הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מייפרוטאין

מצב
השרשור נעול

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
מישהו יודע מה הקטע שהעלו את המכירים על המשלוחים (מה שהיה עולה לי להזמין פעם ב30 פאונד היום עולה 125 רק משלוח!!
ופתחו אתר ישראלי שכל מוצר שמה עולה פי 2?
יש יבואן ישראלי או משהו?

אסור לדבר על הזמנות מחו"ל, אבל אמינושופ מייבאים אותם אם אתה מעוניין

• פותח/ת השרשור
הם מייבאים את כל המוצרים או רק חלק (פעם שאלתי ספציפי על מוצר במייפרוטאין ואמרו לי שזה בסדר גם להביא קישור)
כי כל המוצרים עולים פי 2באתר הישראלי של מייפרוטאין זה כאילו אתר של הבעלים של אמינושופ?

הבנתי שמישל לא עובד יותר עם אמינושופ ושנגמרה השותפות בין LBS לבין אמינושופ. לכן אני לא רואה כאן ניגוד אינטרסים לגבי דיבור על הזמנות מחו"ל. יש סיבה שלא מעדכנים את חוקי הפורום ומאפשרים לדון בזה?

כבר מוכרים היום בארץ ב180 לשק של 2.5, מיותר להתעסק בהזמנה מחו"ל של המוצר הזה

לא מדבר על האבקת חלבון מוצרים אחרים (אצלי ספציפית זה הש"ש)

עדיין לא מוכרים את כל המוצרים וזה באמת מבאס. בריטניה יצאה מהייחוד האירופאי חביבי כנראה בגלל זה העלו את המחירים למרות שאני לא בטוח. בכל מקרה שאלתי את אמינושופ לגבי זה, הם אמרו שבקרוב יגיעו עוד מוצרים. מה זה בקרוב?!יכול להיות עוד שנה או אפילו שנתיים לך תדע.. הם לא יכולים להזמין סטוקים של מוצרים סתם ככה כי החברה הזאת לא ממש מפורסמת בארץ ורק לאחרונה היא התחילה לפרוס פה כנפיים. אני מאמין שאמינושופ צריכים קודם כל לראות איך המוצר מתקדם ואז כבר להזמין כמויות גדולות יותר עם מבחר יותר גדול. תחשוב שפה הם מוכרים 100 שח פחות וזה רק בגלל שהמשלוח מאנגליה באמת דיי יקר. אין לי מושג איך אמינושופ מרוויחים מכל העסק הזה אבל הצרכן בהחלט נהנה גם ממוצר איכותי וגם סוף סוף ממחיר הוגן.

עדיין לא מוכרים את כל המוצרים וזה באמת מבאס. בריטניה יצאה מהייחוד האירופאי חביבי כנראה בגלל זה העלו את המחירים למרות שאני לא בטוח. בכל מקרה שאלתי את אמינושופ לגבי זה, הם אמרו שבקרוב יגיעו עוד מוצרים. מה זה בקרוב?!יכול להיות עוד שנה או אפילו שנתיים לך תדע.. הם לא יכולים להזמין סטוקים של מוצרים סתם ככה כי החברה הזאת לא ממש מפורסמת בארץ ורק לאחרונה היא התחילה לפרוס פה כנפיים. אני מאמין שאמינושופ צריכים קודם כל לראות איך המוצר מתקדם ואז כבר להזמין כמויות גדולות יותר עם מבחר יותר גדול. תחשוב שפה הם מוכרים 100 שח פחות וזה רק בגלל שהמשלוח מאנגליה באמת דיי יקר. אין לי מושג איך אמינושופ מרוויחים מכל העסק הזה אבל הצרכן בהחלט נהנה גם ממוצר איכותי וגם סוף סוף ממחיר הוגן.
לפי הפייסבוק שלהם הם אמרו לפני איזה שלושה שבועות שבחודשיים הקרובים יעלו הרבה מוצרים חדשים...

לפי הפייסבוק שלהם הם אמרו לפני איזה שלושה שבועות שבחודשיים הקרובים יעלו הרבה מוצרים חדשים...
הבעיה העקרית שלהם היא משרד הבריאות והחרטות שלהם, צריכים להעביר כל מוצר בדיקות ולקבל אישור

• פותח/ת השרשור
שוב פעם באתר הבריטי זה יעלה לך 50 ובישראלי זה יעלה 100 שקל (אותו מוצר ש"ש)

125 פאונד משלוח?
הסתכלתי זה 30 פאונד
אם אתה מזמין הרבה זה עדיין משתלם יותר מהארץ

הדיון הזה גולש יותר מדי לאיזורים שנוגדים את החוקים, לכן אני נועל אותו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית