הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת פאוורקלין

• פותח/ת השרשור mike2
  • פורסם בתאריך

mike2

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
1,805
63
0
התרגיל די חדש לי כך שיש מקום לשיפור
משקל 63 סט 4

סט 5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא מבין איפה התגובה שלי לא הייתה לעניין.
אני אומר שלא חכם במיוחד להתאמן עם שעון, תתפוס פעם אחת פאווארקלין לא טוב.. או עבודה בפרס\בנץ' ואתה תסבול מזה בעצמך. אבל אני אלך להתעסק במשהו אחר 😣

• פותח/ת השרשור
לא מבין איפה התגובה שלי לא הייתה לעניין.
אני אומר שלא חכם במיוחד להתאמן עם שעון, תתפוס פעם אחת פאווארקלין לא טוב.. או עבודה בפרס\בנץ' ואתה תסבול מזה בעצמך. אבל אני אלך להתעסק במשהו אחר 😣
יכולת לכתוב זאת כך מהתחלה, במקום לנסות לעקוץ

דבר ראשון תסדר את הגובה של המוט. זה יותר קריטי מאשר בדדליפט ואני מאמין שזה יסדר לך קצת את הבעיות. עם פלטות סטנדרטיות מרכז המוט הוא בגובה 20 ס"מ מהרצפה. תמצא לך דרך לארגן את זה, ספר, מגבות, מה שלא יהיה.

אתה מושך עם הידיים מוקדם מידי והמוט רחוק מהגוף. אני חושב שהשני הוא לפחות באופן חלקי תוצאה של הגובה ההתחלתי ושל הראשון.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תסדר את הגובה של המוט. זה יותר קריטי מאשר בדדליפט ואני מאמין שזה יסדר לך קצת את הבעיות. עם פלטות סטנדרטיות מרכז המוט הוא בגובה 20 ס"מ מהרצפה. תמצא לך דרך לארגן את זה, ספר, מגבות, מה שלא יהיה.

אתה מושך עם הידיים מוקדם מידי והמוט רחוק מהגוף. אני חושב שהשני הוא לפחות באופן חלקי תוצאה של הגובה ההתחלתי ושל הראשון.
האימון פה הוא בבסיס ויש רק פלטות של 10 אז שמתי מזרונים מתחת
פשוט הייתי צריך לשים יותר
בכל מקרה תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית