עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החלק התחתון שלך עושה LB, והחלק העליון HB
אתה עומד ברוחב שיתאים ל-LB, והתנועה שלך מונעת מהאגן, שזה גם LB, אבל אתה מנסה לשמור על החזה למעלה כמו ב-HB, ככה שאתה מתקשה מאוד לשמור על טורסו ישר ומקובע
גם המוט נראה לי מעט נמוך מדי ל-HB, אבל קשה לשפוט מהצילום הזה.
HB זו טכניקה די שונה מ-LB, אז כדאי שתיסגר עליה לפני שאתה מנסה אותה, זה לא מסתכם רק במיקום מוט
שניהם, הגוף פשוט לא זז כמו שצריךאוקיי הבנתי אני אנסה לעבוד על זה.
אבל בלי קשר, מה הבעיה בכך שהטכניקה דומה יותר לLB? האם זה יפגע בהתקדמות/יגרום לפציעה?
המוט יושב דיי גבוה לפי דעתי, כשניסיתי לשים אותו קצת יותר גבוה מזה זה הרגיש לא נוח ואפילו כואבהמוט לא יושב נמוך מדי ל-HB? קשה לי להיות בטוח מהזווית הזאת, אבל לדעתי הוא לא יושב על הטרפזים, אלא מאחוריהם, וזה די פוגע
תסה גם לפתוח מעט יותר את הברכיים
כל מיקום חדש של המוט יהיה קצת כואב ולא נוח בהתחלה, צריך להתרגל, יכול להיות ששם זה באמת היה HB, ומה שאתה עושה עכשיו זה LB גבוה, כי שים לב שכשאתה עומד זקוף עם המוט הוא יושב מאחוריך ואתה צריך להישען קדימה, וב-HB אמיתי הוא אמור להיות מעל העקב או אמצע כף רגל כשאתה עומד זקוףהמוט יושב דיי גבוה לפי דעתי, כשניסיתי לשים אותו קצת יותר גבוה מזה זה הרגיש לא נוח ואפילו כואב
טוב, אנסה למקם את המוט גבוה יותר ולהתרגל לכאב.כל מיקום חדש של המוט יהיה קצת כואב ולא נוח בהתחלה, צריך להתרגל, יכול להיות ששם זה באמת היה HB, ומה שאתה עושה עכשיו זה LB גבוה, כי שים לב שכשאתה עומד זקוף עם המוט הוא יושב מאחוריך ואתה צריך להישען קדימה, וב-HB אמיתי הוא אמור להיות מעל העקב או אמצע כף רגל כשאתה עומד זקוף
כן, בעיקר במשקלים הכבדים רואים שעדיין האגן זז אצלך ראשון, אבל אתה מנסה להשאיר את החזה למעלה, וזה יוצא ניתוק בין 2 חלקי הטורסו, והם צריכים לזוז תמיד באחידותטוב, אנסה למקם את המוט גבוה יותר ולהתרגל לכאב.
הסקוואט בטכניקה הנוכחית אולי לא בדיוק עונה על ההגדרה הקלאסית של HB השאלה אם אתה רואה משהו שימנע ממני להתקדם כמו שצריך?
איך אני יכול לתקן את זה? התנועה הזאת פשוט מרגישה לי הרבה יותר טבעיכן, בעיקר במשקלים הכבדים רואים שעדיין האגן זז אצלך ראשון, אבל אתה מנסה להשאיר את החזה למעלה, וזה יוצא ניתוק בין 2 חלקי הטורסו, והם צריכים לזוז תמיד באחידות
אין בעיה עם התנועהה, הבעיה היא שאתה לא מקבע טוב את כל שרירי הבטן שיחזיקו חזק את הכל מקובעאיך אני יכול לתקן את זה? התנועה הזאת פשוט מרגישה לי הרבה יותר טבעי
מבחינת הירידה הכל בסדר? הבעיה היא נטו בעליה?אין בעיה עם התנועהה, הבעיה היא שאתה לא מקבע טוב את כל שרירי הבטן שיחזיקו חזק את הכל מקובע
הירידה נראית בסדרמבחינת הירידה הכל בסדר? הבעיה היא נטו בעליה?
זה רק בסרטון השני, רשמתי שעשיתי כמה חזרות עם פאוזבכוונה אתה נשאר למטה כלכך הרבה זמן?
טכניקה משני האימונים האחרונים.
יש שיפור באחד מהסרטונים?