הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

• פותח/ת השרשור shais99
  • פורסם בתאריך

shais99

משתמש מתחיל
126
8
נק' מוניטין:
5
126
8
אני רוצה להתחיל לקחת אומגה 3 כי הבנתי שזה פשוט מומלץ ויש לזה כ"כ הרבה יתרונות.
מישהו יכול להמליץ לי על חברה מסויימת גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות?
אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל אם צריך או סופרפארם וכו'..

תודה לעוזרים

יש חברה ישראלית שמספקת אומגה 3 מקירור. שווה לבדוק מי הם ולקנות מהם. שאר החומר שמגיע לארץ, כשהוא מגיע הוא פעיל ועומד באיזשהו תקן, אבל אין הקפדה על שמירתו ואיחסונו בתנאים מתאימים, ולעתים הוא מגיע לצרכן כשהוא מקולקל (למרות שנקנה בבית מרקחת, ולפני התפוגה).

• פותח/ת השרשור
יש חברה ישראלית שמספקת אומגה 3 מקירור. שווה לבדוק מי הם ולקנות מהם. שאר החומר שמגיע לארץ, כשהוא מגיע הוא פעיל ועומד באיזשהו תקן, אבל אין הקפדה על שמירתו ואיחסונו בתנאים מתאימים, ולעתים הוא מגיע לצרכן כשהוא מקולקל (למרות שנקנה בבית מרקחת, ולפני התפוגה).
רוצה לשתף אותי אולי בשם של החברה? 😃

אבדוק.
אומגה 3 גליל.
באתר שלהם כתוב שאם אתה קונה משהו לא מקירור אתה יכול בעצמך לדעת אם הוא יעיל או לא לפי הצבע (צריך להיות צלול וצהוב) והריח (צריך להיות כמעט בלי ריח), אבל שיש הטעיות גם בזה. שווה קריאה.

• פותח/ת השרשור
אבדוק.
אומגה 3 גליל.
באתר שלהם כתוב שאם אתה קונה משהו לא מקירור אתה יכול בעצמך לדעת אם הוא יעיל או לא לפי הצבע (צריך להיות צלול וצהוב) והריח (צריך להיות כמעט בלי ריח), אבל שיש הטעיות גם בזה. שווה קריאה.
אוקיי הנה:
אומגה 3 גליל : שמן דגים אומגה גליל

רשום שיש 200 כמוסות בצנצת, אבל כמה לוקחים ביום? ז"א לכמה זמן זה מספיק?

אני קונה פשוט מIB, מחיר של אומגה 3 נמוך גם ככה, אתה אולי תחסוך 10 שח על חבילה של 3X60 של 180 מג, באמת לא קריטי.
יש להם גם זן מחוזק שמוכרים בחבילה של 2+1 מתנה שיוצא לך איזה 120 שח לאספקה ל4 חודשים בערך

לא יודע אם כולם פה מפרסמים בסמוי חברות, אבל גם גליל וגם ישראלבודי הן חברות שלוקחות מחיר מופרז על מוצר ממוצע.
בהזמנה מחו''ל המחיר יכול להגיע גם לשליש מאשר בארץ. יש עדיפות להזמין שמן דגים בנוזל ובמהלך חודשי החורף, אך גם כדורים בהזמנה בעת הקיץ עדיפים כלכלית על רכישת מוצר ישראלי.

האופציה הכלכלית ביותר והעדיפה ביותר תהיה להתחיל לאכול דגים שמנים, כמו מקרל, סלמון וסרדינים.
בנושא זה ממליץ לך לעיין:
תזונה ותוספים - האם שמן הדגים (אומגה 3) שאתם צורכים על בסיס קבוע הוא לא פחות מחסר תועלת?

אבל גם גליל וגם ישראלבודי הן חברות שלוקחות מחיר מופרז על מוצר ממוצע.
לא מכיר מחירים
בהזמנה מחו''ל המחיר יכול להגיע גם לשליש מאשר בארץ. יש עדיפות להזמין שמן דגים בנוזל ובמהלך חודשי החורף, אך גם כדורים בהזמנה בעת הקיץ עדיפים כלכלית על רכישת מוצר ישראלי.
תודה על המידע. לגבי הכלכליות, זה ברור.

האופציה הכלכלית ביותר והעדיפה ביותר תהיה להתחיל לאכול דגים שמנים, כמו מקרל, סלמון וסרדינים.
שווה בדיקה
הפניתי את ה- OP למאמר הזה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית