הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב, הגיע הזמן ללוג כזה (אחרי יותר מדי שנים בחיטוב)

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יום שבת היה צ'יט לא רע
חומוס סלטים דגים ולחם
3 גלידות
הרבה שוקולד
אגאדיר וחצי
הרבה צ'יפס

נפלתי אני מודה.
ראשון - שני, ממשיך כרגיל.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
טוסט באבולעפיה
3 כדורים באנדריי

גם אתם רואים פה דפוס שחוזר על עצמו?

אני צריך לפנות לעזרה רפואית (נפשית, על מי אני עובד?)..

• פותח/ת השרשור
חזרתי למוטב, ראשון עד שישי, בלי צ'יטים, לפי הספר, אירובי כמו *****, נקרעו לי הרגליים.
היום עם האוכל שתיתי קרוב ל-2 ליטר מים (במהלך היום) עד עכשיו וזה פשוט מצטבר לי במותניים, זה ממש נראה לעין, אתמול הייתי ממש יבש והמותניים הצמטקו מאוד, היום זה חזר, זה מתחיל לעלות על העצבים.

צ'יט מטורף בשישי הבא.

כל שבוע אתה עושה צ'יט?
שבוע שעבר עשית 2 צ'יטים.
אתה כבר שבועיים בערך בחיטוב(לפחות לפי הלוג), אתה מתקדם?

• פותח/ת השרשור
מה שקרה שבוע שעבר הייתה נפילה קשה, אני עושה פעם בשבועיים.
שבוע שעבר עשיתי, השבוע אני לא עושה, שבוע הבא אני אעשה.

ירדתי לא רע, אני מרגיש טיפה תקוע באיזור המותניים אבל יש ירידה בידיים ובבטן לשם שינוי.
אולי אני אעצור בעוד חודש ועבור למאסה, למרות שחבל לי ללכלך לפני הקיץ, הבעיה שלי שבחיטוב אני ממש סוחט את הגוף מנוזלים, וברגע שאני מכניס טיפת פחמימה לגוף אני מתנפח.

אני מאמין שזה יתאזן אחרי שבועיים בערך במאסה, הגוף בשוק מזה שאני סוחט אותו שבועיים ופתאום מכניס פחמימה, כל גרם נאגר.

אולי צריך להכניס אפדרין \ קפאין (יותר בשביל האירובי, אני מתקשה לסחוב 50 דק' 5 פעמים בשבוע.)

יצא לי וריד לכל אורך יד שמאל (מהכתף עד האמה) משהו שלא היה לי בחיים, ככה שזה משתלם 😃

מנגד אני ממש רוצה להכנס למאסה, אני מרגיש שהאימוני משקולות שלי ממש מיותרים כרגע, זה סה"כ שימור, פאמפ שלא מחזיק עד סוף האירובי, יחסית מתסכל.

• פותח/ת השרשור
אולי שווה להחליף את האליפטיקל בריצות?

ועכשיו משה יקפוץ ויגיד שזה לא משנה, אותו גרעון קלורי.. (ואולי נמוך יותר כשמדובר בריצה מול אליפטיקל)

בריצות תשרוף יותר קלוריות כי זה משפיע יותר על ה VO2, אבל לטווח הארוך זה לא ישנה הרבה אם אתה עובד בדפקים מקבילים.

• פותח/ת השרשור
אתמול 5 יהומ' \ 200 קפאין, 50 דק' אירובי
היום 10 יהומ' \ 200 קפאין, 25 דקות (חימום + אינטרוואלים) 25 דק' אירובי באליפטיקל לשחרור חומצות חלב - בקושי עמדתי על הרגליים אחרי זה.

אני אמשיך לעדכן.

אתמול 5 יהומ' \ 200 קפאין, 50 דק' אירובי
היום 10 יהומ' \ 200 קפאין, 25 דקות (חימום + אינטרוואלים) 25 דק' אירובי באליפטיקל לשחרור חומצות חלב - בקושי עמדתי על הרגליים אחרי זה.

אני אמשיך לעדכן.

מרגיש את היוהמבין ?
כמה הדופק ?

• פותח/ת השרשור
מרגיש את היוהמבין ?
כמה הדופק ?

בפעם הראשונה (אתמול) הזעתי כמו סוס והרגשתי לא מרוכז, קצת מסוחרר, אבל את האימון עשיתי יותר מדי זמן אחרי שלקחתי את השילוב (3 שעות אחרי).
היום עשיתי את האימון 60-70 דק' אחרי שלקחתי, וזה היה הרבה יותר מורגש באימון, אבל במנוחה לא הרגשתי כלום.
אחרי האינטרוואלים (בהליכון) עברתי לאליפטי הרגיל והדופק היה 155-160 כשבדר"כ אני נלחם לעבור את ה-145, באותו קצב.

זה נותן פוש טוב לאירובי, ואחרי האימון היום הרגשתי שבאמת זעזעתי קצת את הגוף, אני שוקל להכניס 2-3 אימוני אירובי כאלו מתוך 5.

בינתיים אין פריחה (בלי עין הרע) 🚬🤪🚬

חחחח
אין פריחה כי זה יוהמבין ולא מה שדדחפתם אז

ביום ללא אימון אתה גם לוקח ?
מתכנן להשאר על 10 מ"ג ?

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה טעם לקחת ביום ללא אימון, זה מוריד את הרגישות של הגוף לקפאין.
אני מתכנן לעלות ל15, בפעם הבאה אני אקח שוב 10, ואחריה נראה לי שכבר 15.

האמת שהיה נחמד להכניס גם אפדרין על הבוקר, ובצהריים את היהומבין.

זה טיפשי
אל תעשה את זה

אני הולך לקחת 21 יום רצוף 15 מ"ג

• פותח/ת השרשור
מהיום הראשון? או מהיום הראשון שתתחיל לקחת 15 מ"ג? מעניין כמה הל-טרוזין עוזר.
אתה חושב שעדיף לקחת רצוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית