הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה להמשיך מסה או להתחיל חיטוב? מבולבל מאוד

MeirTor

משתמש מתחיל
119
6
נק' מוניטין:
6
119
6
שלום,
אני בן 21, משקל 66 גובה 1.69

התחלתי להתאמן לפני חצי שנה לראשונה עם משקל גוף 65. לאחר חיטוב של חודש, ירדתי ל-63 ומאז - כחמישה חודשים - אני ב''מסה''.
לקח לי זמן ללמוד איך לשמור על מאזן קלורי חיובי, אבל עכשיו עליתי על הגל ואני שוקל 66.5.

כמו שאפשר לראות בתמונה, הבטן כבר נפוחה וזה מאוד מציק לי. המכנסיים בקושי עולים עליי.
אני מניח שזה קשור לעובדה שמעולם לא התאמנתי לפני ויש לי מסת שריר נמוכה יחסית.

IMG_20170819_181530_01_01.jpg

השאלה שלי - האם להמשיך במסה, או להתחיל חיטוב? אם כן, לכמה זמן.
אני מאוד מבולבל ולא יודע מה לעשות. אודה לעזרתכם. תודה

אתה מה שנקרא - סקיני פאט.
עם חולצה אתה נראה רזה, אבל יש לך מעט מסת שריר והרבה שומן.

מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה להתחיל מחיטוב ולרדת כמה שיותר בשומן. אתה תראה ממש רזה אבל לאחר מכן שתתחיל מסה התוצאות יהיו טובות יותר.

אם תתחיל עכשיו מסה אתה תגיע למצב שאתה לא מרוצה מהגוף שלך ואחוז שומן גבוה.

• פותח/ת השרשור
אתה מה שנקרא - סקיני פאט.
עם חולצה אתה נראה רזה, אבל יש לך מעט מסת שריר והרבה שומן.

מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה להתחיל מחיטוב ולרדת כמה שיותר בשומן. אתה תראה ממש רזה אבל לאחר מכן שתתחיל מסה התוצאות יהיו טובות יותר.

אם תתחיל עכשיו מסה אתה תגיע למצב שאתה לא מרוצה מהגוף שלך ואחוז שומן גבוה.

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות.
חיטוב - לכמה זמן, כמה משקל לרדת?

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות.
חיטוב - לכמה זמן, כמה משקל לרדת?
כמה זמן זה אינדיבידואלי.
תשתדל לאכול כמה שיותר נכון, גרעון קלורי לא גדול של עד 500 קלוריות, להתאמן 3 פעמים בשבוע FBW שמבוסס על תרגילים מורכבים ולרדת למצב שאתה מגיע ל11-12 אחוז שומן.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן זה אינדיבידואלי.
תשתדל לאכול כמה שיותר נכון, גרעון קלורי לא גדול של עד 500 קלוריות, להתאמן 3 פעמים בשבוע FBW שמבוסס על תרגילים מורכבים ולרדת למצב שאתה מגיע ל11-12 אחוז שומן.

62 קילו זה אידיאלי?

בניגוד למה שנאמר למעלה אני חושב שחיטוב בשלב הזה זה התעסקות בקקה.
תהיה על ניטרלי ותתחיל SS,תדאג לכמות חלבון מספקת ותוסיף קלוריות כשתרגיש צורך
אתה צריך להתחיל להרים כבד.

כשאני התחלתי להתאמן הייתי פחות או יותר כמוך, אפילו פחות מסת שריר. תוך כדי אימונים אכלתי הרבה לא ספרתי קלוריות, גדלתי מאוד גם בשריר וגם בשומן. הפסקתי להתאמן במשך חודשיים בגלל תקופת מבחנים ולחץ וגם אז אכלתי הרבה וכשסוףסוף נגמרה התקופת מבחנים הרמתי את החולצה והסתכלתי על הגוף במראה, אמנם ראיתי את עצמי פי 2 ממה שהייתי לפני האימונים אבל עם בטן ומתניים ענקיים. 5 חודשים בחיטוב לא קל בכלל.

אם אתה מסוגל לשמור על תפריט ולספור קלוריות מפה ובמשך תקופה ארוכה אז תתחיל במסה. אם אתה חושש שלא אז תחשוב פעמיים.
אם אתה שואל אותי אני הייתי מתחיל להוריד שומן לפי הספר לפחות חודשיים+, וממשיך עד שנשבר לך. כשתוך כדי אתה קורא הרבה מאמרים ולומד ולחיטוב הבא שלך תגיע עם ידע.

כמה ניגודים וחוסר היגיון שגובל בהמלצות חסרות בסיס במקרה הטוב או חסרות אחריות במקרה הרע.
הבנאדם עם אחוז שומן גבוה ומסת שריר אפסית.

אז מה אתה עושה? גם ממליץ לו על SS כדי להרים כבד - כדי להרים כבד ב SS צריך לאכול והרבה - יאכל הרבה יעלה המון במשקל וגם בשומן - או לחלופין אם ישאר על נייטרלי ב SS לא יתקדם במשקלים ואז ה"תתחיל להרים כבד" שלך לא יהיה רלוונטי.

חוץ מזה, מספיק להמליץ לכל אחד שרק נושם פה SS, בדקת מה המטרות שלו בכלל? חשבת שלא לכל אחד מתאים SS? הן מבחינת האינטנסיביות של התוכנית? מבחינת המטרות?

לפותח השרשור - כמו שרשמתי לך, תעשה חיטוב בלי לחשוב פעמיים.
דבר נוסף שחשוב לי להוסיף - החיטוב שלך לא אמור להיות ארוך וקשה.
אני חושב שעם תזונה נכונה, ירידה בנוזלים, אימוני משקולות ואירובי אתה מהר מאוד יכול להגיע למצב שאתה מתחיל מסה נקייה.
4-5 קילו נראה לי יהיה אחלה.

• פותח/ת השרשור
כמה ניגודים וחוסר היגיון שגובל בהמלצות חסרות בסיס במקרה הטוב או חסרות אחריות במקרה הרע.

אז מה אתה עושה? גם ממליץ לו על SS כדי להרים כבד - כדי להרים כבד ב SS צריך לאכול והרבה - יאכל הרבה יעלה המון במשקל וגם בשומן - או לחלופין אם ישאר על נייטרלי ב SS לא יתקדם במשקלים ואז ה"תתחיל להרים כבד" שלך לא יהיה רלוונטי.

חוץ מזה, מספיק להמליץ לכל אחד שרק נושם פה SS, בדקת מה המטרות שלו בכלל? חשבת שלא לכל אחד מתאים SS? הן מבחינת האינטנסיביות של התוכנית? מבחינת המטרות?

אני חושב שעם תזונה נכונה, ירידה בנוזלים, אימוני משקולות ואירובי אתה מהר מאוד יכול להגיע למצב שאתה מתחיל מסה נקייה.

תודה רבה!
הפסקתי ליטול קריאטין, אז אני חושב שזה גם יעזור לי לרדת בנוזלים.

איך אתה מייעץ לבן אדם להתחיל SS אם אין לו כנראה את הידע הבסיסי לטכניקות של התרגילים?
הוא לא יעלה במשקל ויבזבז את הזמן

• פותח/ת השרשור

יהיה אפשרי לשמור על מסת השריר הלא גדולה שצברתי בחצי שנה של אימונים מפרכים (מבטיח. למרות שזה לא נראה כך)?
בהנחה שאקפיד כמובן על 130 גרם חלבון ביום ושגרה של אימונים.

אתה אפילו תעלה. במצב כזה אתה עדיין יכול לעלות במשקלים ולעלות בשריר כמובן בהנחה שלא תהיה בגרעון גבוהה ומספיק חלבון. מניסיון.
תתחיל ללמוד טכניקות של תרגילים מורכבים במשלקים נמוכים, אם תעשה ss כמו שהמליצו לך אתה מהר מאוד תפצע. גם זה מניסיון.

הוא חמישה חודשים במסה ובספק אם עלה 5 גרם של שריר,אז כן הוא צריך להרים כבד.
עד ה 80-90 קילו סקוואט הוא יכול לאכול באזור הניטרלי ומשם לתסף בפלוס של 200-300 קלוריות.
ונחש מה יקרה עד אז?
הוא ירד באחוז שומן (גם אם הוא יעלה קצת במסת שומן)

איך אתה מייעץ לבן אדם להתחיל SS אם אין לו כנראה את הידע הבסיסי לטכניקות של התרגילים?
הוא לא יעלה במשקל ויבזבז את הזמן

אה באמת?
חשבתי שבדרך כלל נולדים עם הידע הזה.

אני הייתי ממליץ לך להתמקד תקופה בלהוריד שומן לעשות הרבה אירובי לשנות תזונה ולבצע אימוני כח בנפח ועצימות נמוכה על מנת לא להגיע לפציעות ולאימון יתר כי המטרה היא קודם כל להרזות , במצב כזה אם תעשה מסה אתה עלול לעלות הרבה בשומן וקצת בשריר ורק תסבך את המצב ..בהצלחה

תן את ה100% בחיטוב אתה לא תתחרט,
אתה תראה רזה מאוד אבל זה שווה אתזה.
אחרי זה תן מסה בהדרגתיות כל פעם תעלה עוד ועוד כמויות של אוכל ככל שאתה עולה במשקל.
תנסה לשמור על ניקיון גם במסה וגם בחיטוב כי כמו שאמרו פה כבר אתה סוג של "סקיני פט " ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית