הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בשוק הקידמי

• פותח/ת השרשור Talker
  • פורסם בתאריך

Talker

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן, סליחה על החפירה מראש!
מזה כמה שנים טובות (6-7 כבר הפסקתי לספור 😆) יש לי כאבים בשוק הקידמי ממש בין התאומים לכף רגל קשה להגיד על מקום ספציפי כי זה לא. בהתחלה חשבתי שאולי זה שברי מאמץ אבל עשיתי צילום רדיואקטיבי והוא יצא תקין, לאחר מכן חשבתי שאולי מדובר בSHIN SPLIT אז נתתי לגוף מנוחה של חודשיים אבל זה ממש לא נעלם. מזה כמה שנים אני דיי בטוח שמדובר בתסמונת המדור (Compartment syndrum).
אני אציין שהכאבים החלו לפני הצבא (כיום בן 25) כאשר רציתי להכנס לכושר שיא לקראת השירות הקרבי והייתי רץ כל יומיים בין 10-15 ק''מ למשך מעל חודש, שיחקתי כדורגל מקצועי חמש שנים עד שנתיים לפני הפציעה ובשנתיים האלו אמנם לא הייתי בכושר שיא אבל כן שמרתי על כושר טוב.
יצא לי גם לעשות את הבדיקה הפולשנית והממש לא נעימה של מחטים לבדיקת לחץ בתוך השריר אבל באותו יום לא היו לי כמעט כאבים (קורה לפעמים שלא ממש כואב או כואב ממש טיפה) ולצערי הבדיקה הזאת קשה להשגה ומאז לא היה לי זמן וכוחות לקבוע תור נוסף.
על כל פנים מדובר בכאב חזק שיכול להגיע גם לאחר שתי דקות ריצה ולפעמים אחרי עשרים דקות זה ממש לא מדויק שכשהוא מכה אז אני חייב להפסיק לרוץ ולעבור להליכה כי השרירים באיזור שבין התאומים לכפות הרגליים מתנפחים וזה מרגיש כאילו מישהו שם לי משקולות כבדים על הרגליים בריצה ולוחץ על השריר. כלומר זה ממש מרגיש כמו תסמונת המדור שאמרתי שאני חושד שזאת הבעיה.
השאלה שלי היא האם זה נשמע לכם אכן הבעיה?
ובנוסף מה אתם ממליצים לי לעשות? אני יכול לנסות את הבדיקה הזאת שוב אבל פעם שעברה היא יצאה יחסית תקינה כי באמת לא כאב לי לצערי בריצה (מזל נאחס), האם שווה לנסות בכל זאת ולקוות שזה לא יקרה שוב?
כל עצה תתקבל בברכה, אני בנאדם שאוהב לרוץ והרבה פעמים זה ממש מגביל אותי.

היי, אני עובד לא מעט עם רצים ,אבל כדי להבין את המיקום תוכל לשלוח תמונה או למקם אותי שוב לא הבנתי כל כך איפה הכאבים.
התאומים הם שריר אורכי שמתחיל מעצם הירך וממשיך עד לכף הרגל , הוא מתחבר לעצם בעקב דרך הגיד שלו , קצת לא מובן לי איפה בין התאומים לכפות הרגליים.

• פותח/ת השרשור
6501158.jpg
8736762.jpg

קשה לתאר בדיוק איפה הכאב הוא מתפרס אבל באיזורים שסימנתי בתמונות, בשתי הרגליים.
מקווה שהתמונות יעזרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית