הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים בעייתים במכס?

Guernica

משתמש מתחיל
120
0
נק' מוניטין:
1,700
120
0
אני מעוניין להזמין מ bb בקרוב משלוח לארץ
עכשיו הבנתי שיש תוספים מסוימיים שעושים בעיות איתם במכס בגלל שהם נראים "חשודים" כמו מוצרים של BSN (נכון?) ומוצרים עם חומרים אסורים בארץ כמו Lipo 6 שיש בהם יהומבין (גם נכון?)

1. אם הזמנתי מוצר בעייתי או אסור המכס מחרים לי את כל המשלוח או רק את מה שאסור?
2. איזה מוצרים בדרך כלל עושים בעיות במכס או אסורים בכלל בהנחה שאני רוצה לקנות מוצרים כמו animal cuts, cell mass, jacked ומוצרים דומים.

אני מקווה שהשאלות שלי מובנות, במידה ולא אשמח להרחיב ולהסביר למה אני מתכוון.
ובבקשה בלי תגובות ציניות.

אף פעם לא קרה לי שתפסו לי מוצר במכס, jack3d כבר 3 פעמים כבר, purple wrath עבר, nano vapor, no-x;plode, superpump250 הכל עבר, כולל דלי 2.5 קילו של אבקת חלבון, קריאטין, מולטי-ויטמינים, וגם לא לקחו לי מכס אפילו עליהם, בקיצור אלה אם כן תזמין איזה שק של אבקת חלבון של 5 קילו, לא נראה לי שיתפסו לך אפילו לא דלי של חלבון...

אני מעוניין להזמין מ bb בקרוב משלוח לארץ
עכשיו הבנתי שיש תוספים מסוימיים שעושים בעיות איתם במכס בגלל שהם נראים "חשודים" כמו מוצרים של BSN (נכון?) ומוצרים עם חומרים אסורים בארץ כמו Lipo 6 שיש בהם יהומבין (גם נכון?)

1. אם הזמנתי מוצר בעייתי או אסור המכס מחרים לי את כל המשלוח או רק את מה שאסור?
2. איזה מוצרים בדרך כלל עושים בעיות במכס או אסורים בכלל בהנחה שאני רוצה לקנות מוצרים כמו animal cuts, cell mass, jacked ומוצרים דומים.

אני מקווה שהשאלות שלי מובנות, במידה ולא אשמח להרחיב ולהסביר למה אני מתכוון.
ובבקשה בלי תגובות ציניות.
תזמין במשלוח ארוך ואין שום בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית