הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז עבדו עלי, מבקש עזרה קטנה לתוכנית למסה

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם.
ראיתי בגרופון לא מזמן דיל לגבי אימון אישי, ובמקום לרכוש את הקופון הציעו לי תוכנית הרבה יותר מקיפה.
בכל מקרה התקמצנתי במקום ללכת למישהו מקצועי או ביעוץ פה אפילו, זרקתי 900 שקל לפח (4 אימונים איישים+תפריט כושר ותזונה)
בכל מקרה אני יסביר את המצב שלי.
ירדתי לאחרונה במשקל, מבחינת תזונה אני קורא המון ומבין, ירדתי 12 קילו ועכשיו אני בדרך למאזן נייטרלי כמה שבועות.
מסתבר שיש לי המון עור עודף, ואני רוצה תוכנית רצינית למסה, כמובן שאני מאוד רוצה לעלות הכל בחזרה אבל הפעם בשריר ולא שומן 😃
בכל מקרה, החלטתי לקרוא גם על עניין התוכנית אימון, כי אם אני מבין בתזונה (ידעתי הרבה יותר דברים מהתזונאית הקלינית!לא ציפיתי לזה)
בכל מקרה חשבתי להתחיל לקרוא על תוכנית GVT- תוכנית נפח גרמנית, ברגע שאני מסיים לעבור למאזן נייטרלי ועובר לחיובי.
מה אתם אומרים?או שעדיף SS?למרות שיותר התחברתי לGVT
אצלי ה"מאמן כושר" בנה לי תוכנית FBW, שמאוד קלה ליישום ואין בה שום דבר מיוחד מבחינת העלת משקלים או ירידה מאימון לאימון.
תודה לכולם!

לפני 10 דקות

תלוי מה הרמה שלך ומה המטרות..
תפרסם משקלים בתרגילי בסיס שנדע פחות או יותר איפה אתה עומד.
אתה באמת שואל אותו את זה?! הוא זרק 900 שח.. בגרופון...

Diakover - בכל מקרה, אין לך מה לחשוב על GVT בכלל. הנפח שם עצום בהגזמה לכן הסיכוי שתפצע ותגיע לאימון יתר גבוה יותר. לך על ss, תבנה כוח ומאסה בסיסיים ואז תחשוב על תוכניות אחרות.

אתה באמת שואל אותו את זה?! הוא זרק 900 שח.. בגרופון...

Diakover - בכל מקרה, אין לך מה לחשוב על GVT בכלל. הנפח שם עצום בהגזמה לכן הסיכוי שתפצע ותגיע לאימון יתר גבוה יותר. לך על ss, תבנה כוח ומאסה בסיסיים ואז תחשוב על תוכניות אחרות.

דווקא בגלל זה אני אומר לו את זה
אחרי שהוא שרף את הזמן והכסף שלו
למה אם הוא יעשה ss בלי לשלוט בטכניקה ולתת מה שהיא דורשת הוא שוב יבזבז תזמן שלו והפעם יפגע לעצמן בבריאות ..

• פותח/ת השרשור
תלוי מה הרמה שלך ומה המטרות..
תפרסם משקלים בתרגילי בסיס שנדע פחות או יותר איפה אתה עומד.

לגבי מטרה זה לגדול ממש במסת שריר.
לגבי טכניקות זה צד שאני דווקא סבבה בו, המאמן בחדר כושר מסתכל ואמר שאני עושה בסדר.
רוב התרגילים שלי הם חופשיים.

לגבי מטרה זה לגדול ממש במסת שריר.
לגבי טכניקות זה צד שאני דווקא סבבה בו, המאמן בחדר כושר מסתכל ואמר שאני עושה בסדר.
רוב התרגילים שלי הם חופשיים.
למקרה שלא הבנת- הם ציניים. הרבה מאמנים בחדרי כושר מסחריים לא מבינים בעצמם איך התרגילים המורכבים צריכים להראות.

• פותח/ת השרשור
כן אבל לגבי טכניקה אני תמיד קורא ורואה סרטונים ביוטיוב ולומד.
רק לאחרונה חזרתי מטיול גדול בחו''ל ולקחתי את עניין הכושר רציני
ורק אחרי שעבדו עלי, הבנתי שאני באמת מבין מה לעשות!
אפילו עכשיו שסיימתי חיטוב ממש מוצלח בלי עזרה של אף אחד, זילזלתי בעצמי יותר מידי
וברור לי שהמדריך בחדר כושר לא הכי מבין, אחרת הוא לא היה שם
אבל לפחות קיבלתי פרופורציות אחרי המקרה הזה.

אני לא אומר ש-GVT תוכנית רעה, אבל ברגע שאתה שואל מה כדאי - GVT או SS אני יודע שאתה לא צריך לעשות GVT.

בכל מקרה, בלי לדעת משקלי עבודה, ותק באימונים ותוכניות שעשית קצת קשה לענות.

אני לא אומר ש-GVT תוכנית רעה, אבל ברגע שאתה שואל מה כדאי - GVT או SS אני יודע שאתה לא צריך לעשות GVT.

לדעתך זאת תכנית טובה? אם כן למי?

כן אבל לגבי טכניקה אני תמיד קורא ורואה סרטונים ביוטיוב ולומד.
רק לאחרונה חזרתי מטיול גדול בחו''ל ולקחתי את עניין הכושר רציני
ורק אחרי שעבדו עלי, הבנתי שאני באמת מבין מה לעשות!
אפילו עכשיו שסיימתי חיטוב ממש מוצלח בלי עזרה של אף אחד, זילזלתי בעצמי יותר מידי
וברור לי שהמדריך בחדר כושר לא הכי מבין, אחרת הוא לא היה שם
אבל לפחות קיבלתי פרופורציות אחרי המקרה הזה.
אתה יכול להעלות סרטונים של הטכניקות שלך, עבור ביקורות.

אתה מכיר מתאמן (טיבעי) עם משקלים מכובדים ל10*10 ?

לדעתך זאת תכנית טובה? אם כן למי?

טובה? לא לי, אם מישהו עובד 10+ שנים בחד"כ ומסוגל לעמוד בה (בין אם טבעי או לא, כנראה שצריך להיות לא טבעי אבל יש מפלצות נפח) אז אין בעיה.

אתה מכיר מתאמן (טיבעי) עם משקלים מכובדים ל10*10 ?

זה תלוי איך אתה מגדיר משקל מכובד, אני יודע שאני לא הייתי מצליח לעמוד בתוכנית הזו.

טובה? לא לי, אם מישהו עובד 10+ שנים בחד"כ ומסוגל לעמוד בה (בין אם טבעי או לא, כנראה שצריך להיות לא טבעי אבל יש מפלצות נפח) אז אין בעיה.

זה תלוי איך אתה מגדיר משקל מכובד, אני יודע שאני לא הייתי מצליח לעמוד בתוכנית הזו.
לצורך העניין בנצ 120. או 140 סקוואט וגם אז אני מגזים..

GVT מבלי להכנס אם טובה או לא היא תכנית מאוד קיצונית לכיוון אימונים מסויים.
ממליץ בחום לא לעשות שום תכנית כל כך חד גונית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית