הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חזרה לאימונים,SS,אנבוליק דיאט ועוד

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
אז ככה,לפני חודש בערך עברתי ניתוח הרניה דו צדדי!(לא מוריד פרופיל) לאחר הניתוח יש תקופת החלמה של 6 שבועות,שנגמרת ב15/2,בנתיים מותר לי לבצע רק הליכות.
שלחו לי מנילה והתנאים שלי מתאימים לסיירת דובדבן,אני רוצה לעבור את הגיבוש ואני חייב להיכנס לכושר גבוה.
תכננתי לחזור לאט עם SS,אחרי כמה שבועות לשלב ריצות ארוכות בכדי להגיע לכושר הנדרש ואחר כך להירשם קונג פו.
בעקרון זה הולך להיות ככה,2 אימוני SS בשבוע,2אימוני קונג פו ו2 אימוני ''סיבולת'',ריצות של 10 אלף ק''מ וכו'.
בעקרון אני הולך לישון מינימום 7 שעות כל לילה,לכמה אלפי קלוריות אני צריך לכוון,במידה ואני הולך על אנבוליק דיאט?
האם אתם חושבים שאני קופץ מעל הפופיק,או שיש דרכים אחרות לשלב את כל הדברים האלו?
אני אשמח אם תתנו לי טיפים כי המצב הזה טיפה מעיק עלי.
אם אני אפתח סיבולת בלי SS אני אהיה כמו רבע עוף,כמו כן אני חייב ללכת לקונג פו,תמיד רציתי ללמוד אומנות לחימה ובגיל שלי(17) זה יחסית מאוחר,אני רוצה להתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם.
גם אני רוצה להיכנס לכושר בכדי לעבור את הגיבוש.

אז ככה,לפני חודש בערך עברתי ניתוח הרניה דו צדדי!(לא מוריד פרופיל) לאחר הניתוח יש תקופת החלמה של 6 שבועות,שנגמרת ב15/2,בנתיים מותר לי לבצע רק הליכות.
שלחו לי מנילה והתנאים שלי מתאימים לסיירת דובדבן,אני רוצה לעבור את הגיבוש ואני חייב להיכנס לכושר גבוה.
תכננתי לחזור לאט עם SS,אחרי כמה שבועות לשלב ריצות ארוכות בכדי להגיע לכושר הנדרש ואחר כך להירשם קונג פו.
בעקרון זה הולך להיות ככה,2 אימוני SS בשבוע,2אימוני קונג פו ו2 אימוני ''סיבולת'',ריצות של 10 אלף ק''מ וכו'.
בעקרון אני הולך לישון מינימום 7 שעות כל לילה,לכמה אלפי קלוריות אני צריך לכוון,במידה ואני הולך על אנבוליק דיאט?
האם אתם חושבים שאני קופץ מעל הפופיק,או שיש דרכים אחרות לשלב את כל הדברים האלו?
אני אשמח אם תתנו לי טיפים כי המצב הזה טיפה מעיק עלי.
אם אני אפתח סיבולת בלי SS אני אהיה כמו רבע עוף,כמו כן אני חייב ללכת לקונג פו,תמיד רציתי ללמוד אומנות לחימה ובגיל שלי(17) זה יחסית מאוחר,אני רוצה להתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם.
גם אני רוצה להיכנס לכושר בכדי לעבור את הגיבוש.

חתיכת אימון ריצה.

אתה יורה לכל הכיוונים ובסוף לא תשיג דבר מלבד פציעה נוספת.
קודם תעשה אימוני כוח להתחזק ואחרי זה תוכל לעבור לקרוספיט מוטה כוח. סבולת לב ריאה שלך תשתפר במהירות ביחס לשיפור בכוח. אתה גם לא חייב לעשות ריצות ארוכות כדי לשפר את הכושר. האימונים של קרוספיט יעזרו לך בפחות זמן (אימון) ומהר יותר ולדעתי, גם תהנה יותר.

• פותח/ת השרשור
חשבתי להתחיל עם SS,לעשות פעמיים בשבוע אימון של 3 ק''מ בערך,אח''כ 10 ק''מ פעם אחת בשבוע,זאת אומרת3,3,10,3 ככה זה בחודש,אבל אימון של 10 ק''מ יהיה רק פעם בשבוע.
אחרי שאני אכנס לכושר טוב אני אכנס גם לקונג פו.
בעקרון אחרי שאני אכנס לכושר טוב מהריצות האלו כדאי לי ללכת לאימוני כושר קרבי?
הקרוספייט לא ממש קורץ לי.

אם אתה רוצה אומנות לחימה לך למשהו פרקטי, קונג פו זו אומנות לחימה עתיקה שלא מתבססת על ידע מעמיק באנטומיה של גוף האדם אלה על מיתוסים, ולכן אם אתה מעוניין ללמוד אומנות לחימה (בהנחה ואתה רוצה סטרייקינג) לך לאגרוף תאילנדי.

אם אתה רוצה אומנות לחימה לך למשהו פרקטי, קונג פו זו אומנות לחימה עתיקה שלא מתבססת על ידע מעמיק באנטומיה של גוף האדם אלה על מיתוסים, ולכן אם אתה מעוניין ללמוד אומנות לחימה (בהנחה ואתה רוצה סטרייקינג) לך לאגרוף תאילנדי.
אם מדברים על פרקטי, קרב מגע הרבה יותר פרקטי ממואי תאי.

חשבתי להתחיל עם SS,לעשות פעמיים בשבוע אימון של 3 ק''מ בערך,אח''כ 10 ק''מ פעם אחת בשבוע,זאת אומרת3,3,10,3 ככה זה בחודש,אבל אימון של 10 ק''מ יהיה רק פעם בשבוע.
אחרי שאני אכנס לכושר טוב אני אכנס גם לקונג פו.
בעקרון אחרי שאני אכנס לכושר טוב מהריצות האלו כדאי לי ללכת לאימוני כושר קרבי?
הקרוספייט לא ממש קורץ לי.

אתה תעשה מה שאתה רוצה, אבל אני ממליץ שוב שלא תרוץ ריצות נפח כאלה כאשר אתה מתאמן ב- SS.
אם כבר, לך על התוכנית CFWF. תוכל לעשות אימוני מטקון שישפרו לך את הכושר יותר מריצות.

אם בקרב מגע הכוונה לMMA, אז אתה צודק, MMA זה הסגנון הכי פרקטי. בכל מקרה אני הייתי ממליץ על קרוספיט בדגש על כוח אם אתה רוצה לשפר את הכושר הכללי ולהתחזק בו זמנית, אחרת תצטרך להתמקד על דבר אחד בכל עת, כי לדוגמא SS לא עושים עם ריצות של 10 ק"מ וגם לא של 3, בSS לא עושים אירובי עצים, וריצה זה אירובי עצים. אם יש לך 2 אימוני קונג פו בשבוע לא בימים עוקבים אז אתה יכול להכניס אימון כבד לפני ואימון קל או שאימון עצים בנפח נמוך יום אחרי אימון הקונג פו השני, ואירובי פעם בשבוע ביום שבין שני אימוני הקונג פו, זאת רק הצעה שנראית לי היגיונית, יכול להיות שזה לא רעיון טוב בכלל כי אין לי מספיק ידע בתכנון אימונים.

אין דבר כזה קרב מגע.
קרב מגע זה MMA עם שם ישראלי כדי ליחצן את זה בחו"ל, ואין לי בעיה עם זה.
הבעיה היא שרוב האנשים שמאמנים קרב מגע הם שרלטנים שמזיינים תשכל ומלמדים טכניקות מפגרות.
MMA מוכח כעובד בזירות הבין לאומיות ככה שאי אפשר להתווכח על זה.

• פותח/ת השרשור
חבר שלי בקונג פו,הוא אמר לי שבחודשים הראשונים בעקרון הוא לא יודע ליישם את הדברים,אחרי חצי שנה זה כבר מתחיל להיות מותבע בו,הוא מתחמק ממכות,יש לו אגרופים ממש חזקים,הכל אינסטינקטים,למרות שהוא אומר שהוא עדיין גרוע.
MMA ואגרוף תאילנדי נראים לי ''ברברים'' כאלו,אבל אולי באמת אני אלך לMMA או לאגרוף תאילנדי.
עם SS,אני אצליח לשלב 2 אימוני MMA ואימון אירובי אחד בשבוע?
אני צריך לכוון למשהו כמו 4-5 אלף קל' לא? בהנחה שאני רוצה אנבוליק דיאט.

אי אפשר לעשות פעמיים בשבוע סקוואט ואת כל הדברים האלו מסביב..
אני חושב שעדיף שתתמקד בדבר אחד, מה שבטוח שכדאי לוותר על הקונגפו זה בטח שלא פרקטי לעכשיו.
אתה יכול לנסות AB ולתת דגש לריצה.

חבר שלי בקונג פו,הוא אמר לי שבחודשים הראשונים בעקרון הוא לא יודע ליישם את הדברים,אחרי חצי שנה זה כבר מתחיל להיות מותבע בו,הוא מתחמק ממכות,יש לו אגרופים ממש חזקים,הכל אינסטינקטים,למרות שהוא אומר שהוא עדיין גרוע.
MMA ואגרוף תאילנדי נראים לי ''ברברים'' כאלו,אבל אולי באמת אני אלך לMMA או לאגרוף תאילנדי.
עם SS,אני אצליח לשלב 2 אימוני MMA ואימון אירובי אחד בשבוע?
אני צריך לכוון למשהו כמו 4-5 אלף קל' לא? בהנחה שאני רוצה אנבוליק דיאט.
לפי דעתי ההתאוששות לא תהיה מספקת. אל תשכח שבאימוני MMA יהיה לך גם בוודאי אימוני conditioning וכח בשבילוב עם סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע (שלא נדבר על האימון אירובי הזה שאתה מתכנן)
מתכון להתאבדות מוחלטת. אני לא רואה את עצמי יום אחרי אימון SS מתקרב למזרון. טירוף 😣

אין דבר כזה קרב מגע.
קרב מגע זה MMA עם שם ישראלי כדי ליחצן את זה בחו"ל, ואין לי בעיה עם זה.
הבעיה היא שרוב האנשים שמאמנים קרב מגע הם שרלטנים שמזיינים תשכל ומלמדים טכניקות מפגרות.
MMA מוכח כעובד בזירות הבין לאומיות ככה שאי אפשר להתווכח על זה.

WTF??? מאיפה הבאת את החרטות המפגרות האלה?

בוא ותסביר, מה ההבדל בין קרב מגע לMMA? ההבדל היחיד שאני מכיר הוא זה שבקרב מגע מלמדים אותך להתגונן כנגד נשק קר וחם, בשניהם משתמשים בשילוב של אומנויות לחימה, שילוב של אומנויות לחימה = MMA ע"פ ההגדרה, לי אישית יצא יותר להתרשם מMMA.

אני הבאתי אותן מנסיון.
יש לך טיעון?

בייקר, חבר שלך הוא כמו אחד שעושה ABCD וחושב הוא מתקדם מהר.
הוא לא יודע מה עובד או לא, אבל אני מבטיח לך שאם קונג פו היה מציאה זה היה חוגג בזירות הMMA הבין לאומיות.

אני הבאתי אותן מנסיון.
יש לך טיעון?

בייקר, חבר שלך הוא כמו אחד שעושה ABCD וחושב הוא מתקדם מהר.
הוא לא יודע מה עובד או לא, אבל אני מבטיח לך שאם קונג פו היה מציאה זה היה חוגג בזירות הMMA הבין לאומיות.
אל תעשה הכללות. זה הכל תלוי באותו אדם שנלחם וגם במה הוא לוקח מהשיטה.
ניתן את קארטה כדוגמא שלא רואים אותה כמעט בזירות הMMA, אבל ליוטו מצ'ידה עשה מזה חגיגה לא רעה בכלל 🥷

ליוטו משידה גם התאמן אגרוף תאילנדי ברמה הכי גבוהה לפני שהוא נכנס לMMA...
אבל ברור שיש מאמנים יותר איכותיים ופחות.

• פותח/ת השרשור
הרבה סיפרו לי שרק נכנסו לMMA לאימון ניסיון יצאו עם דם באף במקרים קלים,במקרים קצת יותר קשים אף שבור,בעקרון אני רוצה אומנות לחימה שתשלב הרבה כוח עם פרקטיות ליום יום.
ההתלבטות שלי כרגע זה MMA או אגרוף תאילנדי.
מישהו שאני מכיר אמר לי שיש באיזה מקום ברשל''צ,מתנ''ס רמת אליהו בנווה אליהו,המאמן שם הוא שמואל בלומנפלד.
הוא אמר לי שזה אגרוף ''פריסטייל'' משהו כזה,הוא לא יודע הגדרות כ''כ אבל הוא יותר בתאכלס,מישהו מכיר את המקום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית