הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

• פותח/ת השרשור riko
  • פורסם בתאריך

riko

משתמש מתחיל
194
4
נק' מוניטין:
4
194
4
מה רצוי לעשות בדדליפט טאץ אנד גו או כל חזרה להתארגן מחדש? ולמה?

כל חזרה להתארגן מחדש:
1. אתה נכנס לסט אפ מחדש ומתכונן לכל חזרה וככה יש יותר סיכוי שהטכניקה תהיה כמה שיותר טובה.
2. כל חזרה מתחילה ממנוחה מוחלטת של המוט ולא מהקפצה שלו על הרצפה.

• פותח/ת השרשור
כל חזרה להתארגן מחדש:
1. אתה נכנס לסט אפ מחדש ומתכונן לכל חזרה וככה יש יותר סיכוי שהטכניקה תהיה כמה שיותר טובה.
2. כל חזרה מתחילה ממנוחה מוחלטת של המוט ולא מהקפצה שלו על הרצפה.
אם אני נוגע עם המוט ומעלה ישר זה אומר שאני מקפיץ אותו? ככה אני יכול לעשות יותר חזרות. מה החיסרון בזה?

אם אני נוגע עם המוט ומעלה ישר זה אומר שאני מקפיץ אותו? ככה אני יכול לעשות יותר חזרות. מה החיסרון בזה?
עומס מתמשך וזעזוע לגב, חולשה עתידית בניתוק, ובעיקר לא lifting dead weight שזו ההגדרה של דדליפט.

עומס מתמשך וזעזוע לגב, חולשה עתידית בניתוק, ובעיקר לא lifting dead weight שזו ההגדרה של דדליפט.
אם זה יוצר עומס מתמשך וזעזוע לגב וחולשה עתידית איך יש כמה ליפטרים שנמצאים בטופ ועושים דדליפט בצורה הזו?

אם זה יוצר עומס מתמשך וזעזוע לגב וחולשה עתידית איך יש כמה ליפטרים שנמצאים בטופ ועושים דדליפט בצורה הזו?
לדדליפט טאצ' אנד גו יש מקום באימונים, אבל לא מקום עיקרי, הוא בעיקר יעיל למי שהבעיה שלו היא בנעילה של המשקל

• פותח/ת השרשור
עומס וזעזוע לגב למה? דווקא להתארגן בכל חזרה גורם יותר מאמץ לגב התחתון. וזעזוע? אני לא מקפיץ.

לדדליפט טאצ' אנד גו יש מקום באימונים, אבל לא מקום עיקרי, הוא בעיקר יעיל למי שהבעיה שלו היא בנעילה של המשקל
שוב אשאל ,איך ליפטר בטופ העולמי כמו Richard Hawthorne משתמשים בו כתרגיל עיקרי? ויש עוד ליפטרים שמשתמשים בו כתרגיל עיקרי

שוב אשאל ,איך ליפטר בטופ העולמי כמו Richard Hawthorne משתמשים בו כתרגיל עיקרי? ויש עוד ליפטרים שמשתמשים בו כתרגיל עיקרי
כי הם מספיק חזקים ומספיק מיומנים כדי להשתמש בתרגיל הזה כמו שצריך
הם גם לא ישתמשו בו כמעט בהכנה לקראת התחרות, אלא יותר באוף סיזן ובשלבים המוקדמים של ההכנה לתחרות כווריאציה להיפרטרופיה, בשלבים המאוחרים זה כבר יהיה כתרגיל עזר

יש הבדל בין ליפטר בטופ העולמי לילדודס שעוד לא הגיעו ל200 ק"ג, אם תתאמן כמו אדי הול זה לא אומר שתהפוך לאדי הול

בעזהי"ת

קצת מחייב לומר תרגיל עיקרי. תרגיל בכיר בהיררכיה עדיין אינו התרגיל הבכיר ביותר. מה גם שבכל אופן יש צורך לראות את תכנית האימונים המלאה של כל משקולן כדי להחליט "איך". אם נניח מישהו עושה מלא דדליפטים איזומטריים מתחת גובה הברכיים, ואז גם דדליפט טאצ' אנד גו, הדבר שונה לחלוטין ממי שעושה רק את זה האחרון. וכן הלאה.

כי הם מספיק חזקים ומספיק מיומנים כדי להשתמש בתרגיל הזה כמו שצריך
הם גם לא ישתמשו בו כמעט בהכנה לקראת התחרות, אלא יותר באוף סיזן ובשלבים המוקדמים של ההכנה לתחרות כווריאציה להיפרטרופיה, בשלבים המאוחרים זה כבר יהיה כתרגיל עזר

יש הבדל בין ליפטר בטופ העולמי לילדודס שעוד לא הגיעו ל200 ק"ג, אם תתאמן כמו אדי הול זה לא אומר שתהפוך לאדי הול
השאלה היא איך זה קורה שלליפטר בטופ העולמי דדליפט טאצ אנד גו יהיה יעיל יותר(מבחינת כוח ניתוק בעיקר) ?

השאלה היא איך זה קורה שלליפטר בטופ העולמי דדליפט טאצ אנד גו יהיה יעיל יותר(מבחינת כוח ניתוק בעיקר) ?
ענו את זה כבר,
אלה שעושים T&G חזקים בניתוק המוט והנקודות החלשות שלהם הן מעל.

כמו שאמרנו קודם, להם זה לא יהה יעיל יותר, זה יהיה פשוט יעיל, וכמו שנאמר, זה הכל חלק מקונטקסט בתוך תוכנית אימונים

אגב כשאני מנסה לחשוב על מי עושה T&G מהטופ העולמי (כולל דדליפטרים של Giants Live)
עולה לי לראש רק בנדיקט מגנסון שעובד ככה לעיתים קרובות
ג'ורג' ליימן
ולאד אלחזוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית