הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום לכולם- חזרה לאימונים

• פותח/ת השרשור lifton
  • פורסם בתאריך

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
מה המצב חברים, אני חוזר לפורום אחרי שנים שלא הייתי פה, ואני שמח סופסוף לחזור.
אחרי לפחות שנתיים שלא התאמנתי בצורה סדירה אני חוזר להתאמן ואני בונה תפריט עם שגרת אימונים שאוכל להחזיק לאורך זמן.

בקצרה, התאמנתי במשך שלוש שנים , עשיתי הרבה תוכניות שבניהן היתה ss שבסיומה הגעתי למשקלים הבאים:

סקווט- 165
דליפט- 205
בנץ- 110
לחיצת כתפיים- 80

כרגע אני מתאמן שבוע עם תוכנית fbw קלאסית רק כדי לנקות את האבק והחלודה.

אני מאוד מתלבט כרגע לגבי עם איזו תוכנית לעבוד כרגע, כי אני מאוד רוצה לחזור למשקלי עבודה גדולים אך נראה לי שss מוקדמת כרגע כי המשקלים שלי נמוכים מאוד.

אשמח להמלצות לתוכנית יעילה שתתאים לי.

אחלה שבוע:)

למה מה רע בלהתחיל בss? דווקא בגללל המשקלי הנמוכים. לזה נועד ss. אני התחלתי ss עם סקוואט 50 ופרס מוט ריק... זה ביופי בתוכנית- הפשטות המנצחת.
אם אתה לא רוצה עדיין ss תעשה fbw בסיסי עם תרגילי הבסיס.
לשים לב לטכניקה ראוייה כמובן.

SS = STARTING STRENGTH
מתאימה במיוחד למי שחושב שזה ״מוקדם מדי״.

הסיבות היחידות לא לעשות אותה זה או שאתה מתקדם מדי או שאתה לא יודע איך להרים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי החלטתי שאני כן יחזור ויתחיל את הss, עשיתי כבר אימון אחד והשאלה שלי היא שכרגע בגלל אחוזי שומן יחסית גבוהים אני מתחיל עם תפריט נייטרלי, וכזכור לי התוכנית דורשת מאזן קלורי חיובי כדי להתקדם בכל אימון.
השאלה מה כדאי לעשות?

אם אתה חושב שאתה ״שמן מידי״ צא לחיטובון קצר ואז תחזור לss. עקרונית,לפי מה שתיארת,אתה יכול להתחיל את התוכנית על מאזן נייטרלי אך בגלל ההתקדמות המהירה במשקלי העבודה בתכנית סביר להניח שתיתקע מתישהו ולא תמצה אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית