הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על תכנית לתקופת חיטוב

• פותח/ת השרשור ELIOR11
  • פורסם בתאריך

ELIOR11

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
5
9
2
אהלן
בן 17, גובה 1.74, משקל 76
משקלים לחמישיות:
דדליפט 100
סקוואט 77.5
בנץ 57.5

אשמח לביקורת על תכנית AB(עליון ותחתון) לתקופת חיטוב:
תחתון 1:
סקוואט 3X3, 1X8
דדליפט רומני 3X6
שוקיים 2X12
בטן - הרמות רגליים ופלאנק, 5 סטים בסך הכל

עליון 1(בנץ עצים):
בנץ פרס 3X3
פנדליי רואו 3X5
פרס בישיבה בדאמבלים 2X6-8(משקל קל יחסית)
לחיצה צרפתית 2-3X8
פייספולס 2X12

תחתון 2:
סקוואט התאוששות 3X6
דדליפט 2X5
פשיטות ברכיים 2X10
בטן - הרמות רגליים ופלאנק, 5 סטים סך הכל

עליון 2(פרס עצים):
אוברהד פרס 3X5
צין אפס 3X5-6(משקל גוף, לא יכול עדיין עם משקל עליי)
בנץ 2X6
חזה עליון בדאבמלים 2X8
לחיצה צרפתית 2-3X8

מעניין, באתי לשלול ברגע שראיתי שזה AB אבל בדיעבד זה נראה דיי ריאלי ועם חשיבה מאחורי זה, אין לי זמן לתחקר אותך כרגע.
אני בגדול חושב שכן עדיף לעבוד עם FBW בחיטוב אבל מבחינת נפח ובחירת תרגילים זה נראה סבבה.
אם תספק פירוט נוסף על החשיבה מאחורי התוכנית אולי אוכל לתת עוד ביקורת. (טווח חזרות, חלוקה, בחירת תרגילים וכו)
משהו קטן שהציק לי בעין זה שיש תרגילים לבטן ויד אחורית אבל לא לזוקפים וליד קדמית, אשמח להסבר.

• פותח/ת השרשור
מעניין, באתי לשלול ברגע שראיתי שזה AB אבל בדיעבד זה נראה דיי ריאלי ועם חשיבה מאחורי זה, אין לי זמן לתחקר אותך כרגע.
אני בגדול חושב שכן עדיף לעבוד עם FBW בחיטוב אבל מבחינת נפח ובחירת תרגילים זה נראה סבבה.
אם תספק פירוט נוסף על החשיבה מאחורי התוכנית אולי אוכל לתת עוד ביקורת. (טווח חזרות, חלוקה, בחירת תרגילים וכו)
משהו קטן שהציק לי בעין זה שיש תרגילים לבטן ויד אחורית אבל לא לזוקפים וליד קדמית, אשמח להסבר.
בקשר לטווח חזרות, בכל המורכבים נתתי 5, רק בסקוואט ובנץ 3 כי יותר נוח לי לעבוד איתם בשלשות. וזהו חוץ מזה חשבתי כמה שיותר לשמור על נפח נמוך
לגבי התרגילים, הוספתי טיפה תרגילי עזר שעוזרים לי לתרגילי בסיס(לדוגמה דאמבל פרס או דדליפט רומני) ופייספולס פעם בשבוע כדי לשמור על בריאות הכתפיים. ודבר נוסף, עד עכשיו הייתי עושה בנט אובר רואו ולא פנדליי, אבל פנדליי רואו קצת יותר מתאים למטרות כוח וטווח חזרות נמוך לא?
ובקשר לעניין עם היד קדמית וזוקפים- אתה חושב שכדאי להוסיף איזה פעם בשבוע תרגיל ליד קדמית? אני עושה לחיצה צרפתית כי זה עוזר לי יחסית לבנץ.
ומה אפשר לתת לזוקפים?

בקשר לטווח חזרות, בכל המורכבים נתתי 5, רק בסקוואט ובנץ 3 כי יותר נוח לי לעבוד איתם בשלשות. וזהו חוץ מזה חשבתי כמה שיותר לשמור על נפח נמוך
לגבי התרגילים, הוספתי טיפה תרגילי עזר שעוזרים לי לתרגילי בסיס(לדוגמה דאמבל פרס או דדליפט רומני) ופייספולס פעם בשבוע כדי לשמור על בריאות הכתפיים. ודבר נוסף, עד עכשיו הייתי עושה בנט אובר רואו ולא פנדליי, אבל פנדליי רואו קצת יותר מתאים למטרות כוח וטווח חזרות נמוך לא?
ובקשר לעניין עם היד קדמית וזוקפים- אתה חושב שכדאי להוסיף איזה פעם בשבוע תרגיל ליד קדמית? אני עושה לחיצה צרפתית כי זה עוזר לי יחסית לבנץ.
ומה אפשר לתת לזוקפים?
אם זו החשיבה שלך אז היא נהדרת וממש לא קריטי לתת ליד קדמית ולזוקפים עבודה מבודדת בחיטוב
בהצלחה אתה בכיוון טוב

Back
למעלה תחתית