עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במחילה אקח טרמפ על הפוסט.
מישהו התנסה או שמע על חבר'ה שהתנסו ב TERAGON שיש בארץ?
תודה.
זרוק תויאל לפח זבל,טראגון כבר לא קיימת ומה שיש בארץ זה זיוף ברמה נמוכה, תנסה את זנקו או קראקןבמחילה אקח טרמפ על הפוסט.
מישהו התנסה או שמע על חבר'ה שהתנסו ב TERAGON שיש בארץ?
תודה.
מינון נמוך או שמנים כואבים או גם וגם?זרוק תויאל לפח זבל,טראגון כבר לא קיימת ומה שיש בארץ זה זיוף ברמה נמוכה, תנסה את זנקו או קראקן
אני מכיר את "המוניטין" של האיש ואני חלילה לא סנגור שלו (אנחנו אפילו לא מכרים), אבל אני מוכרח לומר שהיה לי ניסיון אחד עם הטסטווירון של teragon והיה בסדר. החומר בוודאות לא מקורי כיוון שסיומת האתר שעל המדבקה היא net בעוד שהאתר המקורי מסתיים ב co, אבל היה בסדר. אני מציע לך במידה וכבר קנית לנסות שבועיים שלושה ולראות מה קורה.זרוק תויאל לפח זבל,טראגון כבר לא קיימת ומה שיש בארץ זה זיוף ברמה נמוכה, תנסה את זנקו או קראקן
אני מכיר את "המוניטין" של האיש ואני חלילה לא סנגור שלו (אנחנו אפילו לא מכרים), אבל אני מוכרח לומר שהיה לי ניסיון אחד עם הטסטווירון של teragon והיה בסדר. החומר בוודאות לא מקורי כיוון שסיומת האתר שעל המדבקה היא net בעוד שהאתר המקורי מסתיים ב co, אבל היה בסדר. אני מציע לך במידה וכבר קנית לנסות שבועיים שלושה ולראות מה קורה.
לא כל מקור/דילר מאפשר החזרהתמיד אפשר להחזיר ויאל סגור...
למה לחפש הרפתקאות?
לא כל מקור/דילר מאפשר החזרה
ופה מתחילות עוד בעיות
לרוב זה ככהאני קצת חולק. לא נתקלתי עדיין בדילר או במקור שסירבו לקבל בחזרה ויאל סגור [סתם לדוגמא מפאת אי שימוש או אקסטרה חומר]
הרי שהם ירצו לשמור על המוניטין הטוב ועל שירותיות. אבל זה נתון למחלוקת.
ספק אם יש שם בכלל חומר פעיל,וגם בהרבה מקרים אנשים הגיעו למיון מחומרים של יצרנים מקומיים,אני אישית הגעתי למיון מנובה פארם בשנת 2012 אחרי שהזרקתי דקה וגדל לי עוד פלח בישבן בשילוב של חום 39.7 מלוןה בכאבים מטורפיםמינון נמוך או שמנים כואבים או גם וגם?
מחוץ למקרר וגם ורטקס חומר שנוי במחלוקת אבל בהצלחה@Daniel Barack בקשר לטסט בסוף הבאתי של vertex, עכשיו האם אפשר לשים את הטסט במקרר, כי הטמפרטורה בחדר היא משהו כמו 28-29 וכתוב עליו שצריך שיהיי בין 18-22
תמיד בחוץ ולא במקרר@Daniel Barack בקשר לטסט בסוף הבאתי של vertex, עכשיו האם אפשר לשים את הטסט במקרר, כי הטמפרטורה בחדר היא משהו כמו 28-29 וכתוב עליו שצריך שיהיי בין 18-22
ספק אם יש שם בכלל חומר פעיל,וגם בהרבה מקרים אנשים הגיעו למיון מחומרים של יצרנים מקומיים
בקשר לטסט(של vertex) אני אחרי הזריקה החמישית ולא מרגיש עליה בכוח, האם זה טבעי, חשוב לציין שאני מרגיש חום בגוף, ובעיקר בידיים אחרי הזריקהתמיד בחוץ ולא במקרר
וורטקס חברה טובה. תעלה תמונה של הבקבוק הקופסה וגם הניירת לראות לבדוק שלא מדובר בזיוף. בדקת גם את הקוד גירוד על אמינות מוצר? סוג הטסט קצר פרופ ? כמה אתה מזריק 100 מלגרם ? יום כן יום לא? חום בידיים ? אתה מזריק בידיים ?בקשר לטסט(של vertex) אני אחרי הזריקה החמישית ולא מרגיש עליה בכוח, האם זה טבעי, חשוב לציין שאני מרגיש חום בגוף, ובעיקר בידיים אחרי הזריקה