הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חזרה לאימונים,SS,אנבוליק דיאט ועוד

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
אז ככה,לפני חודש בערך עברתי ניתוח הרניה דו צדדי!(לא מוריד פרופיל) לאחר הניתוח יש תקופת החלמה של 6 שבועות,שנגמרת ב15/2,בנתיים מותר לי לבצע רק הליכות.
שלחו לי מנילה והתנאים שלי מתאימים לסיירת דובדבן,אני רוצה לעבור את הגיבוש ואני חייב להיכנס לכושר גבוה.
תכננתי לחזור לאט עם SS,אחרי כמה שבועות לשלב ריצות ארוכות בכדי להגיע לכושר הנדרש ואחר כך להירשם קונג פו.
בעקרון זה הולך להיות ככה,2 אימוני SS בשבוע,2אימוני קונג פו ו2 אימוני ''סיבולת'',ריצות של 10 אלף ק''מ וכו'.
בעקרון אני הולך לישון מינימום 7 שעות כל לילה,לכמה אלפי קלוריות אני צריך לכוון,במידה ואני הולך על אנבוליק דיאט?
האם אתם חושבים שאני קופץ מעל הפופיק,או שיש דרכים אחרות לשלב את כל הדברים האלו?
אני אשמח אם תתנו לי טיפים כי המצב הזה טיפה מעיק עלי.
אם אני אפתח סיבולת בלי SS אני אהיה כמו רבע עוף,כמו כן אני חייב ללכת לקונג פו,תמיד רציתי ללמוד אומנות לחימה ובגיל שלי(17) זה יחסית מאוחר,אני רוצה להתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם.
גם אני רוצה להיכנס לכושר בכדי לעבור את הגיבוש.

אם הם נכנסו לאימון נסיון ויצאו כל כך פצועים אז או שהם באו למכון שמכין לרוב מתחרים או שהם באו למכון שמנוהל ע"י ליצנים.. מעולם לא שמעתי על זה שנותנים לאנשים לתת חיבוטים במתחילים.
אני לא יודע מאיפה אתה בא.. אבל לא רחוק מראשון (חולון) נמצא מכון לא רע בכלל לMMA. הבנתי מחבר שלי שהתחיל להתאמן לפני מספר חודשים שם שכרגע הם יכולים להרשם ל3 אימונים בשבוע (2 MMA ואחד תאילנדי) ובנוסף עוד 2 אימוני כושר פתוחים להם כאוות נפשם (כמובן שיש גם אימונים ג'יוג'יטסו ועוד הרבה יותר).
אם תרצה אני אשמח לברר לך פרטים

הרבה סיפרו לי שרק נכנסו לMMA לאימון ניסיון יצאו עם דם באף במקרים קלים,במקרים קצת יותר קשים אף שבור,בעקרון אני רוצה אומנות לחימה שתשלב הרבה כוח עם פרקטיות ליום יום.
ההתלבטות שלי כרגע זה MMA או אגרוף תאילנדי.
מישהו שאני מכיר אמר לי שיש באיזה מקום ברשל''צ,מתנ''ס רמת אליהו בנווה אליהו,המאמן שם הוא שמואל בלומנפלד.
הוא אמר לי שזה אגרוף ''פריסטייל'' משהו כזה,הוא לא יודע הגדרות כ''כ אבל הוא יותר בתאכלס,מישהו מכיר את המקום?
מאמן טוב לא צריך לתת למתאמן מתחיל לצאת פצוע, בכלל.
הגג שיצאו אנשים שאני מכיר מאימון זה עם כאבים, אבל אם יש עליך מאסה אז גם זה לא יהיה לך.
אגרוף תאילנדי הוא חלק רציני מMMA ככה שאין התלבטות.

• פותח/ת השרשור
אם הם נכנסו לאימון נסיון ויצאו כל כך פצועים אז או שהם באו למכון שמכין לרוב מתחרים או שהם באו למכון שמנוהל ע"י ליצנים.. מעולם לא שמעתי על זה שנותנים לאנשים לתת חיבוטים במתחילים.
אני לא יודע מאיפה אתה בא.. אבל לא רחוק מראשון (חולון) נמצא מכון לא רע בכלל לMMA. הבנתי מחבר שלי שהתחיל להתאמן לפני מספר חודשים שם שכרגע הם יכולים להרשם ל3 אימונים בשבוע (2 MMA ואחד תאילנדי) ובנוסף עוד 2 אימוני כושר פתוחים להם כאוות נפשם (כמובן שיש גם אימונים ג'יוג'יטסו ועוד הרבה יותר).
אם תרצה אני אשמח לברר לך פרטים
בעקרון אני מיבנה,תנסה לברר לי מה העלויות ואיפה זה נמצא וכו',בעקרון יש לי קטנוע 50 סמ''ק,אני מקווה שאפשר להגיע מיבנה לחולון על 80 קמ''ש 😃.

אני הייתי בMMA שנה וחצי ובעוד כמה אימוני ניסיון בקרב מגע ואני חותם לכם שזה בכלל לא אותו דבר, יש כמה מהלכים משותפים בהיאבקות ובקרקע, אבל זה עולמות שונים.

אני הייתי בMMA שנה וחצי ובעוד כמה אימוני ניסיון בקרב מגע ואני חותם לכם שזה בכלל לא אותו דבר, יש כמה מהלכים משותפים בהיאבקות ובקרקע, אבל זה עולמות שונים.
בקרב מגע הוסיפו מכות לביצים ודברים שלא עובדים במקרה הטוב.
במקרע הרע יש לך חרא מאמן שלא יודע לא את זה ולא את זה.

אז ככה,לפני חודש בערך עברתי ניתוח הרניה דו צדדי!(לא מוריד פרופיל) לאחר הניתוח יש תקופת החלמה של 6 שבועות,שנגמרת ב15/2,בנתיים מותר לי לבצע רק הליכות.
שלחו לי מנילה והתנאים שלי מתאימים לסיירת דובדבן,אני רוצה לעבור את הגיבוש ואני חייב להיכנס לכושר גבוה.
תכננתי לחזור לאט עם SS,אחרי כמה שבועות לשלב ריצות ארוכות בכדי להגיע לכושר הנדרש ואחר כך להירשם קונג פו.
בעקרון זה הולך להיות ככה,2 אימוני SS בשבוע,2אימוני קונג פו ו2 אימוני ''סיבולת'',ריצות של 10 אלף ק''מ וכו'.
בעקרון אני הולך לישון מינימום 7 שעות כל לילה,לכמה אלפי קלוריות אני צריך לכוון,במידה ואני הולך על אנבוליק דיאט?
האם אתם חושבים שאני קופץ מעל הפופיק,או שיש דרכים אחרות לשלב את כל הדברים האלו?
אני אשמח אם תתנו לי טיפים כי המצב הזה טיפה מעיק עלי.
אם אני אפתח סיבולת בלי SS אני אהיה כמו רבע עוף,כמו כן אני חייב ללכת לקונג פו,תמיד רציתי ללמוד אומנות לחימה ובגיל שלי(17) זה יחסית מאוחר,אני רוצה להתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם.
גם אני רוצה להיכנס לכושר בכדי לעבור את הגיבוש.
שמע..אם אתה רוצה אימון לצבא זה בעיקר אימון מנטלי! הקטע הפיסי הרבה פחות קשה. ואם תהיה בכושר אתה חושב שזה יעזור לך? אתה תצטרך לאסוף את מי שנגרר אחורה במסעות! אבל אם באמת אתה רוצה אימון שמתאים אז שים תיק של 20 ק"ג על הגב ותתחיל לצעוד עד שתתעייף ואז תתחיל לרוץ. זה לא ממש ממומלץ לבירכיים ולגב אבל זה הכי דומה לצבא. תתיעץ עם רופא ליפני שאתה עושה משהו כזה. בהצלחה בגיוס!

בקרב מגע הוסיפו מכות לביצים ודברים שלא עובדים במקרה הטוב.
במקרע הרע יש לך חרא מאמן שלא יודע לא את זה ולא את זה.

אני לא יודע על איזה קרב מגע אתה מדבר, אבל קרב מגע היא שיטה מצוינת. איזה דברים שם לא עובדים?

אם אתה רוצה אימונים שישפרו לך את "הכושר הכללי" לך על אימוני קרוספיט..... אימונים קורעים!!! אימונים שיגזרו אותך לחתיכות אבל אתה תצא שור מהלך!

אז אני מקבל את המשפט הבא:

עדיין לא ברור לי.
לקחו MMA (וזה בהנחה שזה מאמן שיודע מה הוא עושה כיום) והוסיפו לו מכות שלא חוקיות/רלוונטיות בMMA (כמו מכות לביצים או פריקת נשק ) וקראו לזה קרב מגע.
עכשיו אם תכתוב קרב מגע ביוטיוב תראה סרטונים ליצניים עם כל מיני מכות ברוס לי שלא באמת תעשה אותן במציאו.

