אם אני נמצא בניטרלי על 80 גרם דל פחמימה ומצליח להכניס לערכים לחם האם זה בסדר ? אל אף שזאת פחמימה מורכבת ?
@kotzer @Daniel Barack @White Walker @yogevnn
@kotzer @Daniel Barack @White Walker @yogevnn
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה על המענה המהיר. רציתי לשאול שאלה שלא מצאתי עליה תשובה, יש דבר כזה העמסת פחמימות בניטרלי אם אני אהיה במשך רוב השבוע על 80 גרם ? אם כן, איך וכמה ?אין עם זה בעיה.
אתה לא בדיאטה קטוגנית.
אין סיבה לעשות העמסה במצב כזה.תודה רבה על המענה המהיר. רציתי לשאול שאלה שלא מצאתי עליה תשובה, יש דבר כזה העמסת פחמימות בניטרלי אם אני אהיה במשך רוב השבוע על 80 גרם ? אם כן, איך וכמה ?
@White Walkerאוקיי, תודה לך. סיפרת לי לפני כמה ימים שאתה בעצם מבצע תזונה דלת פחמימות ביום יום שלך עם 80 גרם פחמימות אם אני לא טועה, נכון ? יוצא לך לעבור את ה80 לעיתים ?
תוכל לתת לי טיפים מהנסיון שלך איך עושים את זה בניטרלי כי אף פעם לא ניסיתי זאת לטווח הארוך אלא רק בחיטוב.
מתי יוצא לך לשלב פחמימות בתזונה שלך ?
עושה צ׳יטים ? אוכל פחמימות בחגים ואירועים ?
בעקרון הייתי רוצה לדעת איך לתזמן את זה כאשר זה מאוד דינמאי וגמיש מאשר בתכנית נוקשה של חיטוב שמאוד מקובעת לתבנית שלה.
כן, כשאני בימים לא מסודרים.יוצא לך לעבור את ה80 לעיתים ?
צהריים וערבמתי יוצא לך לשלב פחמימות בתזונה שלך ?
כן.עושה צ׳יטים ? אוכל פחמימות בחגים ואירועים ?
מעניין אותי מאוד לשמוע על הדרך שלך.כן, כשאני בימים לא מסודרים.
כשאני בעבודה יותר קל לי כי אני על תפריט יחסית קבוע. (מבחינת סוגי מאכלים וכמויות)
צהריים וערב
כן.
משתדל פעם בשבוע להנות ממשהו כמו פיצה,המבורגר,חטיף וכו.
לפני שבוע חזרתי מאמסטרדם ובמשך שלושה וחצי ימים אכלתי זבל בלי לחשוב יותר מידיי.
עליתי כמעט 3 קג נוזלים, גם מבחינה ויזואלית.
אחרי שבוע של חזרה לשיגרה חזרתי לעצמי.
אורז, כוסמת, פריכיות וכו'1. אפשר לשאול איזה פחמימות אתה נוהג לשלב ? יוצא לך להצליח להכניס פחמימה כמו לחם או שיבולת שועל בתפריט או שאתה מעדיף שלא ?
בדיוק2. אין אצלך הפרדה בין יום דל פחמימה ויום שמכיל פחמימה ? כל יום שלך הוא דל פחמימה ואתה פשוט נוהג להכניס בו צ׳יט לעיתים וכו׳ ?
זאת הדרך הפחות בריאה לנפש בזמן חופשה להיות מחושבים ברמה של חישוב קלוריות ואירובי כדי להוריד נוזלים.3. האמת שגם אני חזרתי מאמסטרדם וברלין לפני כחודש והרגשתי שעליתי בנוזלים אך אני לא יודע כמה כי העדפתי שלא להישקל. במהלך החופשה חישבתי קלוריות ב-MyFitnessPal גם כשאכלתי זבל ומאז אותה חופשה התחלתי להרגיש את הספיחה של הנוזלים חוזרת לי אך לא יצא לי באמת לשלב תקופה של מעל שבוע על 80 גרם פחמימה. ואפילו שילבתי 1-2 אימוני אירובי בכל יום בחופשה כשהרגשתי שזה מגיע, אז מדוע להשערתך זה לא נמנע למרות הכל ?
פעם ייחסתי לזה חשיבות גבוהה יותר, היום פחות.4. מהי ההגבלה שלך לנתרן ? אני משתדל לא לעבור את ה1300-1400 ביום יום, נראה לך קצת או לגיטימי ?
אורז, כוסמת, פריכיות וכו'
בדיוק
זאת הדרך הפחות בריאה לנפש בזמן חופשה להיות מחושבים ברמה של חישוב קלוריות ואירובי כדי להוריד נוזלים.
לא הבנתי את השאלה בסוף, מה לא נמנע?
פעם ייחסתי לזה חשיבות גבוהה יותר, היום פחות.
ממה שאני יודע, 1500-2000 בממוצע בערך.
גנטיקה\לא מספיק אירובי ביחס לכמות הפחמימה1. איך הספיחה של הנוזלים לא נמנעה למרות הכמות הדי גדולה של האירובי שביצעתי ?
כן.2. אז אתה חושב שאם נגיד אני שומר על תפריט דל בפחמימות ויוצא לבלות מדי פעם עם חברים יהיה בסדר לאכול המבורגר וצ׳יפס לדוגמא אחת לשבוע ?
אם קרה שבשבוע אחד אכלתי פעמיים שטויות אז קרה, מקזזים את זה עם שאר השבוע ובגדול זה לא ממש נורא כל עוד אתה שומר על תזונה נורמלית במהלך השבוע ועל רצף אימונים.3. האם אתה נוהג לעשות הפרדה בין צ׳יט לבין ארוחות חג וכאלה או שאתה מוכן שיהיה לך משניהם באותו שבוע ? אני שואל כי כרגע מתחילה תקופת חגים ורציתי לדעת מה כדאי לי לעשות.
לא, אתה יכול להכניס את זה אל תוך התפריט היומי.4. אם נגיד ואכלתי מחוץ לבית היום בארומה, אבל הערכים של המנה היו ידועים לי מהאתר שלהם, אני לא צריך לקרוא לזה צ׳יט נכון ?
@White Walker@White Walker יש לי שאלה שעלתה לי עכשיו. התחלתי את התזונה הדלת פחמימה על מאזן ניטרלי ביום שני, משמע יום ראשון עוד אכלתי פחמימות. אם אני עושה צ׳יט בסוף שבוע זה לא טוב ? בשבוע הבא אני מתכנן לא לעשות צ׳יט בגלל ראש השנה למרות שגם שם לא אוכל משהו שנחשב צ׳יט.
לא יקרה כלום אם תאכל משהו שיישאר בתוך הערך הקלורי היומי.התחלתי את התזונה הדלת פחמימה על מאזן ניטרלי ביום שני, משמע יום ראשון עוד אכלתי פחמימות. אם אני עושה צ׳יט בסוף שבוע זה לא טוב ? בשבוע הבא אני מתכנן לא לעשות צ׳יט בגלל ראש השנה למרות שגם שם לא אוכל משהו שנחשב צ׳יט.
ואם זה משהו שאין לדעת מה הערך הקלורי שלו ?לא יקרה כלום אם תאכל משהו שיישאר בתוך הערך הקלורי היומי.
צריך ללמוד להעריך, בקנה מינה כלשהו.ואם זה משהו שאין לדעת מה הערך הקלורי שלו ?