עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש גם יותר זולים מאינזרכן שורש כף יד , יש לי של rdx שהסקוטץ, נקרע ופעם אחת נפתח לי באמצע הוצאה , חשבתי להשקיע במשהו איכותי
דרכם זה יצא לו 20 דולר משלוח, אבל הוא ישלם גם על המשלוח בתוך ארהב.אתה יכול לקנות מ- titan israel או מהאתר lifting large רצועות של טיטאן, לאחרונה הזמנתי מטיטאן ישראל והגיע לי תוך שבוע המשלוח.
אם אתה ממש מתעקש על אינזר אתה יכול להזמין דרך חברת שילוח (ushops), קח בחשבון שגם הם לא מרחמים במחירי משלוח.
בסה"כ זה יוצא די שקול להזמין מLL ולהזמין מטיטאן ישראל, הבדל של כמה שקלים. לא חושב שצריך להזמין דווקא אינזר.דרכם זה יצא לו 20 דולר משלוח, אבל הוא ישלם גם על המשלוח בתוך ארהב.
טיטאן פשוט ייתן לך את אותה הרמה כמו של אינזר אם לא יותר, ומשמעותית יותר זולתודה לכולם!
טיטאן גם דיי יקר 180 שקל
אוקיי אני אבדוק, תודהטיטאן פשוט ייתן לך את אותה הרמה כמו של אינזר אם לא יותר, ומשמעותית יותר זול
אתה תמיד יכול ללכת על הזולים יותר, אבל תמיד עם הסיכון שזה שוב יהרס
אני כרגע עובד עם אלה של strengthshop, ויש להם כאלה ממש זולים, עם מחסנים באירופה, אז אולי המשלוח יצא יותר זול, אני בזמנו שילמתי 10 יורו כי היה במצבע ועוד עם איסוף מהמחסנים שלהם, אז שילמתי נטו 10 יורו
שכחתי לציין שאני אוהב את אלה שיש לי עכשיו יותר מאלה של טיטאן, ויצא לי לעבוד עם שניהםאוקיי אני אבדוק, תודה
תגיד מה אתה חושב להזמין מאיביי רצועות של אחת מהחברות? טיטאן או אינזר?שכחתי לציין שאני אוהב את אלה שיש לי עכשיו יותר מאלה של טיטאן, ויצא לי לעבוד עם שניהם
נראה לי זה לפני משלוחתגיד מה אתה חושב להזמין מאיביי רצועות של אחת מהחברות? טיטאן או אינזר?
וואלה לא משנה עכשיו בדקתי מחירים וזה יוצא בערך אותו דבר כמו טיטאן שאני יכול תוך שבוע לקבל
חחח מה הסיכויים שזה 22 דולר סהכ?
כן עכשיו ראיתי 40 או 60 דולר משלוח..נראה לי זה לפני משלוח
זה השם של החברה, strengthshop, יש להם אתר אמריקאי, בריטי, וגרמני אם אני לא טועהכן עכשיו ראיתי 40 או 60 דולר משלוח..
איזה רצועות קנית מה שם החברה ב strengh shop
?
אתה יכול לבחור של חברה אחרת אם בא לך, אבל יש גם את הפירמה שלהםכן אבל שחיפשתי רצועות בחיפוש באתר עצמו זה נתן לי מלא אופציות כולל טיטאן