הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה או חיטוב

עידו 12

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מתאמן כבר כמעט שנה, אני בחור די גדול בן 20, עכשיו יש לי הרבה אחוז שומן באזור ב17 אחוז.
ניסיתי לעשות חיטוב ולא ממש הצלחתי להוריד את השומן בבטן התחתונה, פעם הייתי ממש שמן ומאז יש לי שם שומן.
עכשיו חשבתי להתחיל מסה, יש לי די מסת שריר השאלה אם באחוז שומן כזה אפשר לעשות מסה

הדעה שלי היא שהאדם עצמו הוא זה שצריך להחליט מה ברצונו לעשות (מסה או חיטוב) בהתאם למידת שביעות הרצון שלו מאיך שהוא נראה במראה..
מס' אחוז השומן הוא לא יכול להגיד הרבה כי לרוב הוא עם סטיות - אני יכול להביא לך עדויות של אנשים שכביכול יצא להם "17" אחוז שומן במכשיר כלשהו ובפועל יש להם ריבועים מטורפים וחיטוב שלא מבייש דוגמן בגדי ים (חוץ מזה ששומן גם יכול להצטבר במקומות נוספים לאו דווקא בבטן..)

בכל מקרה ברור לך שאם תעשה מסה אתה רק תעלה במשקל (מסה רזה ושומן) ואם חיטוב ההפך (אולי תצליח לשמור על מסה רזה אם תעשה אותו נכון)
השאלה הסופית היא מה מידת שביעות הרצון שלך מאיך שאתה נראה במראה ומה היית רוצה לשנות
כי מבחינת עדיף לא עדיף - זה נטו מה עדיף מהמבט שלך לא של אף אחד אחר

Back
למעלה תחתית