עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון שהבריטים הם האנשים המכוערים בעולם?הייתי ביום ראשון במשחק של יונייטד נגד אברטון ונהניתי מכל רגע בין אם במוזיאון, סיור מודרך, מסעדה של המועדון פאב אוהדים ובמיוחד במשחק. הייתה אווירה אש
זה נכון שהבריטים הם האנשים המכוערים בעולם?
מדהים מה עושה הגירה וגלובליזציהלא כ"כ, יש שם בחורות שנראות פגז
לא מכוערים כמו הישראלים, זה בטוח.זה נכון שהבריטים הם האנשים המכוערים בעולם?
אם אתה גר בפריפריה אז הגיונילא מכוערים כמו הישראלים, זה בטוח.
סיטי ינצחו לפי דעתי פפ בנה מפלצת
משחק חשוב מאוד לשתי הקבוצות, יש לו הרבה משמעות קדימה.
אני מהמר על סיטי
אתלטיקו לא הייתה בשיאה אתמול, אחרי ה1-1 בעיקר ירו כדורים סתמיים למרכז הרחבה.אתם כנראה אתמול צפיתם באחד המשחקים האחרים.
אבל צ׳לסי חזרה מ0-1 נגד אתלטיקו באיצטדיון חדש עם מלא אופי ואחד המשחקים הכי טובים שראיתי מצ׳לסי בשנים האחרונות.
אם נביא את אותו כושר לסיטי, אנחנו ננצח גם אותם ובמקרה הכי גרוע תיקו.
מקווה שנצליח לשחזר את היכולת הזאת, זה לא פשוט אבל יש לנו קבוצה עם אופי העונה.
לצלסי גם היה הרבה מזל במפגש עם גול דקה 93אתלטיקו לא הייתה בשיאה אתמול, אחרי ה1-1 בעיקר ירו כדורים סתמיים למרכז הרחבה.
מה שכן בהחלט צ׳לסי התעלו על עצמם והצליחו לחדור הגנה מעולה כמו של אתלטיקו, פעמיים.
עדיין מרגיש כי לסיטי יש כלים התקפיים עוצמתיים יותר מלצ׳לסי, למורטה עדיין חסר את הפיניש והניסיון שיש לאגוארו
להאזארד חסר את ההברקות שיש לדה-בריינה,
לחסוס מהירות שבהחלט תעיק על הגנת צ׳לסי..
בקיצור מבחינת סגל סיטי קצת מעל צ׳לסי
מבחינת מומנטום הם די שווים
אומנם צ׳לסי קיבלו רוח גבית מהמפגש בספרד אך סיטי יושבת למעלה בטבלה כשיש לה את הכי מעט ספיגות יחד עם יונייטד והכי הרבה כיבושים וזה בוודאי פרמטר לביטחון שלהם
אני מחכה להצגה הגדולה בדצמבר, דרבי מנצ׳סטר
לדעתי יהיה יותר מעניין מהקאלסיקו
ככול שעובדים יותר קשה ככה יש יותר מזל,לצלסי גם היה הרבה מזל במפגש עם גול דקה 93
לא אמרתי שזה פוקס פשוט שהיה להם מזל גדול עם גול במזל ענקככול שעובדים יותר קשה ככה יש יותר מזל,
זה יכל לקרות בדקה 10 דקה 70, במקרה הזה זה יצא 93, כן יש אלמנט של "מזל" אבל עדיין צ׳לסי נלחמו יפה כל המשחק, זה לא פוקס
לא א
לא אמרתי שזה פוקס פשוט שהיה להם מזל גדול עם גול במזל ענק
חבל על כל הפוסט הזה,
רשמתי עוד לפני שהליגה התחילה שיונייטד תיקח אליפות
וכך יקרה.
רשמו בפניכם - היא תיקח בפור של לפחות 6 נקודות.