הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הליגה הטובה בעולם חוזרת!!

בקיצור, ההחתמה הבאה של צ׳לסי נראית כאילו היא הולכת לכיוון של צימברלין , לא יודע איך אני מרגיש לגבי זה

• פותח/ת השרשור
בקיצור, ההחתמה הבאה של צ׳לסי נראית כאילו היא הולכת לכיוון של צימברלין , לא יודע איך אני מרגיש לגבי זה
שחקן רב גוני שיכול לשחק בכמה עמדות שזה תמיד טוב, וכשהוא רוצה לשחק הוא יכול לעשות דברים נפלאים
קלופ רצה אותו חזק הקיץ אבל זה לא יצא לפועל, כמו עוד כמה עסקאות שלא יצאו אצלנו לפועל לצערי (ואן דייק, קייטה)

שחקן רב גוני שיכול לשחק בכמה עמדות שזה תמיד טוב, וכשהוא רוצה לשחק הוא יכול לעשות דברים נפלאים
קלופ רצה אותו חזק הקיץ אבל זה לא יצא לפועל, כמו עוד כמה עסקאות שלא יצאו אצלנו לפועל לצערי (ואן דייק, קייטה)

הוא טוב, אבל קצת לא יציב וגם לא יודע איך הוא יתחבר שם
מפחיד אותי שאם יבוא האזרד יברח לנו פתאום

אז היום התבשרתי שזכיתי בהגרלה של כרטיסים ביחד עם אבא שלי ואחי ובספטמבר אני הולך לראות באולד טראפורד את יונייטד מול רוני ואברטון

בתקווה שאוכל לראות גם כמה ימים לפני את הקבוצה בליגת האלופות במידה וזה יהיה משחק בית. מתרגש כמו ילד שקיבל אופניים כמתנת יום הולדת.

כי דרינקווטר כן ?
משהו עם הרכש של צ'לסי די תמוהה לדעתי
בגלל זה קונטה מועמד גבוה לפיטורים לפי סוכנויות ההימורים
אז היום התבשרתי שזכיתי בהגרלה של כרטיסים ביחד עם אבא שלי ואחי ובספטמבר אני הולך לראות באולד טראפורד את יונייטד מול רוני ואברטון

בתקווה שאוכל לראות גם כמה ימים לפני את הקבוצה בליגת האלופות במידה וזה יהיה משחק בית. מתרגש כמו ילד שקיבל אופניים כמתנת יום הולדת.
אני שונא אותך ואת אברטון ואת יונייטד, לא יודע את מי יות

שמח שניצחנו שוב ואנחנו לאט לאט מתחילים לצבור ביטחון ולהשיב את כוח ההרתעה.

הייתה לי הרגשה שברגע שסוונזי יקבלו את הגול הראשון - הם יקבלו את השאר.

2-1 על טוטנהאם , אף אחד לא מדבר מילה.
צ׳לסי תדבר חזק בליגה העונה (טופ4)
ותמשיך במירוץ ההתחמשות לקראת זכיה בליגת האלופות אחרי שריאל תגמור את הקדנציה עם זידאן

ראיתי את המשחק אתמול - לא הייתם להיט.

טוטנהאם ישבו לכם על התחת וגנבתם גול ועם כל הכבוד השנה אין לכם סגל לאליפות.

כמו שאמרת - אתם תתחרו על הטופ 4. ולאן נעלם אדן האזר ?

2-1 על טוטנהאם , אף אחד לא מדבר מילה.
צ׳לסי תדבר חזק בליגה העונה (טופ4)
ותמשיך במירוץ ההתחמשות לקראת זכיה בליגת האלופות אחרי שריאל תגמור את הקדנציה עם זידאן
נראה לי לא ראית את המשחק, זה כאילו אברם גרנט היה המאמן שלכם והתחת שלו ניצח

נראה לי לא ראית את המשחק, זה כאילו אברם גרנט היה המאמן שלכם והתחת שלו ניצח

ראיתי את המשחק וגם את הפרשנות ואף פרשן אנגלי לא אמר תחת , רק אתה.
שכחת ששיחקנו נגד טוטנהאם ולא נגד קבוצה ליגה ז?
משחקים כאלו במיוחד בליגה האנגלית הם אף פעם לא פשוטים, היה לנו מספיק לב לנצח וזה מה שחשוב.
וזה שקיין החמיץ לקורה , גם וויליאן והנגיחה של מורטה וגם היה גול עצמי והם לא הצליחו להכניס גול שחקן שלהם.
אז תפסיק לזיין את השכל בבקשה

ראיתי את המשחק וגם את הפרשנות ואף פרשן אנגלי לא אמר תחת , רק אתה.
שכחת ששיחקנו נגד טוטנהאם ולא נגד קבוצה ליגה ז?
משחקים כאלו במיוחד בליגה האנגלית הם אף פעם לא פשוטים, היה לנו מספיק לב לנצח וזה מה שחשוב.
וזה שקיין החמיץ לקורה , גם וויליאן והנגיחה של מורטה וגם היה גול עצמי והם לא הצליחו להכניס גול שחקן שלהם.
אז תפסיק לזיין את השכל בבקשה
היה לכם 25% החזקת כדור אני חושב שאתה צריך להיות קצת יותר אובייקטיבי אפילו שאתה אוהד צ'לסי. מוראטה החמיץ, מה זה מול העובדה שהם עשו איזה 20 קרנות וישבו לכם על השער 80 דק' מהמשחק..?

היה לכם 25% החזקת כדור אני חושב שאתה צריך להיות קצת יותר אובייקטיבי אפילו שאתה אוהד צ'לסי. מוראטה החמיץ, מה זה מול העובדה שהם עשו איזה 20 קרנות וישבו לכם על השער 80 דק' מהמשחק..?

מה הקשר לתחת? יש הגנה...
אני לא מצפה מקבוצה חדשה שרוב השחקנים חדשים שיהיה להם משחק מסירות כמו של ברצלונה במחזור השני.
היו לנו מחזורים שהחזקנו בכדור 70% וקיבלנו 3-0
בשורה התחתונה צלסי הראתה לב וניצחה קבוצה מעולה וקשה.
זה הכל, אפשר לדבר על תחת ועל החזקת כדור וסטטיסטיקות עד מחר את הכסף סופרים במדרגות וצ׳לסי החזיקה את הג׳ובות בסיום המשחק.

שוב, אני מצפה לטופ4 ולהופעה מכובדת בליגת האלופות העונה, לא יותר. צריך להיות ריאלי.

רוני דופק את השיטי כמו שהוא יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית