הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התפריט שלי

shais99

משתמש מתחיל
126
8
נק' מוניטין:
5
126
8
אז אני אחרי ירידה גדולה במשקל וכבר אחרי שינוי של פעם-פעמיים בתפריט.
ירדתי במשקל בערך 35 קילו מ 109.5 ל 74.5
המטרה שלי ירידה למשקל של בערך 67-68 ואחרי זה כנראה ניתוח להסרת עודפי עור :( :( :(
ככה שאני עדיין בחיטוב.

נתונים עדכניים:
משקל: 74.5
גובה: 1.73

התפריט שלי:

ארוחת בוקר -
ביצה קשה שלמה + 2 ביצים בלי חלמון
דייסת קוואקר 50 גרם עם קצת סירופ מייפל (בגבול הטעם הטוב)

ארוחת צהריים -
60-65 גרם אורז (אחרי בישול), זה יכול להיות גם עם שעועית-אפונה וכו'
200 גרם חזה עוף / 180-200 גרם סטייק סינטה / לא עובר את הפעמיים בשבוע - דג סלומון או כל דג אחר שלא "משמין"
150 גרם ברוקולי / סלט: מלפפון, עגבנייה, קצת בצל, גמבה וכף שמן זית

ארוחת ערב -
60-65 גרם אורז (אחרי בישול), זה יכול להיות גם עם שעועית-אפונה וכו'
200 גרם חזה עוף / 180-200 גרם סטייק סינטה / לא עובר את הפעמיים בשבוע - דג סלומון או כל דג אחר שלא "משמין"
150 גרם ברוקולי / סלט: מלפפון, עגבנייה, קצת בצל, גמבה וכף שמן זית

לילה (בערך לפני שינה) -
סקופ חלבון של OPTIMUM על בסיס מים

כל הירידה עד עכשיו לקחה כמעט 7 חודשים, מתוכם חודשיים היו ללא חדר כושר ורק מאוכל (15 קילו).
מתאמן 6 פעמים בשבוע בחדר כושר (משקולות), משתדל לשמור על מינימום 3 פעמים בשבוע של אירובי, בדרך כלל 4 (לא עובר את ה 4 בכוונה)
אשמח לקבל ביקורות בונות ואם יש דברים לתקן או משהו שאני לא עושה בסדר, אם מעניין מישהו אני גם יכול לרשום את התפריט ההתחלתי שלי
אין תגובות...? 😲

א. אם אתה רוצה ביקורות על התפריט תרשום את הערכים היומיים (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה)
ב. כמה זמן אתה עם התפריט הזה ומה קצב הירידה במשקל גוף? אני שואל כי אם יש ירידה אז אין מה לשנות את התפריט

• פותח/ת השרשור
א. אם אתה רוצה ביקורות על התפריט תרשום את הערכים היומיים (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה)
ב. כמה זמן אתה עם התפריט הזה ומה קצב הירידה במשקל גוף? אני שואל כי אם יש ירידה אז אין מה לשנות את התפריט
אני לא יודע בדיוק את הערכים.. קלוריות בערך 1350-1400, חלבון בערך 150, אני עם התפריט כבר באיזור חודש וחצי-חודשיים
ויש ירידה והכל בסדר אבל אולי חסר דברים או משהו כזה בגלל זה אני שואל..

מה קצב הירידה? אם הקצב טוב אז הקלוריות מספיקות.
בעיקרון צריך לדעת את הערכים של התפריט בשביל לדעת אם חסר משהו. אתה יכול להכניס את המאכלים ל foods dictionary או לאפליקציה myfitnesspal ותבדוק את הערכים.

• פותח/ת השרשור
מה קצב הירידה? אם הקצב טוב אז הקלוריות מספיקות.
בעיקרון צריך לדעת את הערכים של התפריט בשביל לדעת אם חסר משהו. אתה יכול להכניס את המאכלים ל foods dictionary או לאפליקציה myfitnesspal ותבדוק את הערכים.
אני לא יודע מה קצב הירידה במדויק, אני כבר "שומר" על אוכל ועל תפריט מסודר מאמצע ינואר ולא הפסקתי לרדת.
כמובן שבחודש הראשון כבר ירדתי 12 קילו ועם הזמן זה נהיה יותר איטי אבל אני עדיין יורד.
אני מרוצה מהתוצאות בסה"כ..

אני לא יודע מה קצב הירידה במדויק, אני כבר "שומר" על אוכל ועל תפריט מסודר מאמצע ינואר ולא הפסקתי לרדת.
כמובן שבחודש הראשון כבר ירדתי 12 קילו ועם הזמן זה נהיה יותר איטי אבל אני עדיין יורד.
אני מרוצה מהתוצאות בסה"כ..
אם אתה מרוצה, אז מה אתה מבקש לדעת בעצם?
ולהתאמן 6 פעמים בשבוע זה לא אפקטיבי בשום צורה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרוצה, אז מה אתה מבקש לדעת בעצם?
ולהתאמן 6 פעמים בשבוע זה לא אפקטיבי בשום צורה.
אני רוצה לדעת שאני לא עושה טעויות קיצוניות או מחסיר דברים חשובים ודברים כאלה, שהתפריט יהיה גם בריא בסופו של דבר.
ולמה להתאמן 6 פעמים זה לא אפקטיבי? ABC חוזר על כל שריר פעמיים..

Back
למעלה תחתית