הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקופ באבקת חלבון pure

• פותח/ת השרשור guy357
  • פורסם בתאריך

guy357

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
נגמרה לי לפני יומיים אבקה מסוג pure, הגיעה לי עם האבקה בדלי כף מדידה רגילה בלי מספרים. (צורה עגולה)
והיום קניתי דלי חדש (יד 2 ממישהו שלא אהב את הטעם), אבל הכף מדידה בדלי החדש שונה. (יש עליו מספרים מ10-70 והוא בנוי בצורה של חצי קונוס)
האם אמינושופ החליפו כף מדידה באבקה מסוג pure? או שפשוט הוא הביא לי כף מדידה שונה עם האבקה?
תודה לעוזרים.

אם יש לך משקל מטבח אתה פשוט יכול לשקול את הסקופ, בצד הפח איפה שרשימת המרכיבים כתוב לך כמה שוקל סקופ אבקה, נראה לי 33 ג' אבל אני לא בטוח, ככה תדע אם הסקופ בדלי שקנית מתאים.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך משקל מטבח אתה פשוט יכול לשקול את הסקופ, בצד הפח איפה שרשימת המרכיבים כתוב לך כמה שוקל סקופ אבקה, נראה לי 33 ג' אבל אני לא בטוח, ככה תדע אם הסקופ בדלי שקנית מתאים.
כן אני יודע, אבל כרגע אין לי משקל מטבח, אז אם יש מישהו שקנה לאחרונה פה pure הוא יוכל לענות לי.

לפני חודשיים בערך קניתי פיור והכף הייתה אותה כף, מאז אני לא יודע אם שינו אבל עד לפני חודשיים לפחות היא אותו דבר

Back
למעלה תחתית