עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הטסט הוא טסט פרופ, ואת הקוד גירדתי ובדקתי באתר החברה והוא תקין, בקשר להזרקות אני מזריק רק בכתף, 100מלגרם יום כן יום לאוורטקס חברה טובה. תעלה תמונה של הבקבוק הקופסה וגם הניירת לראות לבדוק שלא מדובר בזיוף. בדקת גם את הקוד גירוד על אמינות מוצר? סוג הטסט קצר פרופ ? כמה אתה מזריק 100 מלגרם ? יום כן יום לא? חום בידיים ? אתה מזריק בידיים ?
אחרי זריקה חמישית של פרופ היית אמור להרגיש את החומר,מצטער לומר אבל אתה לא הראשון שמתלונן שהוא לא מרגיש תחומרים של וורטקס,תריץ חיפוש בפורום ותראה כמה התלוננו על וורטקס שאגב גם לי יש נסיון עם סוסטנון שלהם שאחרי 3 שבועות לא הרגשתי כלום.בקשר לטסט(של vertex) אני אחרי הזריקה החמישית ולא מרגיש עליה בכוח, האם זה טבעי, חשוב לציין שאני מרגיש חום בגוף, ובעיקר בידיים אחרי הזריקה
פה חשדתי ! חחאחרי זריקה חמישית של פרופ היית אמור להרגיש את החומר,מצטער לומר אבל אתה לא הראשון שמתלונן שהוא לא מרגיש תחומרים של וורטקס,תריץ חיפוש בפורום ותראה כמה התלוננו על וורטקס שאגב גם לי יש נסיון עם סוסטנון שלהם שאחרי 3 שבועות לא הרגשתי כלום.
ומבחינת תוצאות ?אחרי זריקה חמישית של פרופ היית אמור להרגיש את החומר,מצטער לומר אבל אתה לא הראשון שמתלונן שהוא לא מרגיש תחומרים של וורטקס,תריץ חיפוש בפורום ותראה כמה התלוננו על וורטקס שאגב גם לי יש נסיון עם סוסטנון שלהם שאחרי 3 שבועות לא הרגשתי כלום.
מבחינת תוצאות פחות,לא רואים הבדל משמעותי בגוף אחרי שבוע וחצי עם פרופ,אחרי שבועיים וחצי זה כבר עולם אחרומבחינת תוצאות ?
בדיוק ההיפך,אתה מרגיש כוח,עלייה בליבידו וכו׳ אבל מבחינת תוצאות על הגוף זה עדיין לא השיא כמו אחרי שבועיים וחצי של שימוש.מה שאתה אומר בעצם זה שאתה רואה תוצאות בגוף מהסייקל אבל לא מרגיש עליה בכוח ? טוב אולי בטסט אננטט בשילוב של כדורים אתה תקבל הרבה כוח כמו שאתה מצפה
תמשיך הכל רגיל. ולא ענית לי על כמה גרם פחמימות אתה ביום? בתפריט דל פחמימה לא תעלה הרבה בכוח מפרופ 100 מלגרם.@Dr Diesel* מה לדעתך? להמשיך בסייקל או להפסיק?, משך הסייקל המתוכנן שלי הוא 8 שבועות, אני מחר מתחיל בשבוע השלישי ומתחיל להכניס אנאבר?
אני על 110-130 גרם פחממות, ולגבי האנאבר אתה ממליץ לחליף לויני(עדיין לא התחלתי)?תמשיך הכל רגיל. ולא ענית לי על כמה גרם פחמימות אתה ביום? בתפריט דל פחמימה לא תעלה הרבה בכוח מפרופ 100 מלגרם.
את האמת שאלתי כי אני די מפחד שהאנאבר לא יהיי אמיתי, כי לפי מה שקראתי פה בפורם, שכשה למצוא אנאבר טוב, ומה דעתך על ויני של וורטקס?, גם כן לגבי הפרווירון, להתחיל לקחת אותו עם הויני נכון?לא פלא שאתה לא עולה בהרבה כוח. על כמות כזאת של פחמימה בקושי האיתי זז בחיטוב. ויני זה חומר חזק יותר וגם רעיל יותר לכבד אם זה 6 שבועות תריץ ויני. תוסיף 2 פרווירון ביום. אגב אנאבר עולה פי 2+ יותר. במקרה הטוב
אפשר לעשות בדיקת טסט טוטאל דרך הקופה. לא עולה בכלל פשוט צריך למצא את הרופא הנחמד ואין בעיה פשוט לעשות. אני עשיתי עם אנטט הטסט טוטאל שלי היה פי 5 מהנורמה על 500מג שבועילדעתי במידה וקיים ספק לגבי איכות הטסט פרופ, כדאי לגשת למעבדה פרטית ולבצע בדיקת דם לטסטוסטרון. הבדיקה עולה פחות מויאל והתוצאה בתוך יומיים.
לא כל אחד רוצה שהרופא שלו ידע שהטסט טוטאל שלו הוא פי 5 מהנורמה.אפשר לעשות בדיקת טסט טוטאל דרך הקופה. לא עולה בכלל פשוט צריך למצא את הרופא הנחמד ואין בעיה פשוט לעשות. אני עשיתי עם אנטט הטסט טוטאל שלי היה פי 5 מהנורמה על 500מג שבועי
אפשר לעשות בדיקת טסט טוטאל דרך הקופה. לא עולה בכלל פשוט צריך למצא את הרופא הנחמד ואין בעיה פשוט לעשות. אני עשיתי עם אנטט הטסט טוטאל שלי היה פי 5 מהנורמה על 500מג שבועי
מי אמר שהוא צריך או יצטרך לדעת ועובדה שעשיתי את זה כמה פעמים ולא עניין אותם.לא כל אחד רוצה שהרופא שלו ידע שהטסט טוטאל שלו הוא פי 5 מהנורמה.
תתפלא אבל זה נעשהמתפלא עלייך 🙄