נק' מוניטין:
43
- 307
- 34
היי אני עובד בתוכנית AB, שוקל 61.5 גובה 166 מעריך שכ13-14 אחוז שומן(יש תמונה אבל בתאורה מאוד מאוד טובה Imgur: The most awesome images on the Internet).
משקלי עבודה ל5RM:
דדליפט 130KG
סקוואט 115KG
בנץ 85KG
פרס 52.5KG
החגורה עדיין לא הגיע לי אז כשתגיע כנראה יהיה עוד משקל על המוט.
התוכנית הולכת ככה:
A חזה כתפיים יד אחורית:
בנץ 5*3
פרס 8*3
מקבילים רחב עם משקל 8*3
בנץ עליון 8*3
הרחקות לצדדים 8*3
לחיצה צרפתית 8*3
פשיטת מרפקים 8*2
ואז עושה בטן סטטי ועוד כמה סטים של הרמת ברכיים
אני עושה רוטציה בין בנץ עצים ופרס עצים כל אימון(כלומר אימון אחד מתחיל מבנץ עצימות ואז פרס נפח ואימון שני פרס עצימות ואז בנץ נפח).
B רגליים גב יד קדמית:
סקוואט 5*3
לאנגים 8*3
פשיטת ברכיים 8*3
מתח עם משקל 8*3
פולאובר 8*3
בנט אובר רואו 8*3
כפיפות מרפקים עם מוט 8*3
פטישים 8*2
ואז עושה תאומים
אני עושה גם פה רוטציה בין סקוואט עצימות ודדליפט כבד לשתי סטים (פעם אחת אימון מתחיל מרגליים וסקוואט כבד ואימון שני מתחיל מדדליפט כבד ואז רגליים כשאת הסקוואט אני עושה נפח).
באופן עקרוני מבחינת התקדמות אין לי בעיה(ככה אני חושב), אני מתקדם כל שבוע בסקואט ובדדליפט ב2.5 קילו, בבנץ כל 2-3 שבועות וככה גם בפרס.
אבל פחות מעניין אותי כרגע כוח, אני מעוניין לבנות קצת יותר גוף וחשבתי אולי להוסיף עוד 3 סטים לשריר גדול(חזה רגליים וגב) 2 לכתפיים וזהו.
לפי ניסיון שלי (אומנם הוא לא גדול יותר מידי) אבל הפלג גוף עליון מגיב טוב עם נפח גבוהה, אז רציתי לשאול מה דעתכם? האם כדאי לי להוסיף נפח למטרות של בניית שריר? (יחד עם אכילה נכונה בהתאם כמובן)
מישהו?
משקלי עבודה ל5RM:
דדליפט 130KG
סקוואט 115KG
בנץ 85KG
פרס 52.5KG
החגורה עדיין לא הגיע לי אז כשתגיע כנראה יהיה עוד משקל על המוט.
התוכנית הולכת ככה:
A חזה כתפיים יד אחורית:
בנץ 5*3
פרס 8*3
מקבילים רחב עם משקל 8*3
בנץ עליון 8*3
הרחקות לצדדים 8*3
לחיצה צרפתית 8*3
פשיטת מרפקים 8*2
ואז עושה בטן סטטי ועוד כמה סטים של הרמת ברכיים
אני עושה רוטציה בין בנץ עצים ופרס עצים כל אימון(כלומר אימון אחד מתחיל מבנץ עצימות ואז פרס נפח ואימון שני פרס עצימות ואז בנץ נפח).
B רגליים גב יד קדמית:
סקוואט 5*3
לאנגים 8*3
פשיטת ברכיים 8*3
מתח עם משקל 8*3
פולאובר 8*3
בנט אובר רואו 8*3
כפיפות מרפקים עם מוט 8*3
פטישים 8*2
ואז עושה תאומים
אני עושה גם פה רוטציה בין סקוואט עצימות ודדליפט כבד לשתי סטים (פעם אחת אימון מתחיל מרגליים וסקוואט כבד ואימון שני מתחיל מדדליפט כבד ואז רגליים כשאת הסקוואט אני עושה נפח).
באופן עקרוני מבחינת התקדמות אין לי בעיה(ככה אני חושב), אני מתקדם כל שבוע בסקואט ובדדליפט ב2.5 קילו, בבנץ כל 2-3 שבועות וככה גם בפרס.
אבל פחות מעניין אותי כרגע כוח, אני מעוניין לבנות קצת יותר גוף וחשבתי אולי להוסיף עוד 3 סטים לשריר גדול(חזה רגליים וגב) 2 לכתפיים וזהו.
לפי ניסיון שלי (אומנם הוא לא גדול יותר מידי) אבל הפלג גוף עליון מגיב טוב עם נפח גבוהה, אז רציתי לשאול מה דעתכם? האם כדאי לי להוסיף נפח למטרות של בניית שריר? (יחד עם אכילה נכונה בהתאם כמובן)
מישהו?