הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 275 דדליפט ו-250*3 ישור גו עם מוט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
חשוב לדעת את ההבדל בין השניים ואיך לשלב את שניהם בתוכנית האימונים, האחד עובד חזק על ההאמסטרינגס, לאטס, טראפס וגלוטס והשני עובד מאוד חזק בעיקר על שרירי החבליים, הרחב גבי, הטרפזים והישבן. המכנה המשותף ביניהם הוא כמובן העבודה על שרירי הבטן...

נ.ב. היה גם 200 קילו ל-16 חזרות (עם אופציה ל-20 בקללל, אבל זה היה אמראפ על זמן).
מ.ג. 113, עדיין לא חוקי בארה"ב.
#one_trick_pony

האחד עובד חזק על ההאמסטרינגס, לאטס, טראפס וגלוטס והשני עובד מאוד חזק בעיקר על שרירי החבליים, הרחב גבי, הטרפזים והישבן.
השעה 7 בבוקר, הכנסת אותי עכשיו לבלבלה רצינית עם המשפט הזה 😄
לא היה לך כבר יותר מ 275?
מה עברת לראשון?

• פותח/ת השרשור
השעה 7 בבוקר, הכנסת אותי עכשיו לבלבלה רצינית עם המשפט הזה 😄
לא היה לך כבר יותר מ 275?
מה עברת לראשון?
לא נטשתי את עיר האורות...
סתם משתף משעמום ופולט שטויות על הדרך כדי למלא את החלל הריק שבין האוזניים שלי, אפילו הרטיו 275@113 יותר גרוע מ-300@121.
אם לא הייתי נוסע 3 שעות לראשון, בלי לאכול ולשתות איזה 5 שעות ודוחס שעתיים+ של אימון ל-40 דקות אז ה-250 היה הרבה יותר קל (שיערתי 4-7 חזרות בתכנון הראשוני) וגם אתמול הייתי כנראה נותן דאבל עם ה275 (למרות שלפי הסרטון כנראה יכולתי, אבל הייתה הרגשה כללית מגעילה), סחבתי שבוע כשאני גמור מת ועכשיו מתחיל "דילואד", אחרי סוכות מתחיל הכנה כנראה (אם לא אדרס או אתנגש חזיתית במשאית או משהו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית