הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התוכנית שתפיק הכי הרבה

• פותח/ת השרשור Ragnar
  • פורסם בתאריך

Ragnar

משתמש מתחיל
191
48
נק' מוניטין:
171
191
48
אם המטרה כרגע היא כמה שיותר היפרטרופיה אז מה התוכנית שאני יפיק ממנה הכי הרבה היפרטרופיה?
או שזה אינדיבידואלי?
חושב שמיציתי תשלב של המתאמן מתחיל בכל אופן.
עשיתי SS לפני וזה המשקלים:(לחמישיות)
אוברהד 60
בנץ 82.5
סקוואט 115
דדליפט 120

אני בן 16
מטר 65~
61~ מ.ג

תבחר תוכנית היפרטרופיה מסויימת. בהיפרטרופיה הדגש הוא על נפח בעיקר (מבין שלושת מרכיבי האימון).
אישית, אמנם אני עסקתי בליפטינג, אבל ניסיתי קצת תוכניות היפרטרופיה (עד שהבנתי שזה לא בשבילי). לאחר תקופה מסויימת בss עברתי לhst (יש עליה מאמר בפורטל לדעתי). תוכנית קלילה ומאוד כייפית, עם רעיון שאני די מסכים איתו אישית (אימון במחזורים של טווח חזרות משתנה).
בגדול, תבחר/תבנה תוכנית כוח.תעשה אלמנטים של דרופ סט (לדעתי דרופ סט אחד הכלים הכי טובים להיפרטרופיה אם מבוצע נכון), תשתמשי במשקלים ככלי "לשחק" עם הנפח. ומשהו חשוב שהרבה מתאמני נפח שוכחים: לא לזנוח אלמנטים של כוח. שזה אומר לדעתי: לא לשכוח להעלות משקלים ועדיין לשאוף לזה + לבצע אימוני עצימות גבוהה מדי פעם (יש בhst למשל סוג של "שבועיים כוח" שבהם אתה מתחיל מאחוז יחסית נמוך של rm5 ומגיע בקפיצות מאימון לאימון לrm5 מקסימלי)
בכל מקרה- בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תבחר תוכנית היפרטרופיה מסויימת. בהיפרטרופיה הדגש הוא על נפח בעיקר (מבין שלושת מרכיבי האימון).
אישית, אמנם אני עסקתי בליפטינג, אבל ניסיתי קצת תוכניות היפרטרופיה (עד שהבנתי שזה לא בשבילי). לאחר תקופה מסויימת בss עברתי לhst (יש עליה מאמר בפורטל לדעתי). תוכנית קלילה ומאוד כייפית, עם רעיון שאני די מסכים איתו אישית (אימון במחזורים של טווח חזרות משתנה).
בגדול, תבחר/תבנה תוכנית כוח.תעשה אלמנטים של דרופ סט (לדעתי דרופ סט אחד הכלים הכי טובים להיפרטרופיה אם מבוצע נכון), תשתמשי במשקלים ככלי "לשחק" עם הנפח. ומשהו חשוב שהרבה מתאמני נפח שוכחים: לא לזנוח אלמנטים של כוח. שזה אומר לדעתי: לא לשכוח להעלות משקלים ועדיין לשאוף לזה + לבצע אימוני עצימות גבוהה מדי פעם (יש בhst למשל סוג של "שבועיים כוח" שבהם אתה מתחיל מאחוז יחסית נמוך של rm5 ומגיע בקפיצות מאימון לאימון לrm5 מקסימלי)
בכל מקרה- בהצלחה.
אוקיי קראתי על הHST והיא נראה מעניינת, לא הבנתי אבל בבלוקים כל כמה זמן מתאמנים? יעני 3/4פעמים בשבוע ויום כן יום לא או איך זה עובד?
מה שגם היא נראית די כאב ראש, AB לא יניב אותן תוצאות?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית