הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה הערכת א''ש והמשך הדרך

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6
טוב התחלתי להתאמן לפני משהו כמו 7 חודשים (עם הפסקות של כחודשיים באמצע בעקבות ניתוח ונסיעה לחו''ל).
זה היה המצב ההתחלתי שלי ב57KG~:
38318_Before.jpg

אחרי 7 חודשים מלאי עליות ומורדות זה המצב:
38319_After.jpg

פה אני עומד על 62.5 קילו, גובה 170 ס''מ.
אשמח לדעת האם השינוי הוא יחסית סביר לזמן וכמה א''ש אני לדעתכם?
עוד שאלה, על א''ש כמו שלי אפשר להמשיך עוד הרבה במסה אולי אפילו לעשות SS עם פלוס קלורי מתון או שעדיף ללכת על משהו אחר?

קבצים מצורפים

• Before.jpg
    Before.jpg
    KB 47.4 · צפיות: 192
  • After.jpg
    After.jpg
    KB 58.6 · צפיות: 180
15 א"ש בערך..
אני אהיה כנה ואגיד שהשינוי שעשית הוא מינורי.
מהי התכנית שעשית עד עכשיו?

Fbw, כנות זה מה שאני מחפש. מה שכן עליתי במשקלי עבודה, לא יותר מדי אך עליתי

לדעתי תנסה תכנית עם נפח גבוהה יותר. נגיד ab עם נפח של 6-9 סטים לשריר גדול ועם תזונה מתאימה לעלות לפחות 300 גרם בשבוע,
ולעלות לכ- פי 2 גרם חלבון אם אתה לא צורך.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תנסה תכנית עם נפח גבוהה יותר. נגיד ab עם נפח של 6-9 סטים לשריר גדול ועם תזונה מתאימה לעלות לפחות 300 גרם בשבוע,
ולעלות לכ- פי 2 גרם חלבון אם אתה לא צורך.
פיצול מומלץ לab? ואתה לא חושב שאני אשתפר יותר עם תוכנית כוח?

פיצול מומלץ לab? ואתה לא חושב שאני אשתפר יותר עם תוכנית כוח?

לא, תכנית כח עוזרת להתמקד בכח ועל הדרך תעלה במסת שריר, תכנית למסת שריר עוזרת להתמקד במסת שריר ועל הדרך גם תתחזק.
לא מת על שני הווריאציות אבל יש לפי התאמה בשרירים עובדים: חזה כתפיים ויד אחורית, גב רגליים יד קדמית. ויש יותר לפי חלוקת עצימות: פלג גוף עליון ותחתון.

ב 7 חודשים יכולת להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות. אתה צריך תוכנית אימונים הגיונית ובמצב שלך גם עם נפח לא גדול מידי. אתה לא חייב להתקדם במשקלי עבודה כדאי לגדול. היפרטרופיה תגרם גם אם תתקדם בחזרות/סטים/קיצור זמן מנוחה. אין דבר כזה תוכנית כוח יש דבר כזה תוכנית הגיונית עם התקדמות לינארית גם אם זה כל שבועיים, חודש, חודשיים וכו.. העיקר שתתקדם. SS זאת בסך הכל AB משופרת זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית