הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי תזונה ומשמרות לילה

• פותח/ת השרשור 1ntrne
  • פורסם בתאריך

1ntrne

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני עובד בעבודה עם משמרות, ובד"כ אני עובד 2-3 משמרות לילה בשבוע. המשמרת מתחילה ב22 ומסתיימת ב6:30/7:00. זה אומר ש7, 7 וחצי אני במיטה.
התפריט שלי מורכב מ5~ ארוחות ומשהו כמו 2300 קלוריות. ברור לי שאחרי שאני קם משינה אחרי המשמרת (בערך ב13:00) אני צריך לדחוס את כל הארוחות של אותו יום. השאלה היא איך וכמה אני צריך להוסיף לתזונה שלי ביום של המשמרת ובזמן המשמרת עצמה עד שאני הולך לישון, הרי אני ער יותר שעות מהרגיל והגוף צורך יותר.

ועוד משהו, אני כרגע עושה FBW של התחלה מ0. כרגע אני עושה 2 תרגילים לשרירים גדולים ותרגיל אחד לקטנים יותר שביניהם כתפיים. חבר המליץ לי להוסיף בנוסף לפרס עם דאמבלים גם עוד תרגיל/סופר סט. מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים!

אתה לא יכול לאכול בזמן המשמרת?

אם אתה עובד לילות אפשר לאכול הכל גם בלילה (בהנחה שאתה ישן ביום)

זה פחות משנה מתי אתה אוכל, העיקר שאתה אוכל את כל התפריט שלך

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לאכול בזמן המשמרת?

אם אתה עובד לילות אפשר לאכול הכל גם בלילה (בהנחה שאתה ישן ביום)

זה פחות משנה מתי אתה אוכל, העיקר שאתה אוכל את כל התפריט שלך
אני יכול לאכול במהלך המשמרת.
השאלה היא אם אני צריך להוסיף עוד קלוריות לתצרוכת היומית כי הגוף ער שעות נוספות בגלל המשמרת, ומן הסתם הסך של הrmr אמור לגדול

אשמח גם לתשובה בבקשה בנוגע לסופר סט לכתפיים

השאלה היא אם אני צריך להוסיף עוד קלוריות לתצרוכת היומית כי הגוף ער שעות נוספות בגלל המשמרת, ומן הסתם הסך של הrmr אמור לגדול
"כלל אצבע" למקרים כאלה:
נסה להשאיר אותו דבר האם יש השפעה בשקילה השבועית? אם לא משמע זה זניח. ירדת יותר מדי תוסיף קלוריות. עלית יותר מדי, תוריד קלוריות

בסופו של דבר אתה צריך לאכול את התפריט שלך לא משנה באיזה שעות.

הערכה שלי זה כנראה לא ישפיע הרבה העובדה שאתה ער קצת יותר

אשמח גם לתשובה בבקשה בנוגע לסופר סט לכתפיים
אתה במסה/חיטוב?

סופר סט בכל מקרה זה רעיון רע

• פותח/ת השרשור
אני במסה בתכנית fbw. מתחיל מ0

אני במסה בתכנית fbw. מתחיל מ0
מיותר סופר סט

גם הוסיף עוד ועוד תרגילי עזר לא הייתי מוסיף אלא מתמקד בתרגילים מורכבים כמו פרס לכתפיים

Back
למעלה תחתית