ייעוץ תוכנית מתאימה לחיטוב

yoanshimoni

משתמש מתחיל
124
12
נק' מוניטין:
12
124
12
רציתי להתייעץ לגבי תוכנית האם היא מתאימה לתקופת חיטוב מבחינת איזון בין השרירים, נפח נמוך אך מנגד עצימות מספקת לתחזוקת שריר ככל הניתן בגירעון.
גיל- 25
משקל- 85 קילו
משקלים RM5:
סקוואט- 150
דדליפט- 155
בנץ׳- 102.5
פרס- 62.5

התוכנית:
FBW שלוש פעמים בשבוע
A1-
סקוואט 3X5 (סטים-3, חזרות-5)
בנץ׳ 3X5
צ׳ין אפס 3X5
כפיפות מרפקים(דאמבל) 1X10
פשיטות מרפקים (פולי) 1X10

A2-
דדליפט (כאן אני מתבלט האם לעשות סט 1, או 3 סטים פירמידה 80%-90%-100% כמו במדקאו)
פרס 3X5
מתח אחיזה רחבה 3X8
כפיפות מרפקים(דאמבל) 1X10
פשיטות מרפקים (פולי) 1X10

*המשקלים בכל התרגילים קרובים כמה שאני יכול לrm האמיתי.
-האם לדעתכם התוכנית דלה יותר מדי בנפח או שלחיטוב זה בסדר? ואשמח לעוד הערות כלליות. תודה.

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את המאמרים האלה כבר שנים וקראתי אותם עשרות פעמים לדעתי, אבל מדובר פה על עקרונות כלליים לתוכניות אימונים בחיטוב שאותם אני מבין. אני שואל לגבי התוכנית עצמה והפרטים הקטנים כי ברור לי שברמת המאקרו התוכנית כן בכיוון הנכון.

תראה בעיקרון בחיטוב לא צריך נפח גבוה כי אתה גם ככה לא תגדל לכן מומלץ להרים כבד עם נפח לא גדול כדאי לשמר שריר.

דווקא לדעתי יש טיפה יותר מדי נפח, לא יודע מה הרמת התאוששות שלך בחיטוב אבל תצטרך לראות אם תהיה מסוגל להרים כבד לנפח ולהגיע מוכן 48 שעות אחרי.

• פותח/ת השרשור
אז אני בטח אראה בשבועות הקרובים איך אני מתמודד.
אשמח לעוד תגובות, שאלתי גם לגבי הדדליפט האם כדאי סט 1 או 3 סטים בפירמידה עולה

סט אחד של דדליפט בשבוע בהחלט לא מספיק. הייתי ממליץ להוסיף נפח פחות עצים לפני / אחרי.

פירמידה עולה זו דרך טובה ליישם.

• פותח/ת השרשור
סט אחד של דדליפט בשבוע בהחלט לא מספיק. הייתי ממליץ להוסיף נפח פחות עצים לפני / אחרי.

פירמידה עולה זו דרך טובה ליישם.
בגלל שאני מחליף כל אימון בין סקוואט לדדליפט ייצא לי 3 סטים של דדליפט בשבועיים שזה קצת יותר, אבל אני אנסה להכניס פירמידה אם כך אתה מציע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית