הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט פרופ של nova

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack אני אנסה את זה ואעדכן, כי אין לי ברירה פשוט אצלנו למצוא חברה טובה זו משימה בלתי אפשרית, זה דיילר רביעי שאני קונה ממנו, ואף אחד מהם יודיע חברות la pharma או זנקו או סיירוקס , ועם כל זה הם מוכרים בצורות מרהיבות

במחילה אקח טרמפ על הפוסט.
מישהו התנסה או שמע על חבר'ה שהתנסו ב TERAGON שיש בארץ?
תודה.

בוקר טוב
לא מכיר.
יחד עם זאת , ההמלצה הרווחת בימים אלה על חברה עם מוניטין טוב היא ללא ספק זנקו.

במחילה אקח טרמפ על הפוסט.
מישהו התנסה או שמע על חבר'ה שהתנסו ב TERAGON שיש בארץ?
תודה.
זרוק תויאל לפח זבל,טראגון כבר לא קיימת ומה שיש בארץ זה זיוף ברמה נמוכה, תנסה את זנקו או קראקן

זרוק תויאל לפח זבל,טראגון כבר לא קיימת ומה שיש בארץ זה זיוף ברמה נמוכה, תנסה את זנקו או קראקן
אני מכיר את "המוניטין" של האיש ואני חלילה לא סנגור שלו (אנחנו אפילו לא מכרים), אבל אני מוכרח לומר שהיה לי ניסיון אחד עם הטסטווירון של teragon והיה בסדר. החומר בוודאות לא מקורי כיוון שסיומת האתר שעל המדבקה היא net בעוד שהאתר המקורי מסתיים ב co, אבל היה בסדר. אני מציע לך במידה וכבר קנית לנסות שבועיים שלושה ולראות מה קורה.

אני מכיר את "המוניטין" של האיש ואני חלילה לא סנגור שלו (אנחנו אפילו לא מכרים), אבל אני מוכרח לומר שהיה לי ניסיון אחד עם הטסטווירון של teragon והיה בסדר. החומר בוודאות לא מקורי כיוון שסיומת האתר שעל המדבקה היא net בעוד שהאתר המקורי מסתיים ב co, אבל היה בסדר. אני מציע לך במידה וכבר קנית לנסות שבועיים שלושה ולראות מה קורה.

תמיד אפשר להחזיר ויאל סגור...
למה לחפש הרפתקאות?

לא כל מקור/דילר מאפשר החזרה
ופה מתחילות עוד בעיות

אני קצת חולק. לא נתקלתי עדיין בדילר או במקור שסירבו לקבל בחזרה ויאל סגור [סתם לדוגמא מפאת אי שימוש או אקסטרה חומר]
הרי שהם ירצו לשמור על המוניטין הטוב ועל שירותיות. אבל זה נתון למחלוקת.

אני קצת חולק. לא נתקלתי עדיין בדילר או במקור שסירבו לקבל בחזרה ויאל סגור [סתם לדוגמא מפאת אי שימוש או אקסטרה חומר]
הרי שהם ירצו לשמור על המוניטין הטוב ועל שירותיות. אבל זה נתון למחלוקת.
לרוב זה ככה
אבל יש מקרים של דילרים של שגר ושכח

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack בקשר לטסט בסוף הבאתי של vertex, עכשיו האם אפשר לשים את הטסט במקרר, כי הטמפרטורה בחדר היא משהו כמו 28-29 וכתוב עליו שצריך שיהיי בין 18-22

מינון נמוך או שמנים כואבים או גם וגם?
ספק אם יש שם בכלל חומר פעיל,וגם בהרבה מקרים אנשים הגיעו למיון מחומרים של יצרנים מקומיים,אני אישית הגעתי למיון מנובה פארם בשנת 2012 אחרי שהזרקתי דקה וגדל לי עוד פלח בישבן בשילוב של חום 39.7 מלוןה בכאבים מטורפים
@Daniel Barack בקשר לטסט בסוף הבאתי של vertex, עכשיו האם אפשר לשים את הטסט במקרר, כי הטמפרטורה בחדר היא משהו כמו 28-29 וכתוב עליו שצריך שיהיי בין 18-22
מחוץ למקרר וגם ורטקס חומר שנוי במחלוקת אבל בהצלחה

ספק אם יש שם בכלל חומר פעיל,וגם בהרבה מקרים אנשים הגיעו למיון מחומרים של יצרנים מקומיים

כפי שכבר כתבתי למעלה,היה לי נסיון אחד עם אותה "חברה" והיה בסדר, השמן לא כאב כלל.

בקשר לטסט(של vertex) אני אחרי הזריקה החמישית ולא מרגיש עליה בכוח, האם זה טבעי, חשוב לציין שאני מרגיש חום בגוף, ובעיקר בידיים אחרי הזריקה
וורטקס חברה טובה. תעלה תמונה של הבקבוק הקופסה וגם הניירת לראות לבדוק שלא מדובר בזיוף. בדקת גם את הקוד גירוד על אמינות מוצר? סוג הטסט קצר פרופ ? כמה אתה מזריק 100 מלגרם ? יום כן יום לא? חום בידיים ? אתה מזריק בידיים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית