הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה ממושכת בכתף

• פותח/ת השרשור yv20
  • פורסם בתאריך

yv20

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שבוע טוב לכולם,

כבר למעלה מחודשיים אני סובל מפציעה בכתף ימין (בחלק העליון, קרוב לצוואר). התחלתי להרגיש כאבים שבוע- שבועיים לאחר ששיניתי תוכנית.
הייתי אצל אורתופד שחושב שיש דלקת. במהלך החודשיים האלה עברתי בין 2 אורתופדים ולקחתי שני סוגים של אנטי-דלקתיים (ביניהם ארקוקסיה), וברגע שהפסקתי הכאבים חזרו. עשיתי רנטגן ואולטראסאונד ויצא תקין.

הלכתי לפיזותרפיה מהקופה, הפיזיותרפטיסט אמר שלדעתו זה חולשה בכתף ולא דלקת (הפיזיותרפיסט הזה מרגיש לי קצת חאפר בלי קשר לאבחנה שלו). חזרתי לרופא עם האבחנה של הפיזיותרפיסט אבל הרופא מתעקש שזו כן דלקת לאור הממצאים בבדיקות שלטענתו מצביעים שאין בעיה מכאנית.

בחודשיים האלה אני עובר מרופא לרופא לפיזיותרפיה, אפילו דיקור סיני עשיתי. אני באמת נואש, אין שיפור בכאב, חודשיים לא מתאמן בפלג הגוף העליון. הרופא והפיזותרפיסט כל אחד אומר משהו אחר, ואני מרגיש שמשהו נופל פה בין הכיסאות...

יש לי תור ביום שני לקבל זריקה אצל האורתופד, ואני לא יודע אם ללכת- כי האנטי דלקתיים לא עזרו.

אני אשמח לקבל מכם קודם כל המלצה לפיזיותרפיסט מעולה באזור השרון-מרכז. אם יש דרך מכבי מעולה, אבל אני כל כך מיואש שאין לי בעיה לשלם גם לפיזיותרפיסט פרטי- במידה והוא מצויין ומבין בבעיות כתפיים ויעזור לאבחן את הבעיה אחת ולתמיד.

כמו כן אשמח לקבל המלצה לרופא של מכבי שמבין בבעיות כתפיים באזור השרון-מרכז.

בנוסף, אשמח לקבל טיפים להתמודדות עם מצב כזה, האם יש עוד אפיק ששווה לבדוק? האם אני יכול לחזור להתאמן בצורה כלשהי? אני קצת נאבד פה עם כל המידע.

תודה רבה רבה!!!

היי,
דלקת אקוטית נמשכת מספר ימים בלבד ולרוב נוגדי דלקת יעזרו במקרים האלו.
במקרה שלך זוהי דלקת שנמשכת זמן ממושך, כלומר היא כבר כרונית, משככי כאבים לא עוזרים , ונראה שהגורם לכאבים טמון בהנת השרשרת התנועתית ובדיקה ספציפית כולל הסתכלות על תנועה ותחת עומס , זה מה שאני עושה בד"ם ספורטאים פעילים ומתאמנים בחדר הכושר.
לתת תרופות זה לא מספיק .
מוזמן אלינו לקליניקה 0544724761 בנתניה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית