הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן, מפחד מהבטן

מתן1995

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום,

אני מתאמן כבר 8 חודשים מסה מלוכלכת, תוכנית AB ארבע פעמים בשבוע.
התחלתי כשאני 50 ק"ג - שחיף מאוד (אבל היה לי קצת שומן בבטן תחתונה).
גובה - 175 ס"מ
משקל כיום - 68 ק"ג

אני אוכל הרבה כל יום ומתאמן חזק מסה, מתקדם במשקלים טוב מאוד.
אבל אני שם לב שאני צובר הרבה שומן בבטן התחתונה. אני מתאמן טוב על הבטן.
אין לי בעיה שהשומן נצבר ואני יודע שזה חלק מהתהליך של מסה, אבל אני מפחד שכשאני אעשה חיטוב,
ייקח לשומן הרבה זמן לרדת (השומן בבטן תחתונה) וזה יצריך ממני להוריד הרבה במשקל, אחרי שעבדתי קשה כדי להגיע אליו.
אני מפחד גם כי אני התחלתי את המסה עם קצת שומן בבטן תחתונה.

שמתי כאן 3 תמונות. אני לא יודע מה אחוז השומן שלי, אשמח אם תעריכו לי.
אני רוצה להגיע ל- 75-73 ק"ג ואז להתחיל חיטוב.
אשמח לשמוע את דעתכם, תודה רבה

. 21057618_1757691040911083_1359412912_o.jpg 21014825_1757691047577749_194281024_o.jpg 21037756_1757691034244417_551108303_o.jpg

על פי התמונה הימנית אפשר בקלות להגיד שיש לך APT - anterior pelvic tilt, מה שגורם לבטן שלך לצאת החוצה.
היה לי גם, יש מספר מתיחות שאפשר לבצע שיעזרו לך עם זה וישפרו לך את המצב פלאים, עוד לפי שתרד אחוז שומן אחד אפילו, תחפש סרטונים ביוטיוב.
ובלי קשר עדיף להימנע ממסה מלוכלכת גם אם תעלה לאט.

• פותח/ת השרשור
על פי התמונה הימנית אפשר בקלות להגיד שיש לך APT - anterior pelvic tilt, מה שגורם לבטן שלך לצאת החוצה.
היה לי גם, יש מספר מתיחות שאפשר לבצע שיעזרו לך עם זה וישפרו לך את המצב פלאים, עוד לפי שתרד אחוז שומן אחד אפילו, תחפש סרטונים ביוטיוב.
ובלי קשר עדיף להימנע ממסה מלוכלכת גם אם תעלה לאט.
שמע, מזל שהגבת. אם לא היית אומר שיש דבר כזה שנקרא APT - לא הייתי יודע על זה כנראה לעולם.
בדקתי באינטרנט ואכן נראה שיש לי את ה- APT הזה. כשאני עומד ישר עם הגב אל הקיר - הגב לא ישר,
ולמטה בגב התחתון יש קשת רחבה מאוד (כלומר יש רווח בין הקיר לגב) - צירפתי תמונה.

חיפשתי תרגילי מתיחה ביוטיוב ועשיתי אתמול אולי 8 תרגילים. מרגישים את הכאב בגב תחתון.
יש לי 2 שאלות אחי אם תוכל לענות לי אני אשמח:
1. מתי לעשות את המתיחות? בסוף אימון או בתחילת?
2. תוך כמה זמן זה עבר לך?

תודה רבה!

20170823_125057.jpg 20170828_112432.jpg

ביום אימון עשיתי בסוף, ביום בלי לקראת סוף יום.
זה משתנה, לא שמתי לב מתי זה קרה פשוט פתאום שמתי לב שזה נראה יותר טוב, תתמיד בזה כל יום וזה ישתפר.

ביום אימון עשיתי בסוף, ביום בלי לקראת סוף יום.
זה משתנה, לא שמתי לב מתי זה קרה פשוט פתאום שמתי לב שזה נראה יותר טוב, תתמיד בזה כל יום וזה ישתפר.

מצטער שאני מגיב לנושא הזה אחרי שעבר מלא זמן פשוט אני חושב שגם אני "סובל" מזה (כן יש לי קשת בגב ואם נניח אני אעמוד מול קיר יהיה שקע בחלק של הגב התחתון) אשמח לדעת איך זה היה קשור לבטן שהוא אמר כי דם אני "אובססיבי" גם שהייתי באחוז שומן נמוך הבטן שלי הייתה נראה רפויה ברגע שהייתי קצת מתכופף כמו הבחור אשמח להסבר וידע תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית