המקסימום נגיד את ואזקאז וקסמירו קידם בצורה אדירה הם פייבורטים לפי דעתי לזכיה שלישיתלריאל מדריד יש חתיכת דור המשך, עם או בלי זיזו
אסנסיו, וויאחו, איסקו, וינישיוס, חכימי, סאביוס וכנראה שיהיו עוד רכשים לעתיד (אמבפה ?)
אגב זה קצת מצחיק שאתה לא מחשיב את פסז במשוואה הזו, עם כמה שריאל קבוצה נפלאה, זה לא כזה מובן מאליו שהם יזכו שוב בצמפיונס כשפסז עם ניימאר
לריאל מדריד יש חתיכת דור המשך, עם או בלי זיזו
אסנסיו, וויאחו, איסקו, וינישיוס, חכימי, סאביוס וכנראה שיהיו עוד רכשים לעתיד (אמבפה ?)
אגב זה קצת מצחיק שאתה לא מחשיב את פסז במשוואה הזו, עם כמה שריאל קבוצה נפלאה, זה לא כזה מובן מאליו שהם יזכו שוב בצמפיונס כשפסז עם ניימאר
איך זה קשור לליגה האנגלית?מה הקטע עכשיו עם ברצלונה שתובעת משפטית את ניימאר ?
איך זה קשור לליגה האנגלית?
איך זה קשור לליגה האנגלית?
יאללה קונטה לברצלונה שמעתם אותי אומר את זה ראשוןצדקת צלסי מחליפה את קונטה 😭
נראה לך עם ההנהלה של ברצלונה? את בניטז הם יביאו
שברתם את ארסנל איזה תלונות יש לךמאוהב בהתקפה שלנו
פליז שיביאו את ואן דייק כבר
סאלחחחח 😍מאוהב בהתקפה שלנו
פליז שיביאו את ואן דייק כבר
אם מסתכלים על כל העונה ולא על המשחק הספציפי הזה, אנחנו חייבים חייבים בלם, לוברן מוכר אותנו כל משחק ובלי בלם אנחנו לא נצליח לרוץ גבוה. אני מאמין שנצטרך גם איזה קשר לרוטציהשברתם את ארסנל איזה תלונות יש לך
סאלחחחח 😍
אם מסתכלים על כל העונה ולא על המשחק הספציפי הזה, אנחנו חייבים חייבים בלם, לוברן מוכר אותנו כל משחק ובלי בלם אנחנו לא נצליח לרוץ גבוה. אני מאמין שנצטרך גם איזה קשר לרוטציה
חוץ מזה, אליפות באנגליה לוקחים מול הקבוצות הקטנות, אנחנו תמיד חכמים על הגדולות ובסוף מתבזים מול איזה פאלאס
ואתה קובע את זה כי ... ?אליפות באנגליה אתם לא תקחו בזמן הקרוב...
ואתה קובע את זה כי ... ?