במקרה הרע, בן אדם למד כמה שנים כל מיני אומנויות לחימה, הלך, קימבן את כולן וקרה לזה קרב מגע, וככה זה נראה.

לקחו MMA (וזה בהנחה שזה מאמן שיודע מה הוא עושה כיום) והוסיפו לו מכות שלא חוקיות/רלוונטיות בMMA (כמו מכות לביצים או פריקת נשק ) וקראו לזה קרב מגע.
עכשיו אם תכתוב קרב מגע ביוטיוב תראה סרטונים ליצניים עם כל מיני מכות ברוס לי שלא באמת תעשה אותן במציאו.

במקרה הרע, בן אדם למד כמה שנים כל מיני אומנויות לחימה, הלך, קימבן את כולן וקרה לזה קרב מגע, וככה זה נראה.

אתה מדבר כאלה שטויות שזה לא יאומן.😣😣

לפותח האשכול, כמה זמן יש לך עד לגיבוש?
כעיקרון בגיבושים מחפשים אנשים אמינים, חזקים מנטלית, עוזרים לקבוצה ובעלי כושר גופני טוב
בקשר לאימונים הייתי מציע לך להתמקד בריצות ובכוח משקל גוף, לדוגמא:
ריצות
נפח- 20 עד 40 דקות 1-2 בשבוע
שינוי קצב - 1-2 בשבוע
אינטרוול- 1 בשבוע (ברוטציה עם שינוי קצב)
אימון עליות פעם בשבוע
*כמובן שאתה לא על התחלה עושה את כולם בשבוע אלא מתחיל בהדרגה
אימון כוח
כל מה שאתה מכיר: שכיבות סמיכה, מתח (אפשר מתח L), מקבילים, סקוואט, לאנג'ים...
בהתחלה הייתי ממליץ לעשות הכל ל4 סטים, שהסך הכל הוא הקובע, שאותו צריך לשפר באימון הבא
*אפשר גם לשלב את הכוח במתכונת של קורספיט: 20 דקות כמה שיותר סיבובים וכו'
ולהוריד אימון ריצה (מומלץ מאוד)
בהצלחה

SS לא עושים פעמיים בשבוע אלא שלוש, אז אם תעבוד פעמיים בשבוע לא תעשה SS.
וכן, אתה מכוון גבוה מידי וסביר להניח שלא תגיע לכלום עם 6 אימונים בשבוע שביניהם יש 2 אימונים בעצימות גבוהה וריצת 10 ק"מ.

לנושא השני שעלה בשרשור, קרב מגע פותח או לפחות נכנס לתודעה הרבה לפני MMA ככה שלא משנה מה תטענו קרב מגע זו לא הגרסה הישראלית לMMA.

SS לא עושים פעמיים בשבוע אלא שלוש, אז אם תעבוד פעמיים בשבוע לא תעשה SS.
וכן, אתה מכוון גבוה מידי וסביר להניח שלא תגיע לכלום עם 6 אימונים בשבוע שביניהם יש 2 אימונים בעצימות גבוהה וריצת 10 ק"מ.

לנושא השני שעלה בשרשור, קרב מגע פותח או לפחות נכנס לתודעה הרבה לפני MMA ככה שלא משנה מה תטענו קרב מגע זו לא הגרסה הישראלית לMMA.
נכון, לפני הMMA פשוט למדו תרגילים מאומנויות לחימה אחרות.
אי אפשר להמציא את הגלגל, תבינו, אומנויות לחימה מודרניות זה דבר שמתבסס על אנטומיה של הגוף וכמעט בלתי אפשרי להמציא משהו חדש שעובד ולא קיים כבר.

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם חבר שלי שנמצא בקונג פו,זה לא קונג פו מסורתי,זה קונג פו מודרני שהומצא ע''י ברוס לי או משהו כזה,הוא מתאמן ברשל''צ.
בנתיים אני אמור לחזור עוד כמה ימים להתאמן,אני אראה איך אני אוכל לסדר הכל,אימוני אומנות לחימה(MMA או קונג פו מודרני,עדיין לא החלטתי)+אינטרולים וריצות.
בעקרון אני אמור להתגייס בחודש 11,למי שמתגייס בחודש 11 יש לו גיבוש בחודש 4,כמובן שאני לא יכול להיכנס לכושר מלא עד חודש 4 אז אני אדבר איתם שידחו לי את הגיוס לחודש 3 של שנת 2011 אז הגיבוש יהיה בחודש 12,עד אז אני מאמין שאני אכנס לכושר מלא ואני אשקול בסביבות ה75 בעזרת השם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית