עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני נוגע עם המוט ומעלה ישר זה אומר שאני מקפיץ אותו? ככה אני יכול לעשות יותר חזרות. מה החיסרון בזה?כל חזרה להתארגן מחדש:
1. אתה נכנס לסט אפ מחדש ומתכונן לכל חזרה וככה יש יותר סיכוי שהטכניקה תהיה כמה שיותר טובה.
2. כל חזרה מתחילה ממנוחה מוחלטת של המוט ולא מהקפצה שלו על הרצפה.
עומס מתמשך וזעזוע לגב, חולשה עתידית בניתוק, ובעיקר לא lifting dead weight שזו ההגדרה של דדליפט.אם אני נוגע עם המוט ומעלה ישר זה אומר שאני מקפיץ אותו? ככה אני יכול לעשות יותר חזרות. מה החיסרון בזה?
אם זה יוצר עומס מתמשך וזעזוע לגב וחולשה עתידית איך יש כמה ליפטרים שנמצאים בטופ ועושים דדליפט בצורה הזו?עומס מתמשך וזעזוע לגב, חולשה עתידית בניתוק, ובעיקר לא lifting dead weight שזו ההגדרה של דדליפט.
לדדליפט טאצ' אנד גו יש מקום באימונים, אבל לא מקום עיקרי, הוא בעיקר יעיל למי שהבעיה שלו היא בנעילה של המשקלאם זה יוצר עומס מתמשך וזעזוע לגב וחולשה עתידית איך יש כמה ליפטרים שנמצאים בטופ ועושים דדליפט בצורה הזו?
עומס וזעזוע לגב למה? דווקא להתארגן בכל חזרה גורם יותר מאמץ לגב התחתון. וזעזוע? אני לא מקפיץ.עומס מתמשך וזעזוע לגב, חולשה עתידית בניתוק, ובעיקר לא lifting dead weight שזו ההגדרה של דדליפט.
שוב אשאל ,איך ליפטר בטופ העולמי כמו Richard Hawthorne משתמשים בו כתרגיל עיקרי? ויש עוד ליפטרים שמשתמשים בו כתרגיל עיקרילדדליפט טאצ' אנד גו יש מקום באימונים, אבל לא מקום עיקרי, הוא בעיקר יעיל למי שהבעיה שלו היא בנעילה של המשקל
כי הם מספיק חזקים ומספיק מיומנים כדי להשתמש בתרגיל הזה כמו שצריךשוב אשאל ,איך ליפטר בטופ העולמי כמו Richard Hawthorne משתמשים בו כתרגיל עיקרי? ויש עוד ליפטרים שמשתמשים בו כתרגיל עיקרי
יש הבדל בין ליפטר בטופ העולמי לילדודס שעוד לא הגיעו ל200 ק"ג, אם תתאמן כמו אדי הול זה לא אומר שתהפוך לאדי הולאם זה יוצר עומס מתמשך וזעזוע לגב וחולשה עתידית איך יש כמה ליפטרים שנמצאים בטופ ועושים דדליפט בצורה הזו?
שוב אשאל ,איך ליפטר בטופ העולמי כמו Richard Hawthorne משתמשים בו כתרגיל עיקרי? ויש עוד ליפטרים שמשתמשים בו כתרגיל עיקרי
אל תהיה קטנוניאדי הול תמיד מתחיל חזרה מהריצפה.
כי הם מספיק חזקים ומספיק מיומנים כדי להשתמש בתרגיל הזה כמו שצריך
הם גם לא ישתמשו בו כמעט בהכנה לקראת התחרות, אלא יותר באוף סיזן ובשלבים המוקדמים של ההכנה לתחרות כווריאציה להיפרטרופיה, בשלבים המאוחרים זה כבר יהיה כתרגיל עזר
השאלה היא איך זה קורה שלליפטר בטופ העולמי דדליפט טאצ אנד גו יהיה יעיל יותר(מבחינת כוח ניתוק בעיקר) ?יש הבדל בין ליפטר בטופ העולמי לילדודס שעוד לא הגיעו ל200 ק"ג, אם תתאמן כמו אדי הול זה לא אומר שתהפוך לאדי הול
ענו את זה כבר,השאלה היא איך זה קורה שלליפטר בטופ העולמי דדליפט טאצ אנד גו יהיה יעיל יותר(מבחינת כוח ניתוק בעיקר) ?
כמו שאמרנו קודם, להם זה לא יהה יעיל יותר, זה יהיה פשוט יעיל, וכמו שנאמר, זה הכל חלק מקונטקסט בתוך תוכנית אימוניםהשאלה היא איך זה קורה שלליפטר בטופ העולמי דדליפט טאצ אנד גו יהיה יעיל יותר(מבחינת כוח ניתוק בעיקר) ?
אם הבעיה שלו זה המעבר של הברך זה יעיל לוהשאלה היא איך זה קורה שלליפטר בטופ העולמי דדליפט טאצ אנד גו יהיה יעיל יותר(מבחינת כוח ניתוק בעיקר) ?