הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצועות יד

• פותח/ת השרשור Emil
  • פורסם בתאריך

Emil

משתמש מתחיל
124
26
נק' מוניטין:
40
124
26
אהלן תודה לעוזרים, באתי לקנות רצועות יד אינזר ב17 דולר ושנכנסתי ל צק אאוט זה הוסיף לי 83 דולר על משלוח , שאין מצב שאשלם סכום כזה , מה שרציתי לשאול האם יש כאלה שהזמינו רצועות אינזר במחיר משלוח נורמלי ? ואם כן מאיפה? תודה מראש

אתה מדבר על רצועות שורש כף יד או למשיכה? ככה או ככה אין צורך לקנות משהו של אינזר, גם דברים פשוטים הרבה יותר יעבדו

• פותח/ת השרשור
כן שורש כף יד , יש לי של rdx שהסקוטץ, נקרע ופעם אחת נפתח לי באמצע הוצאה , חשבתי להשקיע במשהו איכותי

כן שורש כף יד , יש לי של rdx שהסקוטץ, נקרע ופעם אחת נפתח לי באמצע הוצאה , חשבתי להשקיע במשהו איכותי
יש גם יותר זולים מאינזר
תברר בטיטאן ישראל, יכול להיות שלהם יש משהו

תגזור חגורת בטיחות של רכב ותשתמש בהסבר של ריפטו.
ואם אתה רוצה להזמין מאינזר ולחסוך חלק מעלות המשלוח אז אתה יכול להעזור בushops

אתה יכול לקנות מ- titan israel או מהאתר lifting large רצועות של טיטאן, לאחרונה הזמנתי מטיטאן ישראל והגיע לי תוך שבוע המשלוח.
אם אתה ממש מתעקש על אינזר אתה יכול להזמין דרך חברת שילוח (ushops), קח בחשבון שגם הם לא מרחמים במחירי משלוח.

אתה יכול לקנות מ- titan israel או מהאתר lifting large רצועות של טיטאן, לאחרונה הזמנתי מטיטאן ישראל והגיע לי תוך שבוע המשלוח.
אם אתה ממש מתעקש על אינזר אתה יכול להזמין דרך חברת שילוח (ushops), קח בחשבון שגם הם לא מרחמים במחירי משלוח.
דרכם זה יצא לו 20 דולר משלוח, אבל הוא ישלם גם על המשלוח בתוך ארהב.

דרכם זה יצא לו 20 דולר משלוח, אבל הוא ישלם גם על המשלוח בתוך ארהב.
בסה"כ זה יוצא די שקול להזמין מLL ולהזמין מטיטאן ישראל, הבדל של כמה שקלים. לא חושב שצריך להזמין דווקא אינזר.

אגב, יש לך לינק להסבר של ריפטו?

תודה לכולם!
טיטאן גם דיי יקר 180 שקל
טיטאן פשוט ייתן לך את אותה הרמה כמו של אינזר אם לא יותר, ומשמעותית יותר זול
אתה תמיד יכול ללכת על הזולים יותר, אבל תמיד עם הסיכון שזה שוב יהרס
אני כרגע עובד עם אלה של strengthshop, ויש להם כאלה ממש זולים, עם מחסנים באירופה, אז אולי המשלוח יצא יותר זול, אני בזמנו שילמתי 10 יורו כי היה במצבע ועוד עם איסוף מהמחסנים שלהם, אז שילמתי נטו 10 יורו

• פותח/ת השרשור
טיטאן פשוט ייתן לך את אותה הרמה כמו של אינזר אם לא יותר, ומשמעותית יותר זול
אתה תמיד יכול ללכת על הזולים יותר, אבל תמיד עם הסיכון שזה שוב יהרס
אני כרגע עובד עם אלה של strengthshop, ויש להם כאלה ממש זולים, עם מחסנים באירופה, אז אולי המשלוח יצא יותר זול, אני בזמנו שילמתי 10 יורו כי היה במצבע ועוד עם איסוף מהמחסנים שלהם, אז שילמתי נטו 10 יורו
אוקיי אני אבדוק, תודה

• פותח/ת השרשור
שכחתי לציין שאני אוהב את אלה שיש לי עכשיו יותר מאלה של טיטאן, ויצא לי לעבוד עם שניהם
תגיד מה אתה חושב להזמין מאיביי רצועות של אחת מהחברות? טיטאן או אינזר?
וואלה לא משנה עכשיו בדקתי מחירים וזה יוצא בערך אותו דבר כמו טיטאן שאני יכול תוך שבוע לקבל
חחח מה הסיכויים שזה 22 דולר סהכ?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170815-182730.png
    Screenshot_20170815-182730.png
    KB 60.4 · צפיות: 71
תגיד מה אתה חושב להזמין מאיביי רצועות של אחת מהחברות? טיטאן או אינזר?
וואלה לא משנה עכשיו בדקתי מחירים וזה יוצא בערך אותו דבר כמו טיטאן שאני יכול תוך שבוע לקבל
חחח מה הסיכויים שזה 22 דולר סהכ?
נראה לי זה לפני משלוח

• פותח/ת השרשור
כן אבל שחיפשתי רצועות בחיפוש באתר עצמו זה נתן לי מלא אופציות כולל טיטאן

• פותח/ת השרשור
אני כנראה הולך על ה גולד טיטאן , חסר להם במלאי את הרגיל כרגע , מישהו ניסה פעם?

הייתי מעדיף לקנות רצועות מחברה אמינה עם מוניטין.
הרצועות הראשונות שהשתמשתי היו של חברת SCHEIK ואומנם סיפקו תמיכה לא רעה אבל התבלו מאוד מהר והפכו לספגטי.

אני משתמש מזה 4~ שנים ברצועות גולד של טיטאן ולא מתכוון להחליף.

שמעתי הרבה אומרים שהן מתאימות ל״מתקדמים״ אבל עצם זה שהן קשיחות ולא צריך למתוח אותן רצח בשביל תמיכה - לדעתי זה נוח גם למתאמן ברמה בינונית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית