הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שלי לאורך 7 שנים - זריקת מוטיבציה חברים

כדי שאנשים אחרים לא יראו ולא יבינו איך אצלם אין התקדמות.....

אבל אתה לא יודע שהוא מוזרק בוודאות, יכול להיות שהוא לא, יכול להיות שטבעי... ומי שמקנא שיעבוד קשה להגיע לתוצאה דומה /זהה
לא כל גוף מגיב זהה לאותה תזונה/אימונים...

אבל אתה לא יודע שהוא מוזרק בוודאות, יכול להיות שהוא לא, יכול להיות שטבעי... ומי שמקנא שיעבוד קשה להגיע לתוצאה דומה /זהה
לא כל גוף מגיב זהה לאותה תזונה/אימונים...
אל תהיה תמים נו בחייך. אין כזה דבר טבעי. וגם אם כן זה אחד למיליון או יותר

אל תהיה תמים נו בחייך. אין כזה דבר טבעי. וגם אם כן זה אחד למיליון או יותר

אני בחורה. אני לא תמימה, אני לא אומרת שזה טבעי אבל גם לא קובעת שזה לא טבעי.
כך או כך , סתם להזריק לא גורם לשינוי כלכך גדול, זה שילוב של תזונה, אימונים, משמעת עצמית, שינוי מחשבתי ועוד. מגיע לו כל הכבוד.
זה מעורר השראה בכל מצב אז למה לא לפרגן. במידה ולא טבעי מקווה שהוא נזהר ועושה מה שצריך כדיי לשמור על עצמו

עם כל הכבוד ויש כבוד.
נראה סוף שלא תבין.
קח חדר כושר לך. אל תעבוד. תלך כמה שתרצה ותאכל מה שתרצה.
אין מצב שאתה מגיע לתמונה הסופית 2017 במצב טבעי. פשוט לא !

אני בחורה. אני לא תמימה, אני לא אומרת שזה טבעי אבל גם לא קובעת שזה לא טבעי.
כך או כך , סתם להזריק לא גורם לשינוי כלכך גדול, זה שילוב של תזונה, אימונים, משמעת עצמית, שינוי מחשבתי ועוד. מגיע לו כל הכבוד.
זה מעורר השראה בכל מצב אז למה לא לפרגן. במידה ולא טבעי מקווה שהוא נזהר ועושה מה שצריך כדיי לשמור על עצמו
כבר יצאו מספיק מחקרים שמראים שאדם שמזריק יכול לשבת על הספה ולהביא ביד והוא יגדל יותר משכל טבעי
הוא לא מסתיר, הוא כתב לך בכותרת, זריקת מוטיבציה.

עם כל הכבוד ויש כבוד.
נראה סוף שלא תבין.
קח חדר כושר לך. אל תעבוד. תלך כמה שתרצה ותאכל מה שתרצה.
אין מצב שאתה מגיע לתמונה הסופית 2017 במצב טבעי. פשוט לא !
תקישבו טיפה מרחם עלייכם שאתם חושבים שלהגיע לדבר כזה זה בלתי אפשרי הוא מתאמן 7 שנים מה ציפתם שהוא השאר במצב של 2014 בלי שינוי כל חייו?
מדברים לי כאילו הוא ג'יף סייד או משהו הוא על אחוז שומן לא נמוך 78 קילו על מטר 73

כמה שטויות.. ומאיפה כל חבורת ה FXP האלה צצו?! לכל הלייצנים שהגיבו פה לגבי חומרים, אם לא התנסתם בעצמכם ,באמת שעדיף לסתום. אין לכם מושג כמה השקעה דרושה למתאמן לא טיבעי. תמשיכו לחיות בסרט שמי שמשתמש בסטרואידים משקיע הרבה פחות ממתאמן טיבעי.

כמה שטויות.. ומאיפה כל חבורת ה FXP האלה צצו?! לכל הלייצנים שהגיבו פה לגבי חומרים, אם לא התנסתם בעצמכם ,באמת שעדיף לסתום. אין לכם מושג כמה השקעה דרושה למתאמן לא טיבעי. תמשיכו לחיות בסרט שמי שמשתמש בסטרואידים משקיע הרבה פחות ממתאמן טיבעי.
לא. לא משקיע פחות. מה שכן המוטיבציה שלו תהיה אפילו גדולה יותר. הפעם הוא גם הוא יא לא מעט כסף מהכיס ורוצה להצדיק זאת. הפעם ידע שאם משתמש ומשקיע יש לו הזדמנות מהירה לגדול.
ההבדל הוא בזה שמהירות השינוי ואחוז השינוי גדול פי כמה וכמה בין טבעי ומשתמש

שוב פעם תכניס את זה לראש שלך אם מישהו לוקח סטרואידים הוא יכול להתאמן יותר ולשהקיע יותר ממתאמן טבעי אבל גם אם הוא יביא ביד מול הטלוויזיה כל היום הוא יוכל לגדול מעבר למתאמן טבעי
לא. לא משקיע פחות. מה שכן המוטיבציה שלו תהיה אפילו גדולה יותר. הפעם הוא גם הוא יא לא מעט כסף מהכיס ורוצה להצדיק זאת. הפעם ידע שאם משתמש ומשקיע יש לו הזדמנות מהירה לגדול.
ההבדל הוא בזה שמהירות השינוי ואחוז השינוי גדול פי כמה וכמה בין טבעי ומשתמש
פותח האשכול טבעי

שוב פעם תכניס את זה לראש שלך אם מישהו לוקח סטרואידים הוא יכול להתאמן יותר ולשהקיע יותר ממתאמן טבעי אבל גם אם הוא יביא ביד מול הטלוויזיה כל היום הוא יוכל לגדול מעבר למתאמן טבעי

פותח האשכול טבעי
א. מה הקשר מה שאני אמרתי למה שאתה רשמת? אמרתי משהו על ״לשבת ולהביא ביד״?
ב. יש גבול לכמה מתאמן לא טבעי יוכל לגדול בלי לעשות כלום - מנסיון, אתה לא תגיע לרמה כזאת בחיים אם תגרבץ כל היום מול הספה.
ג. אתה בכלל התנסת בחומרים שאתה מרשה לעצמך לזרוק שטויות כמו ״לשבת על הספה ולהביא ביד״?

בכל מקרה, אתם לא יכולים לזרוק שטויות לאוויר בלי שהתנסתם בעצמכם.

איזה משפט מטומטם, אם אין התקדמות אז למה בכלל להיכנס לתחום? חתיכת עצלן חסר ציפיות, תפרוש מהתחום, יאלא הביתה.

לנושא:
שינוי אדיר, אכן מוטיבציה ומראה על התמדת ברזל.

אתה חושב שכל מי שנמצא על חומרים כאלה ואחרים הופך להיות הענק הירוק עם אותה תוכנית שאחרים עושים ואותה תזונה שאחרים נמצאים בה?
אתה טועה.
כשמתאמן וזה לא משנה טבעי או לא טבעי, מגיע לתוצאות כלשהן, מבלי להתייחס לנושא הגנטיקה, הוא מגיע אליהן כי הוא עשה תהליך מסויים והוא עשה אותו נכון.
אז לומר שאין מה ללמוד ממפתחי גוף על אימונים בכלל, זה לא נכון. כי הם כן הגיעו לאנשהו וכן עשו משהו כמו שצריך ספציפית למטרות שלהם.

צרות העין הזאת פשוט מכוערת ולא במקום.
לפרגן לא עולה כסף.

לפי דעתי :
תמונות שינוי 2011/2012... אימונים ותזונה.
שאר התמונות יש הרבה מעבר לרק אימונים ותזונה.
כל הכבוד על ההתמדה בהחלט כבוד.

מגיל 16 עד 20 גם גיל ההתבגרות עם הסערה ההורמונאלית עזר לך מאוד. אחר כך
התמונה האחרונה זה לגמרי הזרקות (דלטואידים כאלה זה לא טיבעי בכלל).
. אין שום דבר רע עם הזרקות. רק תגיד שהשנה האחרונה הלכת על זה.
התמונה מגיל 21 טבעית לחלוטין. כל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית