הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שנות ה 90 VS שלושים דקות כיום ...אשמח לעיצה ת,אימונים

tiko110

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי

אשמח לחוות דעתכם
מתחיל ( או יותר נכון חוזר לאחר שנים ) בגיל 40+ מסתכל על תוכנית FBW
באתר קילוגרם , נראה ש 30 דקות גג נגמר האימון
תרגיל אחד בלבד לכל שריר ואילו ליד קדמית \ אחורית סט אחד בלבד
לא מעט מידי בשביל להעלות מסת שרירי ?

התוכנית:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

חייב לומר שבציערותי כל אימון היה לפחות 3 תרגילים על כל שרריר כפול 3 סטים ( שנות ה 90 לא בטוח שזה היה נכון אבל היו תוצאות )

30 דקות לא.. יותר לכיוון ה 45-50

30 דקות זה אם אתה נח 45-60 שניות, משמע אתה לא נח מספיק כדי לתת 100 אחוז במשקלים ואז התוכנית לא אפקטיבית מספיק.

זה די תלוי בך.. אני אישית בתרגילים מורכבים כמו בנץ, פרס דד וסקוואט נח בערך כ 2 וחצי-3 דקות בין סט לסט באימון עצימות
בשאר התרגילים דקה

ולגבי שאלתך, לא, זה לא מעט מידי
זה אימון שאמור להיות על בסיס עצימות, משמע לתת מעצמך כמה שיותר והוא מתאים מאוד למתאמן המתחיל.
אם תוסיף תרגילים וסטים אתה מן הסתם תוריד במשקלי העבודה, ההתאוששות שלך תהיה יותר ארוכה ואתה חשוף לאימון יתר.

עצה נוספת שלי - לא משנה אם אתה במאסה או חיטוב, תוסיף אירובי בסוף האימון 20-30 דקות.

זה ממש לא מעט מדי, להיפך, אם כולם היו יכולים לשרוד את זה - היו נשארים על FBW לנצח, בשלב מסויים זה נהיה יותר מדי (השלב הזה רחוק ממה שחושבים).

שמתקדמים במשקלים, עם חימום כמו שצריך קשה לסיים בחצי שעה.

היי

אשמח לחוות דעתכם
מתחיל ( או יותר נכון חוזר לאחר שנים ) בגיל 40+ מסתכל על תוכנית FBW
באתר קילוגרם , נראה ש 30 דקות גג נגמר האימון
תרגיל אחד בלבד לכל שריר ואילו ליד קדמית \ אחורית סט אחד בלבד
לא מעט מידי בשביל להעלות מסת שרירי ?

התוכנית:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

חייב לומר שבציערותי כל אימון היה לפחות 3 תרגילים על כל שרריר כפול 3 סטים ( שנות ה 90 לא בטוח שזה היה נכון אבל היו תוצאות )

בהנחה שאתה בריא, אני ממליץ אפילו על התוכנית Starting Strength. תוכל להתחזק באמצעותה בצורה טובה ותתן לך בסיס להמשך.

כמובן, רצוי מאוד ללמוד את הטכניקה של התרגילים עם מאמן. ההשקעה הראשונית תתן את פירותיה בהמשך הדרך.

בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית