הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט פרופ של nova

• פותח/ת השרשור
וורטקס חברה טובה. תעלה תמונה של הבקבוק הקופסה וגם הניירת לראות לבדוק שלא מדובר בזיוף. בדקת גם את הקוד גירוד על אמינות מוצר? סוג הטסט קצר פרופ ? כמה אתה מזריק 100 מלגרם ? יום כן יום לא? חום בידיים ? אתה מזריק בידיים ?
הטסט הוא טסט פרופ, ואת הקוד גירדתי ובדקתי באתר החברה והוא תקין, בקשר להזרקות אני מזריק רק בכתף, 100מלגרם יום כן יום לא

קבצים מצורפים

• 1506354097739149637109.jpg
    1506354097739149637109.jpg
    KB 29.5 · צפיות: 194
  • 1506354154311772813154.jpg
    1506354154311772813154.jpg
    KB 25.9 · צפיות: 160
  • 15063542712341632870643.jpg
    15063542712341632870643.jpg
    KB 52.1 · צפיות: 144
נראה תקין לגמרה. ( טוב אתה אומר שגם הקוד עבר אז תקין) אתה לא בדל פחמימה נכון ? כמה גרם פחמימות תאוכל ביום? אם התפריט טוב חייבת להיות עליה בכוח והתאוששות גם אם טסט פרופ. (לפחות כך זה אצלי)

בקשר לטסט(של vertex) אני אחרי הזריקה החמישית ולא מרגיש עליה בכוח, האם זה טבעי, חשוב לציין שאני מרגיש חום בגוף, ובעיקר בידיים אחרי הזריקה
אחרי זריקה חמישית של פרופ היית אמור להרגיש את החומר,מצטער לומר אבל אתה לא הראשון שמתלונן שהוא לא מרגיש תחומרים של וורטקס,תריץ חיפוש בפורום ותראה כמה התלוננו על וורטקס שאגב גם לי יש נסיון עם סוסטנון שלהם שאחרי 3 שבועות לא הרגשתי כלום.

אחרי זריקה חמישית של פרופ היית אמור להרגיש את החומר,מצטער לומר אבל אתה לא הראשון שמתלונן שהוא לא מרגיש תחומרים של וורטקס,תריץ חיפוש בפורום ותראה כמה התלוננו על וורטקס שאגב גם לי יש נסיון עם סוסטנון שלהם שאחרי 3 שבועות לא הרגשתי כלום.
פה חשדתי ! חח

• פותח/ת השרשור
ומבחינת תוצאות ?

מה שאתה אומר בעצם זה שאתה רואה תוצאות בגוף מהסייקל אבל לא מרגיש עליה בכוח ? טוב אולי בטסט אננטט בשילוב של כדורים אתה תקבל הרבה כוח כמו שאתה מצפה

מה שאתה אומר בעצם זה שאתה רואה תוצאות בגוף מהסייקל אבל לא מרגיש עליה בכוח ? טוב אולי בטסט אננטט בשילוב של כדורים אתה תקבל הרבה כוח כמו שאתה מצפה
בדיוק ההיפך,אתה מרגיש כוח,עלייה בליבידו וכו׳ אבל מבחינת תוצאות על הגוף זה עדיין לא השיא כמו אחרי שבועיים וחצי של שימוש.

• פותח/ת השרשור
@Dr Diesel* מה לדעתך? להמשיך בסייקל או להפסיק?, משך הסייקל המתוכנן שלי הוא 8 שבועות, אני מחר מתחיל בשבוע השלישי ומתחיל להכניס אנאבר?

נערך לאחרונה:
@Dr Diesel* מה לדעתך? להמשיך בסייקל או להפסיק?, משך הסייקל המתוכנן שלי הוא 8 שבועות, אני מחר מתחיל בשבוע השלישי ומתחיל להכניס אנאבר?
תמשיך הכל רגיל. ולא ענית לי על כמה גרם פחמימות אתה ביום? בתפריט דל פחמימה לא תעלה הרבה בכוח מפרופ 100 מלגרם.

• פותח/ת השרשור
תמשיך הכל רגיל. ולא ענית לי על כמה גרם פחמימות אתה ביום? בתפריט דל פחמימה לא תעלה הרבה בכוח מפרופ 100 מלגרם.
אני על 110-130 גרם פחממות, ולגבי האנאבר אתה ממליץ לחליף לויני(עדיין לא התחלתי)?

לא פלא שאתה לא עולה בהרבה כוח. על כמות כזאת של פחמימה בקושי האיתי זז בחיטוב. ויני זה חומר חזק יותר וגם רעיל יותר לכבד אם זה 6 שבועות תריץ ויני. תוסיף 2 פרווירון ביום. אגב אנאבר עולה פי 2+ יותר. במקרה הטוב

• פותח/ת השרשור
לא פלא שאתה לא עולה בהרבה כוח. על כמות כזאת של פחמימה בקושי האיתי זז בחיטוב. ויני זה חומר חזק יותר וגם רעיל יותר לכבד אם זה 6 שבועות תריץ ויני. תוסיף 2 פרווירון ביום. אגב אנאבר עולה פי 2+ יותר. במקרה הטוב
את האמת שאלתי כי אני די מפחד שהאנאבר לא יהיי אמיתי, כי לפי מה שקראתי פה בפורם, שכשה למצוא אנאבר טוב, ומה דעתך על ויני של וורטקס?, גם כן לגבי הפרווירון, להתחיל לקחת אותו עם הויני נכון?

כן תכניס את הפרווירון אם הויני. הויני שלהם מצויין הרבה מתחרים שלהם בארץ (וגם בחו'ל) מתכוננים איתו בכדורים/או בזריקות עושה תעבודה טוב.

לדעתי במידה וקיים ספק לגבי איכות הטסט פרופ, כדאי לגשת למעבדה פרטית ולבצע בדיקת דם לטסטוסטרון. הבדיקה עולה פחות מויאל והתוצאה בתוך יומיים.

לדעתי במידה וקיים ספק לגבי איכות הטסט פרופ, כדאי לגשת למעבדה פרטית ולבצע בדיקת דם לטסטוסטרון. הבדיקה עולה פחות מויאל והתוצאה בתוך יומיים.
אפשר לעשות בדיקת טסט טוטאל דרך הקופה. לא עולה בכלל פשוט צריך למצא את הרופא הנחמד ואין בעיה פשוט לעשות. אני עשיתי עם אנטט הטסט טוטאל שלי היה פי 5 מהנורמה על 500מג שבועי

אפשר לעשות בדיקת טסט טוטאל דרך הקופה. לא עולה בכלל פשוט צריך למצא את הרופא הנחמד ואין בעיה פשוט לעשות. אני עשיתי עם אנטט הטסט טוטאל שלי היה פי 5 מהנורמה על 500מג שבועי
לא כל אחד רוצה שהרופא שלו ידע שהטסט טוטאל שלו הוא פי 5 מהנורמה.

מתפלא עלייך 🙄

• פותח/ת השרשור
@Dr Diesel* מה דעתך על ויני של חברת אייס?
וגם כן אם לא, אפשר במקום הויני לקחת טורינבול, מכיוון שזב קשה למצוא ויני של חברה טובה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית