הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה| כאבים אחרי זמן רב ללא אימון

• פותח/ת השרשור EryX
  • פורסם בתאריך

EryX

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
3
84
3
רציתי לדעת האם זה נורמלי לחוות "כאבים" או יותר נכון מין קשיחות של השרירים בגוף אחרי נניח 3-4 ימים מהפעם האחרונה שהתאמנתי?
בגלל אילוצים כאלו ואחרים יוצא שלעיתים רחוקות אני מפסיד אימון פעם בשבוע ולכן האימון הבא יוצא אחרי 3-4 ימים ובוא נאמר אחרי בערך יומיים או שלושה השרירים כאילו מתחילים לכאוב ולהציק כאילו שאם אני לא מתאמן באופן קבוע כל יומיים אז מתחילים לי כאבי שרירים שאני לא יכול ממש לתאר אותם במילים(זה לא כואב באופן בלתי נסבל או משהו כזה פשוט מציק אפשר לומר)
רציתי לדעת האם זה נורמאלי ומה הגורם לכך?

יש הבדל ענק בין שרירי תפוסים או כאבי שרירי פחות קונבנציונלים. צריך להבין איזה סוג זה.

• פותח/ת השרשור
ובאימון הבא?
שאתה מתאמן עם כאבי שרירים , הכאב עובר במהלך האימון?

כן הכאב עובר אחרי סט או שניים של חימום בתחילת האימון ואז חוזר אחרי נניח 3 ימים מהאימון.
ושוב אני לא יודע בדיוק לתאר את התחושה אולי כאב זו לא המילה הנכונה אבל תחושה מציקה כאילו השרירים עייפים נורא מלא לעבוד הרבה זמו אין לי בדיוק דרך לתאר את זה...

• פותח/ת השרשור
זה לאורך תקופה או רק בשבוע-שבועיים שחזרת להתאמן?

מה הכוונה לאורך תקופה?
בוא נגיד את זה ככה, יום א' אני מתאמן יום ג' מתאמן ואז נניח אני מפסיד אימון ואני חייב להתאמן רק ביום א' הבא, בזמן הזה מיום ג' ועד יום א' הבא מתחילה התחושה הזאת באזור יום ו'-ש' ואחרי שאני מתאמן בא' אז אחרי כמה סטים התחושה עוברת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית