הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארימידקס vs לטרוזול

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
יש ברשותי מספר חבילות של לטרוזול 2.5 מג. בדרך כלל אני נוהג להשתמש באנסטרוזול במינון של 1mg/4d, האם לטרוזול יכול לשמש כתחליף ובאיזה מינון?
IMG-20170814-WA0002.jpg

לטורוזול חזק יותר מהארמידקס, מינון התחלתי הוא 1.25מ"ג כל יום אחר כלומר יום כן יום לא ולעלות בהתאם לבדיקות דם.
אומנם חשוב להוריד אסטרוגן בזמן סייקל אבל חשוב יותר לא לרסק אותו לריצפה, במצב כזה התוצאות יפגעו.

לא, תיקח חצי כדור כל יומיים בגלל זמן מחצית החיים.
אל תשכח לטורזול מבחינת חסימת אסטרוגן יותר חזק מארימידקס בכמה רמות, אין טעם להשוות בינהם.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני מכיר (ויתכן מאוד שאני טועה) רוב המשתמשים בארץ לא משתמשים בלטרוזול אלא באדקס, האם הוא פחות יעיל בזמן סייקל או שאין הבדל ממשי?

אתה דיי צודק, הרוב לוקחים ארימידקס, אין פה עניין של יותר יעיל פחות יעיל הכל שאלה של מינון, מה שכן צריך להביא בחשבון שכל שאר חוסמי האסטרוגן מלבד לטורזול מורידים את רמות הIGF-1 במידה מסוימת וזה בטח לא מועיל בשום צורה.

• פותח/ת השרשור
צריך להביא בחשבון שכל שאר חוסמי האסטרוגן מלבד לטורזול מורידים את רמות הIGF-1 במידה מסוימת וזה בטח לא מועיל בשום צורה.
אם כך, אף על פי שהוא פחות נפוץ (לשימוש בארץ) עדיף להשתמש בלטרוזול?

לדעתי כן, אבל שוב חשוב לשמור על מינון ולעשות בדיקות דם לראות איפה אתה עומד כי כמו שרשמתי לטורזול מוריד אסטרוגן באופן חזק וידוע שבסייקל רמות נמוכות מדי כמו גבוהות מדי יכולות לפגוע בתוצאות.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן, אבל שוב חשוב לשמור על מינון ולעשות בדיקות דם לראות איפה אתה עומד כי כמו שרשמתי לטורזול מוריד אסטרוגן באופן חזק וידוע שבסייקל רמות נמוכות מדי כמו גבוהות מדי יכולות לפגוע בתוצאות.
כאמור אדקס לקחתי 1mg/4d, לטרוזול אקח 1.25mg/2d כפי שהצעת.

• פותח/ת השרשור
מפה לשם, לאחר שקראתי לא מעט תגובות לגבי לטרוזול, אני מעדיף שלא "להסתכן" ולקחת בכל זאת אדקס. משתמשים אומרים שהם חוו כאבים חזקים בגידים ואף נהיו חולים כתוצאה מריסוק רמות האסטרוגן. לדעת רבים, אלא אם נעשה שימוש במינונים גבוהים מאוד של טסט, החומר (לטרוזול) פשוט חזק מידי.
נ.ב.- את החומר קיבלתי בחינם מבית המרקחת
(מירשם) כך שזה לא הפסד גדול.

לא שמתי לב לשרשור הזה בכלל
לטרו עדיף מבחינת שליטה ושמירה על רמות ifg-1 בעיקר למי שמשתמש בהורמון גדילה/פפטידים/אינסולין/טרן במינונים פסיכיים
אחרת לך על אדקס
נ.ב
בדיקות דם לאחר כשבוע מהשימוש, שבועיים ואף שלושה באדקס יתנו תמונה טובה לאיזה מינטן להתקבע. נסה להוציא מרופא המשפחה, זה לא קל אבל אפשרי

ארמידקס ימנע הפיכת טסט לאסטרוגן,אבל מה שקיים בגוף לא משתנה אלא אם כן לוקחים לטרוזול ואז הכמות של האסטרוגן שקיימת בגוף יורדת
צריך לשים לב לא לרסק את האסטרוגן עם לטרו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית