הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט 3x5

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
מג 66; עבודה 107.5; הוק גריפ ומגנזיום
אשמח להתייחסות ל2 דברים:
1. האם הגב תחתון מעוגל פה או שסבבה?
2. אני פשוט לא מצליח לשמור על צוואר נייטרלי וזה מחרפן אותי. מה לעשות? באמת שבכל חזרה התאמצתי והתפקסתי נטו על להסתכל למטה אבל פשוט ברגע שאני בא למשוך את המוט הצוואר אוטומטית עולה.

זה הסט הראשון:

וזה השלישי (הסתבכתי בחזרה האחרונה נטו כי ניסיתי לתקן את הצוואר ללא הצלחה):

נערך לאחרונה:
אתה צריך להוריד מעט את התחת, ככה הגב התחתון שלך יסתדר
ותסתכל טיפה קדימה, לא רק למטה

• פותח/ת השרשור
הגב התחתון היה בפלקשיין לפי מה שזה נראה לך?

ולגבי הצוואר, אני אנסה פעם הבאה, אבל אני דיי בטוח שזה לא יעבוד.
חבר אמר שלדעתו זו הדרך שבא אני מכניס את הגב עליון לאקסטנשיין, ועם כמה שזה נשמע מוזר זה הדבר הכי הגיוני שנראה לי כרגע, אני פשוט לא מצליח לשלוט שלא יעלה בצורה כזו.

הגב התחתון היה בפלקשיין לפי מה שזה נראה לך?
הוא היה עקום פשוט

חבר אמר שלדעתו זו הדרך שבא אני מכניס את הגב עליון לאקסטנשיין, ועם כמה שזה נשמע מוזר זה הדבר הכי הגיוני שנראה לי כרגע, אני פשוט לא מצליח לשלוט שלא יעלה בצורה כזו.
זה לדעתי יותר קשור לאיך שאתה מדמיין את התנועה, אתה מדמיין כנראה שאתה צריך למשוך את המוט למעלה, וזה למה הגוף שלך מנסה לעשות בידיוק את זה, אבל אם תדמיין את התנועה כדחיפה של הרצפה למטה, כנראה זה יסתדר

• פותח/ת השרשור
הוא היה עקום פשוט

זה לדעתי יותר קשור לאיך שאתה מדמיין את התנועה, אתה מדמיין כנראה שאתה צריך למשוך את המוט למעלה, וזה למה הגוף שלך מנסה לעשות בידיוק את זה, אבל אם תדמיין את התנועה כדחיפה של הרצפה למטה, כנראה זה יסתדר
זה נשמע הגיוני, אני אנסה תודה!
ולגבי הגב, אני לא יכול להתיישב יותר מזה. אם התחת שלי ירד יותר מזה אני פשוט לא אצליח למשוך, הגוף ילך אחורה מדי.

התחת זה קריטי? אני גבוה ודיי קשה לי גם ככה עם התרגיל ודווקא כשאני לא מוריד תתחת (לא בצורה מוגזמת כמובן) הרבה יותר קל לי למשוך. גם עשיתי סירטון לעצמי ודווקא נראה שהגב לא מתעקם או משהו אז זה בסדר לא?

הצוואר לא קריטי בכלל. לא הייתי מתעכב עם זה.

גב תחתון / עליון בסדר גמור אתה מכווץ כמו שצריך והטכניקה לא נשברת.

תמשיך להתקדם ולהיות במעקב.

זה נשמע הגיוני, אני אנסה תודה!
ולגבי הגב, אני לא יכול להתיישב יותר מזה. אם התחת שלי ירד יותר מזה אני פשוט לא אצליח למשוך, הגוף ילך אחורה מדי.
תנסה להתאים את עצמך עם תחת מעט מאוד נמוך יותר, לדעתי זה יעזור לך

התחת זה קריטי? אני גבוה ודיי קשה לי גם ככה עם התרגיל ודווקא כשאני לא מוריד תתחת (לא בצורה מוגזמת כמובן) הרבה יותר קל לי למשוך. גם עשיתי סירטון לעצמי ודווקא נראה שהגב לא מתעקם או משהו אז זה בסדר לא?
לכל אחד זה טיפה שונה, יכול להיות שלך זה מתאים

• פותח/ת השרשור
הצוואר לא קריטי בכלל. לא הייתי מתעכב עם זה.

גב תחתון / עליון בסדר גמור אתה מכווץ כמו שצריך והטכניקה לא נשברת.

תמשיך להתקדם ולהיות במעקב.
תודה, אני מניח שהגופיה קצת מקשה להבחין האם הגב תחתון היה עקום או לא, כי קוצר חושב שכן ואתה חושב שלא, ולי לא היה מושג. אעלה סרטון נוסף בפעם הבאה.

לגבי הצוואר, כל פעם שאני חוזר הביתה אחרי דדליפט כזה אני מרגיש לכמה שעות הקרובות את הצוואר.. קשה להסביר בדיוק מה, כי זה לא כאבים או משהו כזה, אבל אני ממש "מרגיש שהוא קיים" אחרי סטים כאלה.

לכל אחד יש מנח שונה וזה תלוי בבן אדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית