ייעוץ טכניקה סקוואט HB

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אחרי ניסיון לא מוצלח לחזור לעשות סקוואט LB, הטכניקה לא הרגישה טוב והחלו כאבים קלים בגב התחתון החלטתי לתת צאנס לHB.

70X5

75X3

אשמח לשמוע הערות לשיפור

@kotzer @shahar18

סרטון מהיום 70X3 עם פאוז.
אני עובד בינתיים עם פאוז עד שאני אסדר את הטכניקה.
לפי דעתי זה נראה יותר טוב, אבל מהצד השני הטכניקה מרגישה לי לא טבעית/נוחה ובנוסף אני מרגיש נורא חלש ככה.
בסרטון הראשון שהעלתי התנועה הרבה יותר נוחה והרגשתי הרבה יותר חזק איתה.

קשה לראות מספיק מהמרחק הזה, אבל זה נראה שאתה מתעקש להסתכל קדימה, ולהוביל את התנועה עם הראש, אז קורה שאתה מנסה לזוז סביב המוט, קודם עם הראש ואז עם הגב, בתקווה שהמוט יעלה גם
אתה צריך לדחוף את הגב כנגד המוט, רק ככה הוא יעלה כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
קשה לראות מספיק מהמרחק הזה, אבל זה נראה שאתה מתעקש להסתכל קדימה, ולהוביל את התנועה עם הראש, אז קורה שאתה מנסה לזוז סביב המוט, קודם עם הראש ואז עם הגב, בתקווה שהמוט יעלה גם
אתה צריך לדחוף את הגב כנגד המוט, רק ככה הוא יעלה כמו שצריך
אני ראיתי בהרבה מקומות שאומרים הפוך, לדוגמא ריפטו ממליץ להסתכל למטה כדי להשתמש יותר בהיפ דרייב, שזה משהו שאני לא רוצה כי גם ככה התנועה שלי היא יותר מידי מהאגן, אז נראה לי יותר הגיוני להתסכל קדימה. בנוסף משקולנים שעושים היי באר בדכ גם מסתכלים ישר קדימה. וגם באמת יכול להיות שכל הבעיה זה לאיפה אני מסתכל?

אני ראיתי בהרבה מקומות שאומרים הפוך
בשום מקום לא ממליצים הפוך, ממליצים דרכים שונות על איך לעשות סקוואט, אבל בכולם החלק החשוב הוא לדחוף את הגב כנגד המוט, אחרת אתה סתם מתפתל סביבו

שזה משהו שאני לא רוצה כי גם ככה התנועה שלי היא יותר מידי מהאגן
אין שום דבר רע עם תנועת אגן ב-HB, לא כולנו בנויים בצורה שווה

בנוסף משקולנים שעושים היי באר בדכ גם מסתכלים ישר קדימה
הם מנסים לתרגל מכניקה שונה מסתם סקוואט HB, הם צריכים לתרגל גב כמה שיותר מאונך לרצפה

גם באמת יכול להיות שכל הבעיה זה לאיפה אני מסתכל?
זה יכול להשפיע מאוד, ברוב המקרים המבט שלנו מוביל את התנועה, אז אם תנסה להסתכל למקום הלא נכון בכוח, הגוף שלך יגיב בהתאם

• פותח/ת השרשור
בשום מקום לא ממליצים הפוך, ממליצים דרכים שונות על איך לעשות סקוואט, אבל בכולם החלק החשוב הוא לדחוף את הגב כנגד המוט, אחרת אתה סתם מתפתל סביבו
אני לא מבין מה הכוונה של לדחוף את הגב כנגד המוט

אני לא מבין מה הכוונה של לדחוף את הגב כנגד המוט
הכוונה היא לא פשוט לקום כשיש לך מוט על הגב, אלא ממש תנסה בעזרת הגב לדחוף למעלה את המוט, שזה יהיה מה שיוביל את התנועה שלך

טכניקה משני האימונים האחרונים.
יש שיפור באחד מהסרטונים?

אותה בעיה חוזרת בכל הסרטונים, האחיזה שלך לא טובה ועד שזה יתוקן אתה לא תוכל להתקדם. תיישר את שורשי הכף יד, קח את המרפקים אחורה, תנעל את המוט במקום והשאר כנראה יסתדר לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית