הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בארבע ראשי

• פותח/ת השרשור ran10
  • פורסם בתאריך

ran10

משתמש מתחיל
233
44
נק' מוניטין:
73
233
44
בשבוע האחרון התחילו לי כאבים בשריר הארבע ראשי ברגל ימין.
הכאב הוא במרכז השריר בחלק הקדמי. מורגש בעיקר בסקוואט כשאני עולה למעלה. במנוחה הוא מורגש כשאני מכווץ את השריר או כשאני מקפל את הרגל אחורה (עקב לישבן). בנוסף, כשאני מכווץ את השרירים הוא נראה טיפה נפוח יותר ביחס לרגל שמאל.
ביומיום מורגש בעיקר בטיפוס מהיר במדרגות/הליכה מהירה
בסקוואט אני מבצע 5 סטים אקרוס ובסט האחרון אני חש את הכאב חזק יותר מאשר בסטים הראשונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכאב הולך ופוחת ככל שחולף הזמן מהאימון אך באימון הוא חוזר חזרה לשיא (בייחוד בחזרות האחרונות בסט),פוחת עם הזמן וחוזר חלילה

יכול להיות שזו מתיחה של אחד מראשי הקוואד , פציעה לא נפוצה במיוחד אבל רואים אותה מידי פעם .
תנסה לעבוד עם גליל עיסוי לשים חימום למקום

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המענה.
האמת היא שעד עכשיו עבדתי עם גליל לפני הסקוואט על כל השרירים המעורבים בתנועה (המסטרינג גלוטס גב ולטיסמוס) למעט הקוודס מטעמי נוחות (הפוזיציה לא הכי נוחה) וזמן. כעת נכניס גם אותו לעבודה.

לי הייתה מתיחה בראש הראשי של הקוואדס
הלכתי לפיזיו שעשה לי טיפול עם חשמל
ונחתי עם זה שבועיים

ניסית פיזיו ?

• פותח/ת השרשור
לא. עשיתי את מה שמיכאל אמר (גליל חימום) וזה עבר לחלוטין. באתי לחדר הכושר עם מעט כאבים (כמו בשבוע האחרון),ביצעתי עיסוי בעזרת גליל והכאב נעלם. גם באימון וגם לאחר האימון לא הרגשתי כאבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית