הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט פרופ של nova

@Dr Diesel* מה דעתך על ויני של חברת אייס?
וגם כן אם לא, אפשר במקום הויני לקחת טורינבול, מכיוון שזב קשה למצוא ויני של חברה טובה
אין לי ניסיון אם ויני שלהם תבדוק תגובות בפורום אולי יש פה אנשים שהשתמשו.

@Dr Diesel* מה דעתך על ויני של חברת אייס?
וגם כן אם לא, אפשר במקום הויני לקחת טורינבול, מכיוון שזב קשה למצוא ויני של חברה טובה
רשמתי בעבר שאינה כה מומלצת
דיווחים סותרים ומכאן שהחברה לא עיקבית באיכות החומר ללקוחותיה

• פותח/ת השרשור
ה
תודה, ולגבי שילוב של טורינבול במקום ויני, האם זה אפשרי(עדיין לא התחלתי לקחת ויני)

נכון בגלל זה רשמתי שיבדוק בעצמו תגובות של אנשים שאולי יש להם ניסיון אישי פה כי לי אין.
*טורינאבול יתן לך יותר כוח מוינסטרול וגם עליה גדולה יותר במאסה. הוא לא חומר יבש כמו ויני אבל.

• פותח/ת השרשור
נכון בגלל זה רשמתי שיבדוק בעצמו תגובות של אנשים שאולי יש להם ניסיון אישי פה כי לי אין.
*טורינאבול יתן לך יותר כוח מוינסטרול וגם עליה גדולה יותר במאסה. הוא לא חומר יבש כמו ויני אבל.
מה הן תופעות הליווי שאני אמור להרגיש אחרי לקיחת הכדורים, ואיך ממולץ לחלק אותם(כדוריםשל10מ"ל)

כדורים אפשר לחלק בארוחות ל 2-3 מנות.. 5 כדורים ביום. תופעות לוואי ? לי לא היו תופעות מטורינאבול או וינסטרול בשילוב של טסט. כל אחד מגיב אחרת טורינאבול יכול לעלות לך קצת את הפיוז באימונים ויום יום אבל לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
כדורים אפשר לחלק בארוחות ל 2-3 מנות.. 5 כדורים ביום. תופעות לוואי ? לי לא היו תופעות מטורינאבול או וינסטרול בשילוב של טסט. כל אחד מגיב אחרת טורינאבול יכול לעלות לך קצת את הפיוז באימונים ויום יום אבל לא בטוח.
איך אדע אם החומר אמיתי או לא?
יש עליו שני קודים, אבל הקודים הללו כתובים על כל החבילות(100 כדור), האם זה בגלל שהם באו ביחד באותה אריזה?

קבצים מצורפים

• 1506665714443549763434.jpg
    1506665714443549763434.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 101
  • 1506665740327861246483.jpg
    1506665740327861246483.jpg
    KB 64 · צפיות: 102
  • פותח/ת השרשור
יש יותר טוב מניסיון ? תשתה חודש ותדע 😉
הבעיה שבאזור שלנו ממש אין, אני כבר שבועיים מחפש, עכשיו לגבי מים הסטירליים קניתי היום מים סטירלים אבל כתוב עליהם לא להזרקה. קראתי בפורם ויש שני צדדים לנושא זה (חלק אומר אסור לחלוטין להזריק וחלק אומר ניתן להזריק), מה דעתך?הנה גם תמונה למה שקניתי

קבצים מצורפים

• DSC_1428.JPG
    DSC_1428.JPG
    KB 16.2 · צפיות: 113
הבעיה שבאזור שלנו ממש אין, אני כבר שבועיים מחפש, עכשיו לגבי מים הסטירליים קניתי היום מים סטירלים אבל כתוב עליהם לא להזרקה. קראתי בפורם ויש שני צדדים לנושא זה (חלק אומר אסור לחלוטין להזריק וחלק אומר ניתן להזריק), מה דעתך?הנה גם תמונה למה שקניתי
מה כבודו חושב לעשות עם זה?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול, במקרה הכי גרוע, לרכוש מים בקטריוסטטיים ב-ebay ודומיו
הבעיה שזה יקח זמן, אבל איך שכתוב שאפשר לערבב את זה, גם כן, אני עכשיו מערבב את המים הסטירליים שקניתי עם הhcg, או שצריך להוסיף גם 0.1 ml בנזיל אלכוהול?

נערך לאחרונה:
הבעיה שזה יקח זמן, אבל איך שכתוב שאפשר לערבב את זה, גם כן, אני עכשיו מערבב את המים הסטירליים שקניתי עם הhcg, או שצריך להוסיף גם 0.1 ml בנזיל אלכוהול?
כן, אתה גם יכול לערבב עם מים סטריליים להזרקה (נקרא בבתי המרקחת גם בשם "תמיסת סלין 0.9%) את בנזיל האלכוהול
שים לב לערבב במידות נכונות כך שתקבל מים בקטריוסטטיים כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית