עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד לי אם לא הבנתי אותך נכון, אבל בקרוספיט אין "אימונים מומלצים". יש אולי מקורות שונים ל-WOD, כמו נגיד Main site WOD או CF Football או Crossfit Wichita Falls, שכל אחד מנסה להתמקד במטרה אחרת, אבל הרעיון הוא לעקוב אחרי התיכנות של האתרים ולא לבחור את האימון שנראה לך נחמד באותו יום.
תסתכל על הנעוצים פה, במיוחד את ה"Workout of the day". הוא כל יום כמעט מעודכן עם האימון של אותו יום, תראה אם זה מעניין אותך או לא.
אימוני המטקון הם מעולים לחיטוב, אבל כדי לא לאבד כח אתה חייב לעשות גם אימונים כבדים, אולי לא 1RM.
אתה יכול לקחת איזה אימונים שאתה רוצה מהאתר שלהם, אתה לא חייב לעבוד בדיוק לפיו (הרוב לא עובדים לפיו). רק שים לב שאתה משלב אימוני כח עם אימוני המטקון. אבל שלא תהיה לך טעות, הם לא יותר קלים מאימוני כח.
אתה יכול לעשות שני אימוני כוח ושני אימוני קרוספיט.
לדוגמה אימון כח אחד:
סקוואט, בנצ' פרס ומתח.
אימון כח שני: סקוואט קל (או פרונט סקוואט), פרס ודדליפט.
את הקרוספיט אתה יכול לעשות יום לאחר אימוני כח או לקחת יום מנוחה בינם.
תוכנית Crossfit מכילה אימוני מטקון, אימוני סבולת ארוכים, ואימוני כח.
לחיטוב פשוט הייתי ממליצה לך ללכת לפי ה- main site וככה תקבל הכל מהכל (יש שיגידו שלא מספיק כח, אבל אתה גם ככה לא מעוניין ביותר מידי עבודה על כח), וככה גם לא תשבור את הראש.
לדוגמה, אתמול היה Stephen, אימון מטקון חדש וקטלני, שלשום לעומת זאת היה אימון כח, Deadlift 7X5.
הייתי ממליצה לך להיות כמה ימים אחורה מהאימון היומי, כדי לתכנן יותר טוב את האימונים שלך.