עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי ניסיון אם ויני שלהם תבדוק תגובות בפורום אולי יש פה אנשים שהשתמשו.@Dr Diesel* מה דעתך על ויני של חברת אייס?
וגם כן אם לא, אפשר במקום הויני לקחת טורינבול, מכיוון שזב קשה למצוא ויני של חברה טובה
רשמתי בעבר שאינה כה מומלצת@Dr Diesel* מה דעתך על ויני של חברת אייס?
וגם כן אם לא, אפשר במקום הויני לקחת טורינבול, מכיוון שזב קשה למצוא ויני של חברה טובה
תודה, ולגבי שילוב של טורינבול במקום ויני, האם זה אפשרי(עדיין לא התחלתי לקחת ויני)רשמתי בעבר שאינה כה מומלצת
דיווחים סותרים ומכאן שהחברה לא עיקבית באיכות החומר ללקוחותיה
נכון בגלל זה רשמתי שיבדוק בעצמו תגובות של אנשים שאולי יש להם ניסיון אישי פה כי לי אין.רשמתי בעבר שאינה כה מומלצת
דיווחים סותרים ומכאן שהחברה לא עיקבית באיכות החומר ללקוחותיה
מה הן תופעות הליווי שאני אמור להרגיש אחרי לקיחת הכדורים, ואיך ממולץ לחלק אותם(כדוריםשל10מ"ל)נכון בגלל זה רשמתי שיבדוק בעצמו תגובות של אנשים שאולי יש להם ניסיון אישי פה כי לי אין.
*טורינאבול יתן לך יותר כוח מוינסטרול וגם עליה גדולה יותר במאסה. הוא לא חומר יבש כמו ויני אבל.
איך אדע אם החומר אמיתי או לא?כדורים אפשר לחלק בארוחות ל 2-3 מנות.. 5 כדורים ביום. תופעות לוואי ? לי לא היו תופעות מטורינאבול או וינסטרול בשילוב של טסט. כל אחד מגיב אחרת טורינאבול יכול לעלות לך קצת את הפיוז באימונים ויום יום אבל לא בטוח.
הבעיה שבאזור שלנו ממש אין, אני כבר שבועיים מחפש, עכשיו לגבי מים הסטירליים קניתי היום מים סטירלים אבל כתוב עליהם לא להזרקה. קראתי בפורם ויש שני צדדים לנושא זה (חלק אומר אסור לחלוטין להזריק וחלק אומר ניתן להזריק), מה דעתך?הנה גם תמונה למה שקניתייש יותר טוב מניסיון ? תשתה חודש ותדע 😉
מה כבודו חושב לעשות עם זה?הבעיה שבאזור שלנו ממש אין, אני כבר שבועיים מחפש, עכשיו לגבי מים הסטירליים קניתי היום מים סטירלים אבל כתוב עליהם לא להזרקה. קראתי בפורם ויש שני צדדים לנושא זה (חלק אומר אסור לחלוטין להזריק וחלק אומר ניתן להזריק), מה דעתך?הנה גם תמונה למה שקניתי
לערבב את זה עם הhcgמה כבודו חושב לעשות עם זה?
אתה יכול, במקרה הכי גרוע, לרכוש מים בקטריוסטטיים ב-ebay ודומיולערבב את זה עם הhcg
הבעיה שזה יקח זמן, אבל איך שכתוב שאפשר לערבב את זה, גם כן, אני עכשיו מערבב את המים הסטירליים שקניתי עם הhcg, או שצריך להוסיף גם 0.1 ml בנזיל אלכוהול?אתה יכול, במקרה הכי גרוע, לרכוש מים בקטריוסטטיים ב-ebay ודומיו
כן, אתה גם יכול לערבב עם מים סטריליים להזרקה (נקרא בבתי המרקחת גם בשם "תמיסת סלין 0.9%) את בנזיל האלכוהולהבעיה שזה יקח זמן, אבל איך שכתוב שאפשר לערבב את זה, גם כן, אני עכשיו מערבב את המים הסטירליים שקניתי עם הhcg, או שצריך להוסיף גם 0.1 ml בנזיל אלכוהול?